Eltim ve kayınvalidem ..

Ev arıyorum kuzum taşıma şirketi evi toparlamak bunları tek başıma yapmam lazım eşimin işi sabah 7 akşam 8 ..Evi Kuralim yine girerim o sorun değil ..Altın değil aslında olay insanlar ..Bitmek tükenmeyen istekler ve tepene binmesi teşekkür ederim canım

Oyyyy okurken daraldım yarıya kadar okudum neyse cama çıktım geldim siz ilgilenmeyin konuşmayın bitsin niye uğraşıyosunuz çok daraldımmm

Haklısın canım .Ağzına Edip bin bir türlü olayla gidenler daha iyi su an .DEVE DİKEN İNSANA S..N lazım bu hayatta iyi olmak yetmiyor ..Uzaklaşmak mesafe koymak en iyisi kimseyi memnun edemiyorsun .

Harikasin

eltime benden daha cok altın yapıldı yazısına kadar okudum

Selam olsun sana fedakar kk kadını

Eğer durum böyleyse cok dolmuşsun, ALLAH yardimcin ol mesafe koy. Sert ve soguk davran ellerine de koz verme. Kocani da bu konuda bunaltma guzellikle uzaklastir ordan, keske vermeseydin para falan. Bundan sonra vermeyin vermeyince kötü olunca iyi olursunuz.s

gözcüklerim doldu alkış alkışşşş

yau neden elalemle bu kadar para mevzusuna giriyorsunuz

daha baştan elti her şeyin en iyisini aldır demiş de, sen de aldırmışsın da, seninkiler daha iyi olmuş da ama sorun da şuymuş ki ona da daha çok altın takılmışmış...

sen parayı bu kadar hayatının merkezine koymazsan böyle dertlerin olmazdı.

eltin kadar maddiyatçısın, paragözsün ama o daha becerikli galiba. boşarım boşarım diye kocasına ev aldırmış baksana... sen de biraz kıskanmışsın ama geçer.

Haklısın canım .Ağzına Edip bin bir türlü olayla gidenler daha iyi su an .DEVE DİKEN İNSANA S..N lazım bu hayatta iyi olmak yetmiyor ..Uzaklaşmak mesafe koymak en iyisi kimseyi memnun edemiyorsun .
Aynen oyle kimse uzulmesin kirilmasin diye kendinizden taviz verip uzulmeyin

Selam olsun sana fedakar kk kadını

gözcüklerim doldu alkış alkışşşş

Selam bizden olsun...

Uzun, paragrafsız, noktasız, virgülsüz, başı sonu belli olmayan, konunun anlaşılmadığı çok komplike satırları çevirebilme özelliğim var. Ayıptır söylemesi ÖSSde, KPSS'de falan Türkçe'den full çıkarırdım. İşte bu özelliğim KK'ya feda olsun...

Eltim çok terbiyesiz diyorsun daha sonra kendi ağzınla ''kaynanam mal cidden'' diyorsun. Madem eşimin annesi saygı gösteririm diyorsun saygı o cümle de nerede? Eltinden betersin sen.

''hehehehe 4 tane bilennnziğimmm vardııı hehehehe fakirler sizin yok dimi hehehehe :)'' Kendisine ne kadar bilezik takılırsa o kadar değerli olduğunu sanan kadınlarımız bitmedikçe biz zaten gelişemeyeceğiz.

Anacim mesafe mesafe mesafe bide acıma acınacak hale düşersin ki düşüyorsun ona göre bide o eltinle görüşme bosver

okurken yoruldum yemin ederim.
Allah hepinize kolaylık versin...

Hepsini okuyamadim ama size tavsiye olarak kendinizi uzmemenizi her seyi kafaniza takip nedenler ve sonuclar arasinda kaybolmamanizi esinizle iyi olmanizi gerisine kulak tikamanizi oneriyorum.Yoksa erken yaslanirsiniz

oyyy bacım ha bi paragraf koyaydın gözüm bozuldu beee.....
birde sana atalarımızın güzide bir lafıyla bay bay diyeyim deveye diken ,kaynanaya.......yaranırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…