• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim ne demek istedi?

Günaydın
Nasıl anlatiyim bilmiyorum eltim gerçekten ne yapmak istedi anlamadim benim mi yanlış düşünüyorum benim 3. 5 senem oldu evlendim cocuk çok istiyoruz ama nasip olmadı daha benden bi sene sonra evlenen merve diye bir arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz kardeş gibiyiz neyse 1. 5 yaşında bi bebeği var ve hamile bende bebeğine patik yapıyordum eltim bize gelmişti diğer eltimin kızı sordu kime yapıyorsun bende dedim ki merveye bebeği olcak oda dedi aaaa merve hamilemi ben evet demeden eltim evet merve yengen gibi mi geldiğinden biri çatır çatır doğuruyor o kendine dogursun yengende anca bebegine patik yapsın çok kirildim kız dedi neden öyle söylüyorsun yengem kırıldı yok niye kırılsın sonuçta birbirimizi biliyoruz şaka yapiyorum ben de dedimki yok niye sonuçta o kadar cahil değilim ne kimse kkadinligindan getiriyor nede insanligindan rabbimin elinde o isterse olur istemese kimse bişey yapamaz oda dedi ki güzel düşünüyorsun benim çocuğum olduğu zaman çocuğu olmayan bir arkadaşım çok kiskanmis cahillik ışte şimdi sen merveyi kiskanirmisin ben çok şükür o kadar cahil değilim dedim sonra konu kapandı kaç gündür aklımdan çıkmıyor normalde eltim iyi kotu birşeyin i görmemiştim bana hep valla kardeşim gibi görüyorum acaba çocuk hasretini bilmediği için kirilcami bilmedi mi sakami yaptı yoksa kirmakmi istedi yoksa merveyi kisnanmamimi istedi yaaa kusura bakmayın çok uzun oldu
ben bu sığ zihniyette ki birini,insanların zayıf noklatalarını bulup nokta atışı yapmayı seven birini iyi diye nitelendirmem kusura bakma

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler allah razi olsun sizi tanımıyorum ama bana bazı yakın insanlardan daha çok desteğinizi hissediyorum güzel dualariniz için allah sizden razi olsun

Eltiniz kötü bir insan.
Bu cahillik falan değil,
Sizi resmen ezmek istemiş.
Keşke haddini bildirseydiniz.
Kıskanmıyorum vs demek yerine.

Bu belki samimiysen çocuk yapmayı düşünmeyen bir yakınınıza yapılabilcek bir şaka olabilir. Ama düşündüğünüz ve denediğniz halde çocuğunuz olmuyor ve bunu bile bile bu lafı söylüyor ise yanlış yapmış..Biraz soğuk davaranın belki hatasının farkına varıp telafi etmeye çalışır..

Sizi resmen üzmek istemiş ŞAKA öylemi !!!böyle şaka yerin dibine girsin...İnsan önce beyninde tasarlar öyle konuşur hoşşş zaten tasarlamışta konuşmuş üzmek için yani ....Rabbim gönlünüze göre versin RABBİM ol der oluverir üzülmeyin sakin olun bu insanada bence mesafe koyun aranıza :KK12:herşeyin bir zamanı var demekki allah sizin ona dua etmenizden hoşnut kalıyor ne mutlu size geç olsun sağlıklı bir yavrunuz olsun inşallah KK da ve burada isteyipte olamayan tüm herkese nasip etsin bu mubarek günde İNŞALLAH.....amin....

Günaydın
Nasıl anlatiyim bilmiyorum eltim gerçekten ne yapmak istedi anlamadim benim mi yanlış düşünüyorum benim 3. 5 senem oldu evlendim cocuk çok istiyoruz ama nasip olmadı daha benden bi sene sonra evlenen merve diye bir arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz kardeş gibiyiz neyse 1. 5 yaşında bi bebeği var ve hamile bende bebeğine patik yapıyordum eltim bize gelmişti diğer eltimin kızı sordu kime yapıyorsun bende dedim ki merveye bebeği olcak oda dedi aaaa merve hamilemi ben evet demeden eltim evet merve yengen gibi mi geldiğinden biri çatır çatır doğuruyor o kendine dogursun yengende anca bebegine patik yapsın çok kirildim kız dedi neden öyle söylüyorsun yengem kırıldı yok niye kırılsın sonuçta birbirimizi biliyoruz şaka yapiyorum ben de dedimki yok niye sonuçta o kadar cahil değilim ne kimse kkadinligindan getiriyor nede insanligindan rabbimin elinde o isterse olur istemese kimse bişey yapamaz oda dedi ki güzel düşünüyorsun benim çocuğum olduğu zaman çocuğu olmayan bir arkadaşım çok kiskanmis cahillik ışte şimdi sen merveyi kiskanirmisin ben çok şükür o kadar cahil değilim dedim sonra konu kapandı kaç gündür aklımdan çıkmıyor normalde eltim iyi kotu birşeyin i görmemiştim bana hep valla kardeşim gibi görüyorum acaba çocuk hasretini bilmediği için kirilcami bilmedi mi sakami yaptı yoksa kirmakmi istedi yoksa merveyi kisnanmamimi istedi yaaa kusura bakmayın çok uzun oldu
Canım cuma cuma en iyisini düşünmekten yanayım. Acaba çocuk istediğinize dair hiç bir fikri olmayabilir mi?
Benim çevremde çok tanıdığım var. Önce evliliğimizin tadını çıkarılım diye 4-5 sene çocuk hiç düşünmüyorlar. Sizin de çocuk olayını askıya aldığınızı sanmış olabilir mi?

kardes gibi görme mesafe koy. iyi niyeti yok eltinin şakaymışmış mış... hiç inandırıcı değil. veren de ALLAH alan da ALLAH...

Eltin arkadaşlığıni da kiskanmis bence arkadaşlığın hakkında konuşmasına musade etme bence.aynı ortama da sokma aranizi bozar gibi geldi bana

sen lafı sok, içindeki bütün pisliği dök sonra şaka yaptım de. o şaka senin başında patlasın inşallah aptal beyinsiz kadın. :KK62: kalbinden kötülük feastlık akıyo. bnimde çocuğum olmadığı için kendime söylenmiş gibi sinirlendim :KK62:

Eltin patavatsizin teki.
Lafi sundurmuste sundurmus dahada canini acitmak icin.
Insafsiz.
Uzulmu canim, herseyin bi vakti vardir dedgin gibi.

Günaydın
Canım ya benim bir önceki konum da bunun çok benzeri yengem hamile ve kendisini kıskanıp kıskanmadığımı komşularının merak ettiğini söyledi!!
3 düşük yaptım ben.. Ve hiç iyi niyetle söylediğini düşünmüyorum! Ben yengemden buz gibi soğudum ve eski muhabbetimizden eser kalmadı. Dün yine annemgile geldiler başım ağrıyor diyerek gittim yattım. Pisliğin teki olduğunu düşünüyorum böyle insanların.
Kendini üzme canım lütfen çok iyi anlıyorum bana o lafı edeli 3 ay oldu ama hala gece yatarken uykularım kaçıyo sinirden uyuyamıyorum

Benimde çocuğum olmadı. Esim azospermdi. Tüp bebekle bir oglum oldu. Abimler bana gelmişti. Esim işteydi evde yoktu. Ben de çay yanına bişeyler yaptım bide kısır yaptım. Yengem oğluna kısır yeme kısır olursun diye bi laf etti. Ben hiç bozuntuya vermedim. Onlar bende sorun olduğunu düşünüyor. Kimseye söylemedim. Var böyle densizler arkadaşım. Kafana takma eltin dengesiz biri belli. Rabbim ol deyince oluyor hiç canını sıkma. Bak benim de yoktu şimdi 4 aylık tatlı bir oglum var. Rabbim sana ve tum evlat isteyenlere nasip etsin :)

Günaydın

terbiyesiz kadın ve cahllikten nerede ne konuşacağını bilmiyor.
yetmemiş gibi "şaka" adı altında yapıyor bunları. öyle şeyin şakası mı olur.
hem bunlar Allah'a inanan insanlar (güya) nasip, kader vs diye bir gerçek var, sınav diye bir şey var.
siz yüreğinizi şimdi olduğu gibi saf tutun, hediye patiğinizi, yeleğinizi vs örün.
İnşallah bir gün kendi evladınıza da yaparsınız.
Cuma vakti şimdi ve Allah'tan güzel bir evlat diliyorum size, tüm kalbimle...

Öyle saçma şaka olmaz yetinde olsam onu bu söylediğine pişman eder arama mesafe koyardım
Çatır çatır doğurmak ne ya bu ne cahillik
Çocuk doğuranlar seviye mi atlıyomuş

Back