eltim ne demek istedi?

Kesinlikle iyi niyetli degil eltiniz..Neden bilmiyorum ama sizi bir nedenden dolayı kıskandıgını düşündüm ben..

Ayrıca ''kimse kadınlıgından veya insanlıgından çocuk sahibi olmuyor..Rabbim isterse veriyor '' sözünüze de bayıldım..Bu lafı bile algılayamamıs ne yazıkki..

fitneci kadın

canım yandı.. çoook yandı.. 4.5 senedir üstünü kapatayım diye uğraştığım yara açıldı sanki..
günlerce ateşle uğraşmışısız kızımla hastanelerde perişan olmuşuz.. kuzum erimiş gözümün önünde.. lösemi olabilir diye yollamışlar bizi bölge araştırmaya.. çooook şükür fmf çıkmış şükürden günlerce ağlamışım..
eltim olacak insan ufağı bana tüm rahatlığıyla
'ayy fmf miymiş şimdi? senin eşinde bu hastalık daha çok diye senin kızında çıktı şükür benim çocuklarımda çıkmadı' dedi..
dedi bunu bana söyledi..
(fmf eşimin ailesinde genetik.. eşim çook zor zamanlar geçirmiş hala geçiriyor.. onun eşindede var ama çook yoğun değil şükür..
şükür tabi allah beterinden korusun..herkesi.. )
ağlayamadım bile bu sözler karşısında .. sustum ALLAHIM duyma sakın duyma dedim.. kimseyi evladıyla sınama.. cahillik boşboğazlık dahası.. iyiki benim çocuğumda varmış onunkinde yokmuş.. düşünebiliyormusun..
neyse..
eltin... çocuk doğurmakla insan olduğunu sanmış.. aklı sıra laf söylemiş..
aptal desem ona bile yazık .. RABBİM sana en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin .. onuda havale et ALLAHA ve koy mesafeni..

Baştan çamı devir pat diye sonra çevir kazı yanmasın
Canm güvenme ona belli ki fesatın teki ne demek canm sende patik ör çatır çatır doğuruyor bak merve.
Çok içli dışlı olma canm. Allah allah ya terbiyesiz kadın içindeki kötülüğü patavatsizca belli etmiş sonrada Kıvırmış boşver canm üzülme sen. Onlada mesafeni koru

Canm çok üzüldüm inanki vay be terbiyesiz kadın. Böyle insanlara çok sinir oluyorum Yarabbim neden düşünmez mi insanlar hiç konuşurken anne olduğunu düşünürken insanliktan nasibini alamamış yazık çok yazık. İnsan düşmanı dahi olsa evlat bu ya yazık çok yazık.
Şimdi ikinciye hamilesin galiba canm. Rabbim ilk evladına hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. Bu doğacak olan evladini da hayirlisiyla sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah canım

çok saol canım.. insanlar çoook fena.. çoooooooook sadece kendilerini düşünüyorlar.. asla art niyet gütmemek lazım hele söz konusu evlatsa.. bilmiyorum ya.. kızım çooooooooooook şükür çok iyi evet zor zamanlar yaşadığımız oluyor ama bin şükür.. allahım beterinden korusun.. 3. evladım yolda.. süpriz yumurtamız.. şansımız kısmetimiz olacak inşallah..
insanlar çok büyük dertler yaşıyorlar fmf basit onların yanında.. allahım ev ladıyla sınamasın kimseyi.. dualarına yürekten amin... çook teşekkür ederim

Eltiniz bebek istediğinizi ama olmadığını biliyor mu?

Belki istemiyorsunuz, korunuyorsunuz diye düşünerek, sizi gaza getirme amaçlı söylemiştir.

Ben karşılaştım böyle insanlarla da onun için söylüyorum.

Ama bile isteye söylediyse öküzün önde gideni demek ki.

Canm benim Kıyamam bence bu patavatsizlik falan değil ya direk kötü yüreklilik yani. Günahtır be canm evlat bu insan insana evladıyla ilgili hassas olduğu bir konuda ne biliyim çok sinir oluyorum ben canm işte.
Ayyy çok sevindim canm 3.he maşallah ona artık baya büyümüş annesi az kalmış allahın izniyle Kıyamam ki ya. Canm diğer iki evladınla ve doğacak olan bebeğinle yuvanda eşinle beraber mutlu mesut sağlıklı huzurlu nice ömürler nasip etsin Rabbim insiallah. Allahın izniyle geçmiş kuzum Rabbim bidaha yaşatmasin. Evlarlarimizla imtihan etmesin bizi..

O catir catir getirdikleri cocuklari kim bilir nasilda catir catir ederler birgün kim bilir..

ALLAH im tez zamanda kucaginiza yüreginiz gibi güzel bir bebek versin insALLAH sizin icin dua etcegim.. sabrinizin sonu selamettir kim ne derse desin kendine günah ediyor ..

Öncelikle çok geçmiş olsun allah beterinden saklasin cevabınız ve duaniz için çok sağolun

[="elmadilimi, post: 42846968, member: 489892"]Eltiniz bebek istediğinizi ama olmadığını biliyor mu?

Belki istemiyorsunuz, korunuyorsunuz diye düşünerek, sizi gaza getirme amaçlı söylemiştir. hayir Biliyor hatta cok uzuldugumede sahit olmuş

Ben karşılaştım böyle insanlarla da onun için söylüyorum.

Ama bile isteye söylediyse öküzün önde gideni demek ki.[/QUOTE]
Hayir biliyor hatta çok uzuldugumede şahit olmuş

Hayir biliyor hatta çok uzuldugumede şahit olmuş[/QUOTE]
bile bile işte tamamen art niyetli sakın yüz verme artık..

Kusura bakmayın hepsine cevap yazamadim ama çok sağolun allah razi olsun hepinizden rabbim sizin de gunlunuze göre versin cuma cuma içtenlikle edildiğine inanıyorum ettiğiniz dualar

Haberi var

Eltiniz kötü bir insan.
Bu cahillik falan değil,
Sizi resmen ezmek istemiş.
Keşke haddini bildirseydiniz.
Kıskanmıyorum vs demek yerine.
Nasıl bildirebilirdi ki? Kendim de benzer bir durumun içindeyim konu sahibini çok iyi anlıyorum zaten hassasız konuda, biz kendimiz hatırlamamaya çalışıyoruz bir de pat diye böyle ithamlar.... Ben de ancak "yooo niye öyle diyosun " tarzı cevap verebildim. Yani kalbimiz kırık zaten konuda bu hadsizler gerçekten yaramıza çomak sokuyolar.
Arkadaşa bakınca daha uzaktan değerlendirebiliyorum sizce ne cevap verebilirdi?

Cahil

Dengesiz dusuncesiz vicdansiz bir kadin eltiniz kotu niyetli oldugunu dusunuyorum

benimdr cevremde cok bunlardan cok aci cektm 4 yildir bu tarz insanlar yuzunden. allahim en kisa zamanda sanda nasipnetsin hayirlisindan evlat insallah
bazilari allahin isine cok karisiyor allah bildigi gibi yapsin oyle insanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…