- 24 Nisan 2020
- 1.096
- 1.206
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç birşey demedi.Ben sadece bu son bundan sonra gitmeyeceğim temizpige dedim sessiz kaldı. Üstelik eltimin dediklerini anlattiktan sonra gitme demesini beklerdim.yinede insanlik bende kalsin dedim geldimEvet eşiniz ne diyor bu duruma. Bide o öyle dedi diye niye gidip temizlediniz Allah aşkına. Hamile halinizle kendi evinizi bile kendinizi yormadan temizlemeniz gerekirken.
Alistiran kendisi ufacik birseye el atsa kv birak ben yaparim diyor sonrada tutmus bana ben birlik oturuyorum benim cocuklarim burda diye hep ben yapmak zorumdamiyim diye kavga cikariyorelti de yanina yandaş arıyor.kendi de yapmasın madem. alıştırmışsınız kv yi.
bencede gitmeyin iş başa düşünce temizler veya temizlettirir
Ahhhh..Tüp bebekle hamıle kalıp kaynana camı silmek, eltıye hayır diyememek..
Of.
Canınızın hıc kı kıymeti yok ya?
Ortak temizlikci tutalım evimi dahi temızlemıyorum demek zor mu?
Elti kim ki, sana bagırıyor sende acıklama yapıyorsun.
Amin inş.Ahh bende bilncindeyim arkanda durup gelemez diyen es olsa yada demesede trpki verdigimde dursa olmayinca olmuyor ne diyimSen kendine neden eziyet ediyorsun ki? Tüp bebek gibi zorlu bir süreçle hamile kalmışsın üstelik. Hadi kendine acımıyorsun bebeğinede mi acımıyorsun. Bırak nasıl temizlenirse temizlensin. Tüm dertler bitti de kaynanın evinin temizliği mi kaldı yahu. Allah yardımcın olsun. Sağsalim kavuş yavruna.
Bende değişik buluyorum. Yapip sonra lanet olsun dostum böyle böyle oldu neden yaptım ki triplerini. Genelde olan bir şey belli ki konu sahibininde ilk kez bidaha gidersem dedigini dusunmuyorumİyi de hak etmişsiniz. Kusura bakmayın kendine acımayana kimse acımaz. Konu büyümesin uzamasın aman bana kimse birşey demesin ben dünyanın en iyi insanıyım yardımseverim etiketlerine bürünmeye gerek yok. Gel demiş kavga çıkarmış siz de öyle böyle hasta hamile halinizle koşa koşa gitmişsiniz. Bir gitmezsiniz iki gitmezsiniz 3. De yine gidersiniz. Gitmek istemeyen insan bugünkü kavgadan sonra agizlarinin payını verir otururdu. Kendinize hiç değer vermiyor musunuz bebeğinize yazık değil mi peki
Eşiniz size kızmıyor mu hamile halinizle iş yapmanıza?Kv evini de temizlemem aslaKizlar eltim altli üstlü ayni binada oturuyor benim evim ayri Sadece yatmaya evine cikiyor 2 cocugu var sabah uyaninca cocuklar kv indiriyor.kendi cikip uyuyor islerini yapiyor sonra iniyor.Kv bazen haftada 3 4 kez bazen haftada bir gidiyorum.Bayramlarda elimden geldigince temizlige geliyorum ayrica kis ve bahar temizliginede.
Fakat benim bel fitigim var ve ustelik hamileyim.Bu bayram temizligine msj atmis gun belirlemis su gunler kv evine temizlik yapacam gel demis bende tm pazartesi dr randevum var gelemem sali baslayalim ama camlara cikamam dedim kiyamet koptu.vay ben zaten bir-tek bayramdan bayrama temizlige geliyormusum yapamaya mecburmusum kendi evimde nasil cam siliyormusum.Bende mecbur degilim yapiyorsam mecbur oldugim icin degil istedigim icin yapiyorum dedim.Aksama kadar cocuklari ve kendisi yasiyor bu evde benim geldigim haftada bi kac gun sayili saat mevzu bu da degil Gelemem yaomam demedim sonucta.Ayrica kv elini asla hicbirseye sürmüyor kp kahvaltiyi hazirlar kalkar yaparlar aksama kadar elinde telefon asla birsey yapmaz bi 10 gunde bir yalan yanlis supuruyor o kadar.somucta kv eli ayagi tutuyor yapabildigini yapabilir dizleri agriyormus.Yani bi buzdolabini silmek yada evi ufaktan toparlamakla diz agrisi ne alaka benimde fitigim var ve bu genc yasimda evimi oturarak süpürüyorum. Cok canim skldi yinede geldim kapilari sildim buzdolabi mutfak dolabinin altları kv yatak odasi mobilyasini sildim Ama artik temizlige gelmemeye karar verdim.Kv dizi agriyorsa eltimde yapmak zoruna gidiyorsa versinler senede 2 kere parasini temizletsinler. Bu sekilde de soyledim esime bu son gidisim diye.Ustelik tup bebekle hamile kaldim 3 yil bu ani bekledik onceki gun tartismadan dolayi yogun sancidan oturu sanirim stresten oldu hastahanede kaldim 5 saat ve belimin agrisini katmiyorum bile.yinede kalktim geldim saydigim isleri yaptim sizce yanlismi düşünüyorum
Safsin sen bide kalkıp gitmissin gidiyorken yaranamiyorsun seni hamile halinle üstelik tüp bebek ile annesine yollayan esinemi kizayim hamile halinle dolap mobilya sıldirn kvye mi uyuz olayım bilemedim kızım mangal olma azcık kurnaz otur evinde hamileliğim riskliymis dr yatmam gerekiyor dedi de yat asla ve asla mecbur değiliz herkes yapsın temizliğini ben millete kölelik yapmaya evlenmedm de eşineKizlar eltim altli üstlü ayni binada oturuyor benim evim ayri Sadece yatmaya evine cikiyor 2 cocugu var sabah uyaninca cocuklar kv indiriyor.kendi cikip uyuyor islerini yapiyor sonra iniyor.Kv bazen haftada 3 4 kez bazen haftada bir gidiyorum.Bayramlarda elimden geldigince temizlige geliyorum ayrica kis ve bahar temizliginede.
Fakat benim bel fitigim var ve ustelik hamileyim.Bu bayram temizligine msj atmis gun belirlemis su gunler kv evine temizlik yapacam gel demis bende tm pazartesi dr randevum var gelemem sali baslayalim ama camlara cikamam dedim kiyamet koptu.vay ben zaten bir-tek bayramdan bayrama temizlige geliyormusum yapamaya mecburmusum kendi evimde nasil cam siliyormusum.Bende mecbur degilim yapiyorsam mecbur oldugim icin degil istedigim icin yapiyorum dedim.Aksama kadar cocuklari ve kendisi yasiyor bu evde benim geldigim haftada bi kac gun sayili saat mevzu bu da degil Gelemem yaomam demedim sonucta.Ayrica kv elini asla hicbirseye sürmüyor kp kahvaltiyi hazirlar kalkar yaparlar aksama kadar elinde telefon asla birsey yapmaz bi 10 gunde bir yalan yanlis supuruyor o kadar.somucta kv eli ayagi tutuyor yapabildigini yapabilir dizleri agriyormus.Yani bi buzdolabini silmek yada evi ufaktan toparlamakla diz agrisi ne alaka benimde fitigim var ve bu genc yasimda evimi oturarak süpürüyorum. Cok canim skldi yinede geldim kapilari sildim buzdolabi mutfak dolabinin altları kv yatak odasi mobilyasini sildim Ama artik temizlige gelmemeye karar verdim.Kv dizi agriyorsa eltimde yapmak zoruna gidiyorsa versinler senede 2 kere parasini temizletsinler. Bu sekilde de soyledim esime bu son gidisim diye.Ustelik tup bebekle hamile kaldim 3 yil bu ani bekledik onceki gun tartismadan dolayi yogun sancidan oturu sanirim stresten oldu hastahanede kaldim 5 saat ve belimin agrisini katmiyorum bile.yinede kalktim geldim saydigim isleri yaptim sizce yanlismi düşünüyorum
Alistiran kendisi ufacik birseye el atsa kv birak ben yaparim diyor sonrada tutmus bana ben birlik oturuyorum benim cocuklarim burda diye hep ben yapmak zorumdamiyim diye kavga cikariyor
Yani sartlari bilmediginiz icin boyle yazmaniz normal fakat ben o gun alttan almasaydim.buyuk kavga cikardi ve malesef isleri ortak oldugu icin sorunu cozmek gibo bi yetileri olmadigi gibi iyoce buyuttukleri.icinde konu yine donup.dolasip bana patlayacakti her ne kadar.haklida.olsam ve benim kaygi bozukluğum var.Yani evime yansiuacak olan bu buyuk problem.beni daha cok etkileyip.sarsacakti o yzden lanet olsun dedim Allaha havale ettim geldim.Evet aptallik ettim farkindayim ve yaptigim.iconde hala.ic dunyamda kendimle.catisiyorum yapmamaliydin diye fakat dedigim gibiİyi de hak etmişsiniz. Kusura bakmayın kendine acımayana kimse acımaz. Konu büyümesin uzamasın aman bana kimse birşey demesin ben dünyanın en iyi insanıyım yardımseverim etiketlerine bürünmeye gerek yok. Gel demiş kavga çıkarmış siz de öyle böyle hasta hamile halinizle koşa koşa gitmişsiniz. Bir gitmezsiniz iki gitmezsiniz 3. De yine gidersiniz. Gitmek istemeyen insan bugünkü kavgadan sonra agizlarinin payını verir otururdu. Kendinize hiç değer vermiyor musunuz bebeğinize yazık değil mi peki