- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
fitneci kadınGünaydın
Nasıl anlatiyim bilmiyorum eltim gerçekten ne yapmak istedi anlamadim benim mi yanlış düşünüyorum benim 3. 5 senem oldu evlendim cocuk çok istiyoruz ama nasip olmadı daha benden bi sene sonra evlenen merve diye bir arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz kardeş gibiyiz neyse 1. 5 yaşında bi bebeği var ve hamile bende bebeğine patik yapıyordum eltim bize gelmişti diğer eltimin kızı sordu kime yapıyorsun bende dedim ki merveye bebeği olcak oda dedi aaaa merve hamilemi ben evet demeden eltim evet merve yengen gibi mi geldiğinden biri çatır çatır doğuruyor o kendine dogursun yengende anca bebegine patik yapsın çok kirildim kız dedi neden öyle söylüyorsun yengem kırıldı yok niye kırılsın sonuçta birbirimizi biliyoruz şaka yapiyorum ben de dedimki yok niye sonuçta o kadar cahil değilim ne kimse kkadinligindan getiriyor nede insanligindan rabbimin elinde o isterse olur istemese kimse bişey yapamaz oda dedi ki güzel düşünüyorsun benim çocuğum olduğu zaman çocuğu olmayan bir arkadaşım çok kiskanmis cahillik ışte şimdi sen merveyi kiskanirmisin ben çok şükür o kadar cahil değilim dedim sonra konu kapandı kaç gündür aklımdan çıkmıyor normalde eltim iyi kotu birşeyin i görmemiştim bana hep valla kardeşim gibi görüyorum acaba çocuk hasretini bilmediği için kirilcami bilmedi mi sakami yaptı yoksa kirmakmi istedi yoksa merveyi kisnanmamimi istedi yaaa kusura bakmayın çok uzun oldu
Canm çok üzüldüm inanki vay be terbiyesiz kadın. Böyle insanlara çok sinir oluyorum Yarabbim neden düşünmez mi insanlar hiç konuşurken anne olduğunu düşünürken insanliktan nasibini alamamış yazık çok yazık. İnsan düşmanı dahi olsa evlat bu ya yazık çok yazık.canım yandı.. çoook yandı.. 4.5 senedir üstünü kapatayım diye uğraştığım yara açıldı sanki..
günlerce ateşle uğraşmışısız kızımla hastanelerde perişan olmuşuz.. kuzum erimiş gözümün önünde.. lösemi olabilir diye yollamışlar bizi bölge araştırmaya.. çooook şükür fmf çıkmış şükürden günlerce ağlamışım..
eltim olacak insan ufağı bana tüm rahatlığıyla
'ayy fmf miymiş şimdi? senin eşinde bu hastalık daha çok diye senin kızında çıktı şükür benim çocuklarımda çıkmadı' dedi..
dedi bunu bana söyledi..
(fmf eşimin ailesinde genetik.. eşim çook zor zamanlar geçirmiş hala geçiriyor.. onun eşindede var ama çook yoğun değil şükür..
şükür tabi allah beterinden korusun..herkesi.. )
ağlayamadım bile bu sözler karşısında .. sustum ALLAHIM duyma sakın duyma dedim.. kimseyi evladıyla sınama.. cahillik boşboğazlık dahası.. iyiki benim çocuğumda varmış onunkinde yokmuş.. düşünebiliyormusun..
neyse..
eltin... çocuk doğurmakla insan olduğunu sanmış.. aklı sıra laf söylemiş..
aptal desem ona bile yazık .. RABBİM sana en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin .. onuda havale et ALLAHA ve koy mesafeni..
çok saol canım.. insanlar çoook fena.. çoooooooook sadece kendilerini düşünüyorlar.. asla art niyet gütmemek lazım hele söz konusu evlatsa.. bilmiyorum ya.. kızım çooooooooooook şükür çok iyi evet zor zamanlar yaşadığımız oluyor ama bin şükür.. allahım beterinden korusun.. 3. evladım yolda.. süpriz yumurtamız.. şansımız kısmetimiz olacak inşallah..Canm çok üzüldüm inanki vay be terbiyesiz kadın. Böyle insanlara çok sinir oluyorum Yarabbim neden düşünmez mi insanlar hiç konuşurken anne olduğunu düşünürken insanliktan nasibini alamamış yazık çok yazık. İnsan düşmanı dahi olsa evlat bu ya yazık çok yazık.
Şimdi ikinciye hamilesin galiba canm. Rabbim ilk evladına hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. Bu doğacak olan evladini da hayirlisiyla sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah canım
Canm benim Kıyamam bence bu patavatsizlik falan değil ya direk kötü yüreklilik yani. Günahtır be canm evlat bu insan insana evladıyla ilgili hassas olduğu bir konuda ne biliyim çok sinir oluyorum ben canm işte.çok saol canım.. insanlar çoook fena.. çoooooooook sadece kendilerini düşünüyorlar.. asla art niyet gütmemek lazım hele söz konusu evlatsa.. bilmiyorum ya.. kızım çooooooooooook şükür çok iyi evet zor zamanlar yaşadığımız oluyor ama bin şükür.. allahım beterinden korusun.. 3. evladım yolda.. süpriz yumurtamız.. şansımız kısmetimiz olacak inşallah..
insanlar çok büyük dertler yaşıyorlar fmf basit onların yanında.. allahım ev ladıyla sınamasın kimseyi.. dualarına yürekten amin... çook teşekkür ederim
Bazen çok canim çok açıyor bunu yazarken bile gozyasimi tutamıyorum rabbim kimseyi zor şeylerle imtihan etmesin daha zor şeyler yaşıyan insanlar var rrabbim yardım etsin ama bebek hasreti insanın çok canını acitiyor yaşayanlar bilir
Haberi varCanım cuma cuma en iyisini düşünmekten yanayım. Acaba çocuk istediğinize dair hiç bir fikri olmayabilir mi?
Benim çevremde çok tanıdığım var. Önce evliliğimizin tadını çıkarılım diye 4-5 sene çocuk hiç düşünmüyorlar. Sizin de çocuk olayını askıya aldığınızı sanmış olabilir mi?
Nasıl bildirebilirdi ki? Kendim de benzer bir durumun içindeyim konu sahibini çok iyi anlıyorum zaten hassasız konuda, biz kendimiz hatırlamamaya çalışıyoruz bir de pat diye böyle ithamlar.... Ben de ancak "yooo niye öyle diyosun " tarzı cevap verebildim. Yani kalbimiz kırık zaten konuda bu hadsizler gerçekten yaramıza çomak sokuyolar.Eltiniz kötü bir insan.
Bu cahillik falan değil,
Sizi resmen ezmek istemiş.
Keşke haddini bildirseydiniz.
Kıskanmıyorum vs demek yerine.
CahilGünaydın
Nasıl anlatiyim bilmiyorum eltim gerçekten ne yapmak istedi anlamadim benim mi yanlış düşünüyorum benim 3. 5 senem oldu evlendim cocuk çok istiyoruz ama nasip olmadı daha benden bi sene sonra evlenen merve diye bir arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz kardeş gibiyiz neyse 1. 5 yaşında bi bebeği var ve hamile bende bebeğine patik yapıyordum eltim bize gelmişti diğer eltimin kızı sordu kime yapıyorsun bende dedim ki merveye bebeği olcak oda dedi aaaa merve hamilemi ben evet demeden eltim evet merve yengen gibi mi geldiğinden biri çatır çatır doğuruyor o kendine dogursun yengende anca bebegine patik yapsın çok kirildim kız dedi neden öyle söylüyorsun yengem kırıldı yok niye kırılsın sonuçta birbirimizi biliyoruz şaka yapiyorum ben de dedimki yok niye sonuçta o kadar cahil değilim ne kimse kkadinligindan getiriyor nede insanligindan rabbimin elinde o isterse olur istemese kimse bişey yapamaz oda dedi ki güzel düşünüyorsun benim çocuğum olduğu zaman çocuğu olmayan bir arkadaşım çok kiskanmis cahillik ışte şimdi sen merveyi kiskanirmisin ben çok şükür o kadar cahil değilim dedim sonra konu kapandı kaç gündür aklımdan çıkmıyor normalde eltim iyi kotu birşeyin i görmemiştim bana hep valla kardeşim gibi görüyorum acaba çocuk hasretini bilmediği için kirilcami bilmedi mi sakami yaptı yoksa kirmakmi istedi yoksa merveyi kisnanmamimi istedi yaaa kusura bakmayın çok uzun oldu
Dengesiz dusuncesiz vicdansiz bir kadin eltiniz kotu niyetli oldugunu dusunuyorumGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?