• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim ne demek istedi?

eltin ne kadar kötü kalpli ya.
Allah kalbine göre versin herkesin.
Üzülme sende sakın boşver.
İnşallah en yakın zamanda hayırlı bir bebişin olur.

Allaha havale et canım içini ferah tut bizi yaradanın bizden haberi var dilin kemiği yok şuursuzca söylenmiş senin en hassas noktan kırıldığını belli et tekrarlamasın yinelerse mesafe koy arana

Ah ah öyle ne laflar yemiştim zamanında milletten.
şakanında bir ayarı olur.sizin eltinizin ki düpe düz patavatsızlık ve sinsilik.
Boşverin Rabbim zamanını biliyor siz kalbinizi ferah tutun

Siz ne olursa olsun husn-i zan ile yaklasin olaya.
Belki icinde bulundugunuz durumu anlayamiyor, belki bunun bir imtihan oldugunun farkinda degil.
Buyukluk sizde kalsin, hic uzulmeyin bu yaptigina...
Siz onun ayibini ortun, insallah en hayirli zamanda eviniz cocuk sesleriyle dolsun.

Eltin öyle üstten üstten konuşmasın bence. Veren de bir alanda dikkatli konuşmak gerek.

Allah tez vakitte hem sana hem bebek bekleyen tüm arkadaşlara sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kendine dert etme, sağlık probleminiz yoksa vaktini bekliyodur de unut bebeği...

Cok aptalca konuşmuş.. İğnelemek için degil bence aptal oldugu için öyle söylemiş gibi geldi

Eltin çok kalpsiz biriymiş. Edilecek lafmi onlar ya. Benim de çocuğum olmadı daha,ben bile üzüldüm ..sizi ne kadar kırmıştır kimbilir..dilin kemiği yok ne acı.. Bana kalırsa uzak durun o kişiden..öyle şaka falan olmaz..

sanırım eltin saygısız ve lafının gittiği yeri bilmeyen biri.
üstelik çatır çatır doğurmak nasıl bir tabirdir ki karşımda biri böyle konuşsa cevap bile vermem.

Bence eltin sandığın kadar iyi biri değil
Meraklı ve hadsiz..

Hayırlı geceler belki gören olur belki olmaz ama ben yinede yazıyım bu konu 3 sene önce açmıştım gerçekten çok destek oldunuz allah razı olsun bu konumdan sonra bikere adet oldum ve rabbime bin şükür hamile kaldım şimdi dünya tatlısı bi prensesim var yanimda mışıl mışıl uyuyor çok şükür nerden buraya geldim bilmiyorum ama bütün sayfaları okudum gözümden yaşlar suzuldu o hasreti acıyı tekrar hissedim Rabbim olanlari bağışlasın olmayanlara da hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Hassas olan bir konu şaka mı olurmuş ? Bildiğin boşboğazlj söylemiş işte. Şeytan diyor o an keşke sen yapmışsında birşeye benzememiş denemeye devam et de.
Uzak durun boşverin büyütmenin manası yok şaka yaptım aaa niye alındı ki falan diyip salağa yatar. Hakkınızda hayırlısı Rabbim size de güzel bir çocuk nasip eder.

Hassas olan bir konu şaka mı olurmuş ? Bildiğin boşboğazlj söylemiş işte. Şeytan diyor o an keşke sen yapmışsında birşeye benzememiş denemeye devam et de.
Uzak durun boşverin büyütmenin manası yok şaka yaptım aaa niye alındı ki falan diyip salağa yatar. Hakkınızda hayırlısı Rabbim size de güzel bir çocuk nasip eder.
Sağolun çok şükür kızım şimdi 2 yaşında

Hayırlı geceler belki gören olur belki olmaz ama ben yinede yazıyım bu konu 3 sene önce açmıştım gerçekten çok destek oldunuz allah razı olsun bu konumdan sonra bikere adet oldum ve rabbime bin şükür hamile kaldım şimdi dünya tatlısı bi prensesim var yanimda mışıl mışıl uyuyor çok şükür nerden buraya geldim bilmiyorum ama bütün sayfaları okudum gözümden yaşlar suzuldu o hasreti acıyı tekrar hissedim Rabbim olanlari bağışlasın olmayanlara da hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Çok sevindim, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok zor bir süreç. Yaşamayan anlayamaz. En çok da insanların patavatsızlıklarıyla uğraşmak zor. Allah çocuklarımıza her zaman sağlık sıhhat versin inşallah.

Çok sevindim, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok zor bir süreç. Yaşamayan anlayamaz. En çok da insanların patavatsızlıklarıyla uğraşmak zor. Allah çocuklarımıza her zaman sağlık sıhhat versin inşallah.
Aminn canım RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi evladıyla imtihan etmesin

Patavatsız en son söyleyeceği lafı en baş söylemiş mesafeli ol eltinle..

Back