Eltim ve kayınvalidem ..

Kadın içini dökmüş ya abartmayın fazla uzun ve paragrafsız olmuş ama heyecanla birisine soluksuz anlatır gibi patır patır yazmış işte

Allah sabır versin valla canım ama en azından eşin arkanda ona şükret ne insanlar var böyle durumlarda eşinden çok ailesini savunan, eşine kötü davranan. Senin eşin en azından yanında duruyor.

Bu kadarını haketmiyo okadar kötü değil diyosun arkasından sende sayıyosun terbiyesizlik yapmadım diyosun burdan mal kadın diyosun haklı olabilirsin kızmışsındır ama uslup çok kötü arkadaşım ya. Konuya gelirsek eşin arkandaymış mesafeni koy gitsin ne diye eziyet ediyosun kendine.

Oo baya iyiymiş eltim yok ama kayınvalidem var biraz skntılar çekiyorum :)))Allah'dan eşim benden tarafta da skntı olmuyo

Oyyyy...
Patlama noktasına getirmişler sizi. Demek ki kv.nin yüzüne doğruu her türlü saygısızlığı yapman lazımmış.
Ben artık anlamıyorum insanları. Eskiler diyor iyilik yapınca karşı taraf utanır iyi davranırdı. Şimdikiler tam tersi kim kötüyse onaa acayip iyi davranılıyor.
Bu kadar terbiyesiz, sorunlu eltiye karşı kv ona melektir. Deli olmamak elde değil.
Eşiniz arkanızdaymış. Koyabildiğiniz kadar mesafe koyun. Bendeki kv.de de böyle.

Bu ne yahu içim şişti.
Kabul edin iki etli birbirinizi kıskanıyorsunuz. Ikinizde kayınvalide sevmiyorsunuz. Sürekli kafada kuran iki elti bide sizlere layık olan kayınvalide bla bla. ..
Öncelikle maddi imkan nasıl elverirse anne -baba o şekilde evlendirir. Illa sana şu takı onada bukadar olucak değil. Mesela gorumcem evlenicek kız erkek demeden onada takı çeyiz Vs yapildi. Durumlar suan çok iyi şükür takı kız olmasına rağmen benden daha çok takilicak. Ne yapayım bende mi cahil cahil yazayım. İmkan şimdi var ve şans gorumcemden yana sefası olsun. İlla her şeyde eşitlik olmaz imkan dahilinde olur.
Hakkınızı yemişler öyle demissiniz yedirmeseydiniz madem siz yedirdiğiniz için eltinizdemi yedirsin.? sakinleş eşinde iyiymiş madem kursa falan git kurtul şu saçma durumdan. O böyle yaptı bu böyle bıdı bıdı bu ne ya.
Ayrica "mal" kelimesi çok ayıp sevmeyeilirsiniz sonuçta eşinin annesi çok ayıp bi kelime olmuş. Eşinizİ çok seviyorsaniz annesine en azından kötü kelime kullanmayiniz.

eeee yanii bak sen acıktasın kaynanalar ugrasıyosun ama o gelin keyfinde ohhhh evi aldırmıs kaynanayıda görmüyo miss sen bu kafayla cok sekersin daha cokkk

kız olmasına rağmen derken

Yazan ellerin dert görmesin.

Bu kadar uzun yazmanin ne alemi var oz ve az yazilsa sanirim daha rahat okuruz konunuza gelirsek esin iyi bir adam oldugunu belirtmisin .Gerisi onemli degil bence

Bu kadar uzun yazmanin ne alemi var oz ve az yazilsa sanirim daha rahat okuruz konunuza gelirsek esin iyi bir adam oldugunu belirtmisin .Gerisi onemli degil bence

Sizce mesaj içeriğinden anlasilmiyormu? Toplumumuza göre aykırı ya hani canım benim onu söyledim . Zaten bakış açım mesaj içinde belli . Ne saçma yeri hedef seçmişin. Gülďurdun beni

O paragraf komple cahil cahil konuşmak, toplum dediğin nedir anlamadım bizde kıza da erkeğe de aynı yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…