• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim görümcem çok beter

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar baştan beri görümcemle yıldızımız barışmadı oysaki çok iyilik yaptım küstü abisiyle yalvardı barıştırdım geldi etti bana eltimle yediler içtiler ama hep beni dışladı lar aralarına almadılar inkar ettiler en sonunda görümcem beni sildi heryerden engelledi eşim ağzının payını verdi onuda sildi her yerden eltim o yokken benimle iyiydi onun yanında dönekti hissediyordum hep zaten şimdi görümcem benimle konuşmuyor diye oda hiç arayıp sormuyor 1 hafta sonra doğumu var sizce ne yapsam gitsem mi sırf görümceme yaranmak için benimle konuşmuyor biliyorum benim evim ayrı yerde Bi on dakika mesafede benim eşim ayrı ev aldı aile apartmanını istemedi

Arkadaşım bütün konuların kv elti görümce sen takmışsın bütün konuların bu kişiler aralarına almıyorlarmış bir yere giderken çağırmıyorlarmış yav nıye zorluyorsun zorunda mı insanlar sürekli seni yanlarında taşımak. Gitme hem gömüyorsun hem gitmek istiyorsun bu nasıl tezat. Sende az değilsin kusura bakma

Konu sahibi benzer konu açmıştı
Sırf buyuzden basina isler gelecek
Benden uyarmasi
Uzaktasın rahatsin esin seni aile apartmanına sokmamis
Su avantaji kullanmak yerine taktin gorumce eltiye
İlla gireceğim iclerine diye diye evliliğini mahvedeceksin
Eltin gorumcene degilde sen yaranma derdindesin
Huzuruna baksana.hastane çıkışında cok istiyorsan telefonda ara tebrik et
Su.mesafeyi kullan
Ama aleyhine degil lehine

Arkadaşım bütün konuların kv elti görümce sen takmışsın bütün konuların bu kişiler aralarına almıyorlarmış bir yere giderken çağırmıyorlarmış yav nıye zorluyorsun zorunda mı insanlar sürekli seni yanlarında taşımak. Gitme hem gömüyorsun hem gitmek istiyorsun bu nasıl tezat. Sende az değilsin kusura bakma
👍👍👍iste budur

Daraldım kuzu napıyım geçende ev almalarına sıkıştıklarında yardımcı olan bu ınsanları gömüyor kocasının babasına 400 lira borç vermesine ama takmıştı. Sevmeseler yardımcı olmazlar zor zamanımızda maddı yardım yapmazlar ama süreklide her haltta çağırıp gezdirmez kimse irite ediyor bu tarz konular 🤦‍♀️ Bu nasıl tezatlık iki yüzlü sinsi demediğini bırakmıyorsun koy mesafeni otur aşağı işte

siz sonradan mı dahil oldunuz aileye? Çünkü 3. Kişi olunca hep bir sorun çıkar, 4 olsa daha iyi anlaşılır ama 3 te nedense hep bi sıkıntı vardır :KK11:
Parktaki çocuklarda bile bu durum değişmez.
Bu arda başlığında eltim görümcem çok beter yazmışsınız, bunu yazyorsan o insanlara gidip ne yapacaksın 🙄 ? 🤔

Daraldım kuzu napıyım geçende ev almalarına sıkıştıklarında yardımcı olan bu ınsanları gömüyor kocasının babasına 400 lira borç vermesine ama takmıştı. Sevmeseler yardımcı olmazlar zor zamanımızda maddı yardım yapmazlar ama süreklide her haltta çağırıp gezdirmez kimse irite ediyor bu tarz konular 🤦‍♀️ Bu nasıl tezatlık iki yüzlü sinsi demediğini bırakmıyorsun koy mesafeni otur aşağı işte
ya uzak birkere kurtulmus icice degil
Zorla gelini evde hizmet ettiren kaynan yok
Zırt birt gelen yok
Bu arkadas israrla iclerine girmek istiyor
Sevmiyorsun uzaksin ohmisa

ya uzak birkere kurtulmus icice degil
Zorla gelini evde hizmet ettiren kaynan yok
Zırt birt gelen yok
Bu arkadas israrla iclerine girmek istiyor
Sevmiyorsun uzaksin ohmisa
Demek ki kötü değiller girmek istiyor ben bunu anlarım çok tezat 🤷🏼‍♀️ Çalış meşkale bul arkadaşlarınla vakit geçir otur kahveni içeceğini al sevdiğin filmleri izle oh miss

Ne diyelim?Git mi diyelim?Bunu mu duymak istiyosun?
Konuları böyle bulandiran hesapların arkasında nasi ruh halinde insanlar var hiç anlamıyorum. Kadın derdini paylaşmış, doğum için gitsem mi yoksa bende mesafeli dursam mı diye akıl danışıyor. Bu kadar kibire gerek yok bence, zahmet edip bunu yazınca ne elinize geçtiyse artık. Doğum yapınca hediyesini alır,müsait bir zamanda ayak üstü uğrar, fazla derin sohbete girmeden ugrardim. Size karşı olsalar hile ellerine koz vermemiş olursunuz. Ayrıca, bir ailesiniz. Böyle konularda çok yüz göz olmadan bence görüşübilirsiniz. Kendinizi ağırdan alıp mesafeli durabilir siniz belki anlar sizin bu hareketlerden rahatsız olduğunuzu.
Kimiside kendi aklıyla hareket edemez, anca biri yap yada yapma derse icraata geçer.buda o tarz bir insan demek

+1000000000
Bence konu sahibinin tek sıkıntısı egosu. Kocasını yönetmek yetmemiş, herkese yetecek.

Konu sahibi , dön bu yoldan. Kocakarılarla uğraşılmaz. O kaynana o görümce seni yer yer.

Bence git. Ver hediyeni hayırlısı olsun korına var bebek için fazla durmayım de çık evine. Onu kullanamasınlar ,doğum yaptım ona bile gelmedi diye kendilerini haklı çıkarma fırsatı verme. Hemde insanlığını yapmış olursun.

Arkadaşlar baştan beri görümcemle yıldızımız barışmadı oysaki çok iyilik yaptım küstü abisiyle yalvardı barıştırdım geldi etti bana eltimle yediler içtiler ama hep beni dışladı lar aralarına almadılar inkar ettiler en sonunda görümcem beni sildi heryerden engelledi eşim ağzının payını verdi onuda sildi her yerden eltim o yokken benimle iyiydi onun yanında dönekti hissediyordum hep zaten şimdi görümcem benimle konuşmuyor diye oda hiç arayıp sormuyor 1 hafta sonra doğumu var sizce ne yapsam gitsem mi sırf görümceme yaranmak için benimle konuşmuyor biliyorum benim evim ayrı yerde Bi on dakika mesafede benim eşim ayrı ev aldı aile apartmanını istemedi
Seninle görüşmek istemiyorlardir boyle insanlar icin niye kendini harap ediyorsunki birak sende kendi hayatına bak onlarsız olmuyormu yani bebegede hediyenizi verin geri çekilin madem

Back
X