• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim ne demek istedi?

Polyanna olma,insanlara okadar iyi niyetle bakma.Heleki eltine.çok çirkin konuşma tarzı.Bana yapılsa ağzının payını bir verirdim,bir daha değil evime sokağımdan geçemezdi hadsiz.
Allah verdiği gibi alır birdaha vermezde,ozaman görür ne demekmiş.
Benim kuzenimin 13 sene olmadı çocuğu,şimdi 3 tane çocuğu var.
Ve sanki onlar evlendikleri gibi hemen olmuşta hiç onca yıl o üzüntü olmamış gibi şimdi. Okul telaşları,pıtır pıtır büyümeleri.
Hayatımda ennn nefret ettiğim insan böyleleri,bu size değil yaratıcıya kafa tutmaktır

Hayırlı geceler belki gören olur belki olmaz ama ben yinede yazıyım bu konu 3 sene önce açmıştım gerçekten çok destek oldunuz allah razı olsun bu konumdan sonra bikere adet oldum ve rabbime bin şükür hamile kaldım şimdi dünya tatlısı bi prensesim var yanimda mışıl mışıl uyuyor çok şükür nerden buraya geldim bilmiyorum ama bütün sayfaları okudum gözümden yaşlar suzuldu o hasreti acıyı tekrar hissedim Rabbim olanlari bağışlasın olmayanlara da hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Oyyy maşallah yavrunuza da size de :nazar::nazar::nazar::KK200:

Üzülme sen.
Herşeyin zamanını ve yerini rabbim bilir...

O insanla özelini çok paylaşma. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Bu durumu açıklamak bile seni üzer. Strrste hamile kalamama sebeplerinden biridir.
İki buçuk sene abimlerindr çocugu olmadı. Herkes baskı yaptı laf soktu. Gelinin gözünde dolu dolu içine akan çok yaş gördüm. Kimseye belli etmedi. Biz düşünmüyoruz istrmiyoruz dediler hep. Abimde sağolsun karısına laf söyletmedi hep korudu. Meğer gizliden tedavi olmuşlar. Kimseye eşimde sorun var bile demedi. Snra bi yeğenim oldu.

Yani morelini bozmalarına izin verme. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.
Dini şeyler yasak olmasa içinizi ferahlatacak şeyler yazmak isterdim. Ama malum...

Bu hayattaki en büyük hayalim anne olmak. Çocuklugumdan beri dizimde salladıgım oyuncak bebeklere bile bakıp kendi yavrularımı düşündüm. Zor süreçler bunlar bizim için... ama elbet bi gün bu duyguyu tatmayı nasip edecek allahım.

Üzülme sen.
Herşeyin zamanını ve yerini rabbim bilir...

O insanla özelini çok paylaşma. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Bu durumu açıklamak bile seni üzer. Strrste hamile kalamama sebeplerinden biridir.
İki buçuk sene abimlerindr çocugu olmadı. Herkes baskı yaptı laf soktu. Gelinin gözünde dolu dolu içine akan çok yaş gördüm. Kimseye belli etmedi. Biz düşünmüyoruz istrmiyoruz dediler hep. Abimde sağolsun karısına laf söyletmedi hep korudu. Meğer gizliden tedavi olmuşlar. Kimseye eşimde sorun var bile demedi. Snra bi yeğenim oldu.

Yani morelini bozmalarına izin verme. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.
Dini şeyler yasak olmasa içinizi ferahlatacak şeyler yazmak isterdim. Ama malum...

Bu hayattaki en büyük hayalim anne olmak. Çocuklugumdan beri dizimde salladıgım oyuncak bebeklere bile bakıp kendi yavrularımı düşündüm. Zor süreçler bunlar bizim için... ama elbet bi gün bu duyguyu tatmayı nasip edecek allahım.
Çok sağolun allah razı olsun inşallah rabbim hayırlısıyla isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Günaydın
Nasıl anlatiyim bilmiyorum eltim gerçekten ne yapmak istedi anlamadim benim mi yanlış düşünüyorum benim 3. 5 senem oldu evlendim cocuk çok istiyoruz ama nasip olmadı daha benden bi sene sonra evlenen merve diye bir arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz kardeş gibiyiz neyse 1. 5 yaşında bi bebeği var ve hamile bende bebeğine patik yapıyordum eltim bize gelmişti diğer eltimin kızı sordu kime yapıyorsun bende dedim ki merveye bebeği olcak oda dedi aaaa merve hamilemi ben evet demeden eltim evet merve yengen gibi mi geldiğinden biri çatır çatır doğuruyor o kendine dogursun yengende anca bebegine patik yapsın çok kirildim kız dedi neden öyle söylüyorsun yengem kırıldı yok niye kırılsın sonuçta birbirimizi biliyoruz şaka yapiyorum ben de dedimki yok niye sonuçta o kadar cahil değilim ne kimse kkadinligindan getiriyor nede insanligindan rabbimin elinde o isterse olur istemese kimse bişey yapamaz oda dedi ki güzel düşünüyorsun benim çocuğum olduğu zaman çocuğu olmayan bir arkadaşım çok kiskanmis cahillik ışte şimdi sen merveyi kiskanirmisin ben çok şükür o kadar cahil değilim dedim sonra konu kapandı kaç gündür aklımdan çıkmıyor normalde eltim iyi kotu birşeyin i görmemiştim bana hep valla kardeşim gibi görüyorum acaba çocuk hasretini bilmediği için kirilcami bilmedi mi sakami yaptı yoksa kirmakmi istedi yoksa merveyi kisnanmamimi istedi yaaa kusura bakmayın çok uzun oldu
Cocugunuzun olmadgini bildigi halde boyle konusuosa eltiniz cok hatali bildgn caninizi yakmak istemia

Hayırlı geceler belki gören olur belki olmaz ama ben yinede yazıyım bu konu 3 sene önce açmıştım gerçekten çok destek oldunuz allah razı olsun bu konumdan sonra bikere adet oldum ve rabbime bin şükür hamile kaldım şimdi dünya tatlısı bi prensesim var yanimda mışıl mışıl uyuyor çok şükür nerden buraya geldim bilmiyorum ama bütün sayfaları okudum gözümden yaşlar suzuldu o hasreti acıyı tekrar hissedim Rabbim olanlari bağışlasın olmayanlara da hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Konunun eski olduğunu farkedip son sayfalara baktım bunu görmeyi bekliyordum :) Aynı zamanlarda hamile kalmışız..
Allah bağışlasın evladınızı. :KK200:

ayyy çok sevindim çocuğunuzun olmasına Allah bağışlasın inşallah... :)

Konunun eski olduğunu farkedip son sayfalara baktım bunu görmeyi bekliyordum :) Aynı zamanlarda hamile kalmışız..
Allah bağışlasın evladınızı. :KK200:
çok sağol canım
Aminn allah razı olsun RABBİM hepimizinkini bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Back