- 1 Şubat 2015
- 3.385
- 8.626
-
- Konu Sahibi lou salome
Hemen küreme bakıyorumŞaka şaka. Ebrar The yobaz savar nasıl da harika değil mi, vargas havayolları da öyle.
Harikasınız filenin sultanları
Derdim şu; gelecek nesillerde de böyle kız çocuklarımız olsun istiyorum bu ülke için. Sizce olacak mı, yoksa umutsuzluğa kapılalım mı?
Bu arada konuyu anladık ama yanıltmacı bir şekilde başlık koymanız hoş bir durum değil. Çocuklarımızı nasıl yetiştirirsek öyle ilerlerler umutsuzluğa kapılmaya gerek yok çocuğunuz varsa ya da olacaksa o şekilde yetiştirin küçüklükten.Şaka şaka. Ebrar The yobaz savar nasıl da harika değil mi, vargas havayolları da öyle.
Derdim şu; gelecek nesillerde de böyle kız çocuklarımız olsun istiyorum bu ülke için. Sizce olacak mı, yoksa umutsuzluğa kapılalım mı?
Şaka şaka. Ebrar The yobaz savar nasıl da harika değil mi, vargas havayolları da öyle.
Bu arada Ebrar neden yobaz savar mesela açıklayabilir misiniz ?Şaka şaka. Ebrar The yobaz savar nasıl da harika değil mi, vargas havayolları da öyle.