Eltim ve kayınvalidem ..

O paragraf komple cahil cahil konuşmak, toplum dediğin nedir anlamadım bizde kıza da erkeğe de aynı yapılır
Sana gülüyorum şuanda ozaman sana cevap olarak 'yav he he'yeterli gelir . Çünkü yazdığım yorum gayet açık ama bazen oluyor akıl tutulması olsundu ablası

Allah razı olsun,okuyana kadar akşam olurdu

Üslubunuz berbat ama ya.. bi de eşiniz bu kadar sizden yana madem ne diye bu kadar takıp hasta ediyosunuz kendinizi..

Bizde ev aldık dönem dönem çok zor zamanlardan geçtiğimiz oluyo ve 2 aileden de destek yardım hiçbi şey istemedik.. kayınvaldemler görümceme çok destek oluyolar ama biz pek bi şey görmedik.. ayrıca 2 torunları var görümcemin oğluna yapılan benimkine yapılmıyor.. bi defa lafını yapmadım.. bunlar dert edilcek şeyler değil zaten.. ve insan bunları düşünmeye bile utanır.. Allah daha çok versin daha çok yapsınlar derim hep..

Ay ne bu gelinlerin maddiyatçılığı işim şişti heeee

Ya ben anlamıyorum şu "eltim cahil,ben okudum üniversite mezunuyum " saçmalığını. ..içten içe sen de ona yapılanı kıskanıp hazmedemiyorsun ,hatta aleni ! Ben de okuyorum ,yarın birgün lise mezunu bir elti gelse okumamış diye böcek muamelesi mı yapayım ? Bu arada ağzın da çok bozuk ...konuna gelecek olursam, kimsenin seni beğenip ,kabul etmesine ihtiyacın yok . Sen ,sen gibi davran başkası olma ,özenme ,başkasına yapılanı kiskanma ,hakkını da yedirme . Herkes seni sevsin diye herşeye "he"diyip arkalarından konuşma .. benlentiyi de düşür .ben sekiz sene önce evlendim .şimdi bir eltim gelse ve evi benimkinden güzel olsa hiç zoruma gitmez ,sevinirim de ! Herkesin hayatı ve yaşam alanı gönlüne göre olsun ,bu beni germez! !! Eşyayı yiyip icmeyecegiz hoş ,huzur olsun ,sağlık olsun ! Birde kaynana kimdir ya niye kıskanayım eltimden?

sabrından öpüyorum

Yazdığım gayet açık ama yanlış anlamak isteyen anlar yorumu okuyup düzgün anlamak isteyende anlar. Sefası olsun lafından anlar gene anlar yani .
Yanlış anlamak değil canım,gayet olumlu yazmışsın,ama o" kız olmasına rağmen" cümlesi irrite edici.Evet toplumda cinsiyet ayrımı var.Evet bir çoğumuz buna maruz kalmışızdır.Ama bunun en çok farkına varacak,lugatlardan çıkaracak bizleriz.
Biz, kız olmasına rağmen dersek,hak etmiyor ama olsun der gibi,bu ayrım kıyamete kadar sürer.

Tamam da sende kaynananı kötülüyorsun iyi bir insan değil diyorsun uzağa atmaya çalışıyorsun kendini sonra da eltim görüşmüyor diyorsun demek ki eltin de haklı. Ayrıca önce bana az altın takıldı demişsin, sonra eltimden alıp takmışlar diyorsun eltin madem baskın biri nasıl verdi bileziğini ki haklı kadın tabi ki parasını ister kadının bileziğini almışlar sana takmışlar ona da yazık. çocuğunu göstermemesi falan onları bağlar sende kaynananın arkasından konuşuyorsun bak işte. Hem 1.5 milyarlık sigarayı nasıl içiyorlar ayda onu da anlamadım. Bırak kim kimi severse sevsin kim ne yaparsa yapsın sen eşinle iyi ol madem eşim o kadar iyi niye eve para getirmiyor hakkını almıyor evimde salça yok diyorsun he sen çalışıyorsun okumuşsun o köylü cahil vs.. farkında mısın eltin için ne diyorsan şu an kendinde onları yazıyorsun kaynanan hakkında..

Bikac cumle okudum. Eltinle esinin durumu seni ilgilendirmez. Dovmus kapiya atmismis torununu gostermiyormus size ne? Ay ne merakli millet dedikoduya ya. Buram buram kiskanclik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…