eltim ne demek istedi?

Terbiyesiz. İnş söylediğinden dolayı imtihan olmaz. Geçen yaz eltim de bana demişti, o zamanb bizde çocuk düşünüyorduk olmuyordu. Eltim bizde 2.yi düşünüyoruz oğlan yapçaz dedi. Sipariş verir gibi düşünebiliyor musun? Üzülme bize yetişmezsen de sağlık olsun dedi. Çok kırılmıştım. Birkaç ay sonra da oğlum geldi çok şükür. Üzülme hiç kafana takma hadsizlik etmiş

Terbiyesize bak.Uzak dur o kadından
Benim eltimin de çocuğu olmuyordu ve ağlarken hep ben yanındaydım.O ağlarken biz de üzülürdük.Ne ben ne eşim tek laf etmedik, edene de müsaade etmedik.Sonra kendisi ayrıldı ve kocası başkasıyla evlendi.Yeni gelin de kız doğurdu diye aşağılıyorlar.Eşim ve ben çok kızıyoruz.Ben kıymetli gelinmişim çünkü oğlan doğurmuşum!!! Ayy hiç tahammül edemem böyle şeylere ya

"nokta" ne kadar da önemli bir noktalama işaretiymiş bunu anladım ben sadece.

bi insanın üzücek konusunu bilmesine rağmen yinede söylüyora ve buna ay şaka ya gibi bişi diyosa patavatsızın tekidir sonuçta hepimiz aynı değiliz kendisinin kaç çocuğu var 10 mu? bence bidakine sizde ''şakadan'' konuşmaya başlayın

Eltin patavatsızın tekiymiş.
Aman kuma kumayı çeker elti eltiyi çekemezmiş. Ayıdan post eltiden dost olmaz. Güvenme sen o eltine üzer seni.
elti bu kadar kötü mü kaynım yeni evlendi eşim eltimle mümkün mertebe görüşme sorun çıkar üzülürsün diyor

6 tane eltim var yanlış kişiye sordun bu soruyu dostum
Benim de eşim uzak dur eltilerinden diyor. Adamlar bile biliyor artık eltilik muessesesini.
benim 1 tane var oda daha yeni 1 ay bitti yeni evliler iyi bi kıza benziyor

eltiniz cahilce bosbogazlık etmıiş.
bu şekilde konusan birinin sozlerini üzülüpte asla kaale almayın.
bazı seylerin şakası olmaz.
sizi en hassas yerinizden vurmus.ki allahin taktiri bu.
rabbim size hayırlı evlatlar versin.

Neden öyle demişsin yaakeşke haddini bildirseydin o terbiyesizin çok terbiyesizce konuşmuş ona kızsaydın bidaha laf edemezdi

Eğer normalde iyi biriyse sizin çocuk yapmayı düşünmediğinizi sanıp hani yapsana gibilerinden şaka yollu takılmış olabilir.

şöyle dıyım sana çocuk hasretını cekmeyen bırısı senın ne yasadıgını kesinlikle anlamaz ancak bıraz dıkkatlı olabılır senın uzuldugunu dusunebılır hıssedebılır

eltın dıkkatlı hosgorulu bı ınsan degılmıs kalpte ne varsa dılden o çıkar kalbi kötu kı dılınden o sozler dokulmus muhattap olma bence

Eltin kaba saba bir kadin.
Kimin kirilip
Kirilacagimda umrunda deyil.
Agzi var diye konusmus iste.
Umursama, ve bence ona ne guven
Ne de kirilacagin herhangi bir seyi paylas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…