- 26 Şubat 2019
- 4.633
- 6.751
Kizlar eltim altli üstlü ayni binada oturuyor benim evim ayri Sadece yatmaya evine cikiyor 2 cocugu var sabah uyaninca cocuklar kv indiriyor.kendi cikip uyuyor islerini yapiyor sonra iniyor.Kv bazen haftada 3 4 kez bazen haftada bir gidiyorum.Bayramlarda elimden geldigince temizlige geliyorum ayrica kis ve bahar temizliginede.
Fakat benim bel fitigim var ve ustelik hamileyim.Bu bayram temizligine msj atmis gun belirlemis su gunler kv evine temizlik yapacam gel demis bende tm pazartesi dr randevum var gelemem sali baslayalim ama camlara cikamam dedim kiyamet koptu.vay ben zaten bir-tek bayramdan bayrama temizlige geliyormusum yapamaya mecburmusum kendi evimde nasil cam siliyormusum.Bende mecbur degilim yapiyorsam mecbur oldugim icin degil istedigim icin yapiyorum dedim.Aksama kadar cocuklari ve kendisi yasiyor bu evde benim geldigim haftada bi kac gun sayili saat mevzu bu da degil Gelemem yaomam demedim sonucta.Ayrica kv elini asla hicbirseye sürmüyor kp kahvaltiyi hazirlar kalkar yaparlar aksama kadar elinde telefon asla birsey yapmaz bi 10 gunde bir yalan yanlis supuruyor o kadar.somucta kv eli ayagi tutuyor yapabildigini yapabilir dizleri agriyormus.Yani bi buzdolabini silmek yada evi ufaktan toparlamakla diz agrisi ne alaka benimde fitigim var ve bu genc yasimda evimi oturarak süpürüyorum. Cok canim skldi yinede geldim kapilari sildim buzdolabi mutfak dolabinin altları kv yatak odasi mobilyasini sildim Ama artik temizlige gelmemeye karar verdim.Kv dizi agriyorsa eltimde yapmak zoruna gidiyorsa versinler senede 2 kere parasini temizletsinler. Bu sekilde de soyledim esime bu son gidisim diye.Ustelik tup bebekle hamile kaldim 3 yil bu ani bekledik onceki gun tartismadan dolayi yogun sancidan oturu sanirim stresten oldu hastahanede kaldim 5 saat ve belimin agrisini katmiyorum bile.yinede kalktim geldim saydigim isleri yaptim sizce yanlismi düşünüyorum
Zorunda değilsiniz. Kendi evini çekip çeviremeyen kişi bi zahmet parasıyla kadın tutsun. Bu arada haftada 3-4 kez kayınvalidenize gitmeniz sizce aşırı değil mi?