- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.654
- 158
- Konu Sahibi hasretdolu
Bizde de var bu sorun sinir bozucu bir durum kıskançlık değilde insanın zoruna gidiyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzeysel, yapay şeyler. Üzerine gitmeyin, aramayın.Ya garip olan sözde beni çok sever torunları için ölür lafta.. Bi gün aramasam neden aramadınz diye sitem eder
Evet eltim öyledir daha çok ısrar etmiştir ben çok ısrar etmem yapım gereği kendim ısrardan hoşlanmam çünkü Bi defa söylerim sadece ama eltim çok sıcak kanlıdır çok ısrar eder bana da öyle yapar mesela kalın diye ısrar ederKalması için çok ısrar ediyor olabilir. Elti daha çok emek veriyor olabilir
Evet aslında doğrusu bu kırılıyorm sanki çünkü ne bileyim çok iyi davranırım kayınvalideme.. Eşimden daha çok ben arar sorarım o da beni çok sever aslında aramız çok iyidir. Ama böyle davranması beni kırıyor sankiBizde de var bu sorun sinir bozucu bir durum kıskançlık değilde insanın zoruna gidiyor .
Özür dilerim haklısın canm zaten dert olarak değilde kendimi çok kötü hissettiğim için manen onun için böyle Bi konu açtım.. Rabbim inşallah en kısa zamanda huzura rahata kavuştursun canm dertlerinin dermanını versin inşallahCanım benim yorumları okumadım ama yani nasıl söyliyeyim seni incitmekte istemem anlaşılan çok naif hassas bir yapıya sahipsin ama inan senin bu dert dediğini nimet sayanlar var! Eşinle iyimisin çocuklarının sağlığı yerindemi, huzurlumusun!? gerisi teferruat boş...
yerinde olmayı o kadar isterdimki, şuan öyle zor bir süreçten geçiyorumki büyük travma geçirdim. İnşAllah tez zamanda rahata huzura kavuşur tüm derdi olanlar...
Sorun etmiyorum ama sanki kıskanıyorum eşim düşkün değildir ama ben düşkünümdür sürekli arar sorarım her zaman yanlarında olurum kırmam hiç onun için üzüldüm sanki.. Ama tabi kaynımda öyledir annesine çok düşkündür hatta eltim hep dert yanar annesine hiç laf söyletmiyor beni hep annesiyle kıyaslıyor der. Mesela Bi durum olsa eşim hep beni tutar teselli eder ama kaynım asla annesine laf söyletmez annem haklı der keser atarBenim konudan anladığım diğer oğlu annesine daha çok yardım ediyor belki para gönderiyordur belki bir eksiğini gediğini yaptırıyordur ondan annesi de onları düşünüyordur,anlattığınız kadarıyla eşiniz annesine düşkün değil maddi bir yardımda yapmıyorsa sizin elitinize kaynınıza yapılanları sorun etmemeniz gerek
Kendinize dert aramayın diyorum sadece su mesajdan sonra.Sorun etmiyorum ama sanki kıskanıyorum eşim düşkün değildir ama ben düşkünümdür sürekli arar sorarım her zaman yanlarında olurum kırmam hiç onun için üzüldüm sanki.. Ama tabi kaynımda öyledir annesine çok düşkündür hatta eltim hep dert yanar annesine hiç laf söyletmiyor beni hep annesiyle kıyaslıyor der. Mesela Bi durum olsa eşim hep beni tutar teselli eder ama kaynım asla annesine laf söyletmez annem haklı der keser atar
Agzin bal yesin bu durumu bir de eltiye sormak lazım hem.Kayınvaliden 2 ay da sende kalsa mutlu mu olacaktın
Sorun etmiyorum ama sanki kıskanıyorum eşim düşkün değildir ama ben düşkünümdür sürekli arar sorarım her zaman yanlarında olurum kırmam hiç onun için üzüldüm sanki.. Ama tabi kaynımda öyledir annesine çok düşkündür hatta eltim hep dert yanar annesine hiç laf söyletmiyor beni hep annesiyle kıyaslıyor der. Mesela Bi durum olsa eşim hep beni tutar teselli eder ama kaynım asla annesine laf söyletmez annem haklı der keser atar
Kendimi çok kötü hissediyorum eltimi çok seviyorum
Çok üzülüyorum kıskanç Bi insan olmak istemiyorum ama ister istemez bu durumlar çok aşırı canımı sıkıyor.. Üstelik ben kayınvalideme çok iyi davranırım hergün mutlaka ararım ama eltim hiç aramaz anca kayınvalidem arar onları haftada bir.. Yine de neden ben ikinci planda gibiyim ☹☹
kayınvalidem hep Bi ayrım yapıyor sanki.. Bu da bende ister istemez kıskançlık hiisine kapılmama neden oluyor.. Bi kaç örnek vereyim eltime gitti misafirliğe iki ay kaldı dönüç yolu bizim şehirden geçiyordu bize uğrayıp bir gün bile kalmadı..benm üç çocuğum oldu Bi tane bile hediye almadı eltim hamile doğum yapınca ona kolye alacak olduocuk doğurduğu için☹mesela erzak gönderiyor onlara kargo ile onlar doğu da oturyor 20saatlik mesafe de.. Biz altı saatlık mesafedeyiz bize hiç kargo ile bişey göndermez.. Üstelik biz yılda en fazla iki defa gidiyoruz kayınvalideme eşim özel sektörde olduğu için izni pek olmuyor.. Halbuki kaynım uzakta olsa memur olduğu için daha sık gelir.. Yani zaten daha sık köyden eşya götürebiliyorlar.. Şimdi ben mi kıskancım yoksa normal mi böyle hisset
Yazdıklarınızdan öyle anlaşılmıyor, gayet maddi beklenti içindesiniz ve tek derdiniz bu gibi görünüyor.Bizim maddi durumumuz iyi değil canm olsa mutlaka yardım ettiririm eşime.. Kayınvalidem ve kayınpederim ikisi de emekli maddi olarak paraya ihtiyaçları yok ayrıca.. Ha bu arada yanlış anlaşılmak istemem bizçm de maddi beklentimiz yok kayınvalidemlerden sadece ikili davranması üzüyor
Hediye almak maddi bir şey ama manevi değil şiir yazsa manevi olurdu amaBunlar aklıma geldi örnek.. Tam. Peki siz üç doğum yaptınız üçünde de size Bi hediye alınmadı doğum yaptınız diye ama eltinz ilk doğum yapacak siizn yanınızda ona doğum hediyesi alacağını söyledi ne hissedersinz olayın maddiyat değil manevi olarak..