• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim ne demek istedi?

Terbiyesiz. İnş söylediğinden dolayı imtihan olmaz. Geçen yaz eltim de bana demişti, o zamanb bizde çocuk düşünüyorduk olmuyordu. Eltim bizde 2.yi düşünüyoruz oğlan yapçaz dedi. Sipariş verir gibi düşünebiliyor musun? Üzülme bize yetişmezsen de sağlık olsun dedi. Çok kırılmıştım. Birkaç ay sonra da oğlum geldi çok şükür. Üzülme hiç kafana takma hadsizlik etmiş

Terbiyesize bak.Uzak dur o kadından
Benim eltimin de çocuğu olmuyordu ve ağlarken hep ben yanındaydım.O ağlarken biz de üzülürdük.Ne ben ne eşim tek laf etmedik, edene de müsaade etmedik.Sonra kendisi ayrıldı ve kocası başkasıyla evlendi.Yeni gelin de kız doğurdu diye aşağılıyorlar.Eşim ve ben çok kızıyoruz.Ben kıymetli gelinmişim çünkü oğlan doğurmuşum!!! Ayy hiç tahammül edemem böyle şeylere ya

"nokta" ne kadar da önemli bir noktalama işaretiymiş bunu anladım ben sadece.

bi insanın üzücek konusunu bilmesine rağmen yinede söylüyora ve buna ay şaka ya gibi bişi diyosa patavatsızın tekidir sonuçta hepimiz aynı değiliz kendisinin kaç çocuğu var 10 mu? bence bidakine sizde ''şakadan'' konuşmaya başlayın

Eltin patavatsızın tekiymiş.
Aman kuma kumayı çeker elti eltiyi çekemezmiş. Ayıdan post eltiden dost olmaz. Güvenme sen o eltine üzer seni.
elti bu kadar kötü mü kaynım yeni evlendi eşim eltimle mümkün mertebe görüşme sorun çıkar üzülürsün diyor

6 tane eltim var yanlış kişiye sordun bu soruyu dostum :KK70:
Benim de eşim uzak dur eltilerinden diyor. Adamlar bile biliyor artık eltilik muessesesini. :KK70: :KK70:
benim 1 tane var oda daha yeni 1 ay bitti yeni evliler iyi bi kıza benziyor

eltiniz cahilce bosbogazlık etmıiş.
bu şekilde konusan birinin sozlerini üzülüpte asla kaale almayın.
bazı seylerin şakası olmaz.
sizi en hassas yerinizden vurmus.ki allahin taktiri bu.
rabbim size hayırlı evlatlar versin.

Günaydın
Nasıl anlatiyim bilmiyorum eltim gerçekten ne yapmak istedi anlamadim benim mi yanlış düşünüyorum benim 3. 5 senem oldu evlendim cocuk çok istiyoruz ama nasip olmadı daha benden bi sene sonra evlenen merve diye bir arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz kardeş gibiyiz neyse 1. 5 yaşında bi bebeği var ve hamile bende bebeğine patik yapıyordum eltim bize gelmişti diğer eltimin kızı sordu kime yapıyorsun bende dedim ki merveye bebeği olcak oda dedi aaaa merve hamilemi ben evet demeden eltim evet merve yengen gibi mi geldiğinden biri çatır çatır doğuruyor o kendine dogursun yengende anca bebegine patik yapsın çok kirildim kız dedi neden öyle söylüyorsun yengem kırıldı yok niye kırılsın sonuçta birbirimizi biliyoruz şaka yapiyorum ben de dedimki yok niye sonuçta o kadar cahil değilim ne kimse kkadinligindan getiriyor nede insanligindan rabbimin elinde o isterse olur istemese kimse bişey yapamaz oda dedi ki güzel düşünüyorsun benim çocuğum olduğu zaman çocuğu olmayan bir arkadaşım çok kiskanmis cahillik ışte şimdi sen merveyi kiskanirmisin ben çok şükür o kadar cahil değilim dedim sonra konu kapandı kaç gündür aklımdan çıkmıyor normalde eltim iyi kotu birşeyin i görmemiştim bana hep valla kardeşim gibi görüyorum acaba çocuk hasretini bilmediği için kirilcami bilmedi mi sakami yaptı yoksa kirmakmi istedi yoksa merveyi kisnanmamimi istedi yaaa kusura bakmayın çok uzun oldu
Neden öyle demişsin yaa:KK20:keşke haddini bildirseydin o terbiyesizin çok terbiyesizce konuşmuş ona kızsaydın bidaha laf edemezdi:KK62:

Eğer normalde iyi biriyse sizin çocuk yapmayı düşünmediğinizi sanıp hani yapsana gibilerinden şaka yollu takılmış olabilir.

şöyle dıyım sana çocuk hasretını cekmeyen bırısı senın ne yasadıgını kesinlikle anlamaz ancak bıraz dıkkatlı olabılır senın uzuldugunu dusunebılır hıssedebılır

eltın dıkkatlı hosgorulu bı ınsan degılmıs kalpte ne varsa dılden o çıkar kalbi kötu kı dılınden o sozler dokulmus muhattap olma bence

Günaydın
Nasıl anlatiyim bilmiyorum eltim gerçekten ne yapmak istedi anlamadim benim mi yanlış düşünüyorum benim 3. 5 senem oldu evlendim cocuk çok istiyoruz ama nasip olmadı daha benden bi sene sonra evlenen merve diye bir arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz kardeş gibiyiz neyse 1. 5 yaşında bi bebeği var ve hamile bende bebeğine patik yapıyordum eltim bize gelmişti diğer eltimin kızı sordu kime yapıyorsun bende dedim ki merveye bebeği olcak oda dedi aaaa merve hamilemi ben evet demeden eltim evet merve yengen gibi mi geldiğinden biri çatır çatır doğuruyor o kendine dogursun yengende anca bebegine patik yapsın çok kirildim kız dedi neden öyle söylüyorsun yengem kırıldı yok niye kırılsın sonuçta birbirimizi biliyoruz şaka yapiyorum ben de dedimki yok niye sonuçta o kadar cahil değilim ne kimse kkadinligindan getiriyor nede insanligindan rabbimin elinde o isterse olur istemese kimse bişey yapamaz oda dedi ki güzel düşünüyorsun benim çocuğum olduğu zaman çocuğu olmayan bir arkadaşım çok kiskanmis cahillik ışte şimdi sen merveyi kiskanirmisin ben çok şükür o kadar cahil değilim dedim sonra konu kapandı kaç gündür aklımdan çıkmıyor normalde eltim iyi kotu birşeyin i görmemiştim bana hep valla kardeşim gibi görüyorum acaba çocuk hasretini bilmediği için kirilcami bilmedi mi sakami yaptı yoksa kirmakmi istedi yoksa merveyi kisnanmamimi istedi yaaa kusura bakmayın çok uzun oldu
Eltin kaba saba bir kadin.
Kimin kirilip
Kirilacagimda umrunda deyil.
Agzi var diye konusmus iste.
Umursama, ve bence ona ne guven
Ne de kirilacagin herhangi bir seyi paylas.

Back