Eltim Kv evini temizlemeye mecbursun dedi kavga cikardi

Bu sondu karar verdim gitmeyeceğim artık.Evet malesef o kadar laf saydi yinede bayram önü konu buyumesin diye sesimi cikarmadim.
Böyle yaparsan önünü alamazsın. Onlar bayram günü huzur kaçmasın diye düşünmemiş hiç. Gönül rızası ile yapılır belki ama bu şekilde zorla kimsenin çöpünü kaldırmam

Yani sartlari bilmediginiz icin boyle yazmaniz normal fakat ben o gun alttan almasaydim.buyuk kavga cikardi ve malesef isleri ortak oldugu icin sorunu cozmek gibo bi yetileri olmadigi gibi iyoce buyuttukleri.icinde konu yine donup.dolasip bana patlayacakti her ne kadar.haklida.olsam ve benim kaygi bozukluğum var.Yani evime yansiuacak olan bu buyuk problem.beni daha cok etkileyip.sarsacakti o yzden lanet olsun dedim Allaha havale ettim geldim.Evet aptallik ettim farkindayim ve yaptigim.iconde hala.ic dunyamda kendimle.catisiyorum yapmamaliydin diye fakat dedigim gibi
Kimseyle kavga etmene gerek yok ki. Kusura bakmayın gelemiyorum. Bitti gitti bu kadar işte. Bundan sonrasına ne cevap ver ne söz dalaşına gir. Sen ona yapmak zorundasın demiyorsun o da sana diyemez

İyi de hak etmişsiniz. Kusura bakmayın kendine acımayana kimse acımaz. Konu büyümesin uzamasın aman bana kimse birşey demesin ben dünyanın en iyi insanıyım yardımseverim etiketlerine bürünmeye gerek yok. Gel demiş kavga çıkarmış siz de öyle böyle hasta hamile halinizle koşa koşa gitmişsiniz. Bir gitmezsiniz iki gitmezsiniz 3. De yine gidersiniz. Gitmek istemeyen insan bugünkü kavgadan sonra agizlarinin payını verir otururdu. Kendinize hiç değer vermiyor musunuz bebeğinize yazık değil mi peki
Benim oyle bir takintim olmadi yasamim.boyunca.kimsenin ovgusune alkisina ihtiyacim yok oldugi icinde gelmedim.gelmeseydim sorun kat be kat buyuyecek ve yaptigim temizligin verdigi yorgunluktan cok yasadigim stres daha cok zarar verecekti isin iconde olmayinca kolay yargılanabiliyor.

Benim oyle bir takintim olmadi yasamim.boyunca.kimsenin ovgusune alkisina ihtiyacim yok oldugi icinde gelmedim.gelmeseydim sorun kat be kat buyuyecek ve yaptigim temizligin verdigi yorgunluktan cok yasadigim stres daha cok zarar verecekti isin iconde olmayinca kolay yargılanabiliyor.
Tatlım ağzın dilin var. Savunsana kendini kocan ne diye dikiliyor yanında. Ne yarısından bahsediyorsun allasen. Kv kaldırıp kendini evini temizleyemiyor diye ya temizlik gorevlisi olacaksin ya şamar oğlanı mı? Böyle bir şey mi var ya

Bilmiyorum Ben Allaha havale ettim.Bebegimide ana emanet dedim yaptim umarim birgun ilahi adalet yerini bulur suraya yazacak oyle cok seyim varki hangi birine konu acayim...
Eminim yazsam kk da en cok yorum alan konu olur zirve yaparim.
Kimse değerini bilmiyorsa sen kendine değer ver.Yapma temizlik ya da madem yapıyosun iki numara çek çok fenayım ayaklarına gir

Kardeş evet gitmeseydin sorun kat kat büyüyecekti mutlaka çünkü asıl sorun kv elti değil arkanda durmayan eş. Bunun bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum. Çünkü bile bile lades demişsin evlenmişsin hamilesin başından beri de alıştırmiş ses cikarmamissin. Uzduysem ozur dilerim ama sana da yazik o kadar zaman sonra zorla buldugum bebegine de. Normal zamanlarda hadi neyse ama bu halinle seni de bebeğini de düşünmeyen insanların dediğini yapmayı inşallah bırakırsın. Esin de bir zahmet arkanda dursun kıymet veriyorsa ha durmuyorsa en azından eltiyi bir güzel benzet de bir daha sana ses çıkarmaya kalkmasın.

Tatlım ağzın dilin var. Savunsana kendini kocan ne diye dikiliyor yanında. Ne yarısından bahsediyorsun allasen. Kv kaldırıp kendini evini temizleyemiyor diye ya temizlik gorevlisi olacaksin ya şamar oğlanı mı? Böyle bir şey mi var ya
Acikcasi ustune kv babasi vafat etti dun memlekete gitti cenaze icin .Birazda o yuzden geldim.Eltininde cocuklari hastalanmis.Hem iki cocuk hasta hem temizlik yapilacak haftaya bauram ekstra cenaze var taziyeye gelecekler illaki insalik bende kalsin dedim biliyorum insanliktan anlamayana cok bu yaptigim cunku bunu kvde kp de kayinda esimde sen gelinsin mecbursun olarak goruyorlar.yani benim yaptığım yardim gozukmuyor mecburdu yapti yada yapacak gozuyle bakiliyor

Eltiniz çok acımasızmış hamile ve fıtığı olan kadını temizliğe çağırıyor. Düşer kalırsam sorumluluğumu alacak mısın diye soraydın.

Doğru düşünüp yanlış yapıyorsunuz.
Ne demeye gidip temizlediniz o evi?
Diyelim yardımcı birini alacak gücünüz yok o ev de mecbur temizlenecek eşiniz gidip yapacak.
Ne zorluklar çekmişsiniz, bel fıtığınız var, daha yeni sancılarınız olmuş. Eltinizin lafıyla gidip temizlik yapmak... Tebrikler vallahi.

Kizlar eltim altli üstlü ayni binada oturuyor benim evim ayri Sadece yatmaya evine cikiyor 2 cocugu var sabah uyaninca cocuklar kv indiriyor.kendi cikip uyuyor islerini yapiyor sonra iniyor.Kv bazen haftada 3 4 kez bazen haftada bir gidiyorum.Bayramlarda elimden geldigince temizlige geliyorum ayrica kis ve bahar temizliginede.
Fakat benim bel fitigim var ve ustelik hamileyim.Bu bayram temizligine msj atmis gun belirlemis su gunler kv evine temizlik yapacam gel demis bende tm pazartesi dr randevum var gelemem sali baslayalim ama camlara cikamam dedim kiyamet koptu.vay ben zaten bir-tek bayramdan bayrama temizlige geliyormusum yapamaya mecburmusum kendi evimde nasil cam siliyormusum.Bende mecbur degilim yapiyorsam mecbur oldugim icin degil istedigim icin yapiyorum dedim.Aksama kadar cocuklari ve kendisi yasiyor bu evde benim geldigim haftada bi kac gun sayili saat mevzu bu da degil Gelemem yaomam demedim sonucta.Ayrica kv elini asla hicbirseye sürmüyor kp kahvaltiyi hazirlar kalkar yaparlar aksama kadar elinde telefon asla birsey yapmaz bi 10 gunde bir yalan yanlis supuruyor o kadar.somucta kv eli ayagi tutuyor yapabildigini yapabilir dizleri agriyormus.Yani bi buzdolabini silmek yada evi ufaktan toparlamakla diz agrisi ne alaka benimde fitigim var ve bu genc yasimda evimi oturarak süpürüyorum. Cok canim skldi yinede geldim kapilari sildim buzdolabi mutfak dolabinin altları kv yatak odasi mobilyasini sildim Ama artik temizlige gelmemeye karar verdim.Kv dizi agriyorsa eltimde yapmak zoruna gidiyorsa versinler senede 2 kere parasini temizletsinler. Bu sekilde de soyledim esime bu son gidisim diye.Ustelik tup bebekle hamile kaldim 3 yil bu ani bekledik onceki gun tartismadan dolayi yogun sancidan oturu sanirim stresten oldu hastahanede kaldim 5 saat ve belimin agrisini katmiyorum bile.yinede kalktim geldim saydigim isleri yaptim sizce yanlismi düşünüyorum
O eltiyi parcalarim ben.
Keske gitmeseydin. Kolayinami oluyor tup bebek. Terbiyesizler

Kardeş evet gitmeseydin sorun kat kat büyüyecekti mutlaka çünkü asıl sorun kv elti değil arkanda durmayan eş. Bunun bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum. Çünkü bile bile lades demişsin evlenmişsin hamilesin başından beri de alıştırmiş ses cikarmamissin. Uzduysem ozur dilerim ama sana da yazik o kadar zaman sonra zorla buldugum bebegine de. Normal zamanlarda hadi neyse ama bu halinle seni de bebeğini de düşünmeyen insanların dediğini yapmayı inşallah bırakırsın. Esin de bir zahmet arkanda dursun kıymet veriyorsa ha durmuyorsa en azından eltiyi bir güzel benzet de bir daha sana ses çıkarmaya kalkmasın.
Tekrara düşerse herhangi bir konu yahut temizlik konusunda asla tavizim olmaz olmayacak.Esimede tekrar belirtecegim ciddiyetimi .Bakilim gun ola devramln döne elbet bir maraza cikarirlar eninde sonunda tepkimi verince neler olacak yasayip göreceğim.Fakat bildigm bir gercek varki ne kadar haklida olsam ucu bana değecek ve ben stres ce uzuntunun ortasinda kalacagim😔

X