- 18 Mayıs 2023
- 103
- 303
- 20
- Konu Sahibi lou salome
ahahvjxdhvjdhv bu konu beni çok eğlendirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abbaaaaooovvv kim gız buuuuBir yüz yıl veriyorum daha aydın nesiller için
Kızımız 25 yaşında evli 2 çocuk babası kuzeniyle sevişiyor
MEvzu bu
Konu bdv ye bile ağır geldi silindi gittiAbbaaaaooovvv kim gız buuuu
Ayy kaçırmışım bee tüh.Konu bdv ye bile ağır geldi silindi gitti
Ay linçlere doymadım. Kadın utanmadan burçlara inanıyorum diye benle dalga geçti.Ayy kaçırmışım bee tüh.
gelecek nesilden medet umarken açtığım konunun vizyonu::::Şaka şaka. Ebrar The yobaz savar nasıl da harika değil mi, vargas havayolları da öyle.
Harikasınız filenin sultanları
Derdim şu; gelecek nesillerde de böyle kız çocuklarımız olsun istiyorum bu ülke için. Sizce olacak mı, yoksa umutsuzluğa kapılalım mı?
Evet.. Çok korkuyorum bir gün Ebrar mücadeleden vazgeçer diyeŞaka şaka. Ebrar The yobaz savar nasıl da harika değil mi, vargas havayolları da öyle.
Harikasınız filenin sultanları
Derdim şu; gelecek nesillerde de böyle kız çocuklarımız olsun istiyorum bu ülke için. Sizce olacak mı, yoksa umutsuzluğa kapılalım mı?
Yarın iş var hala kaos arayışındasınKaos var diye geldim yazıklar olsun
o kadar üzülüyorum ki kombinim bile hazır değil burda lak lak ediyorumYarın iş var hala kaos arayışındasın
Nickinize bayılıyorum bir Burhan fanı olarako kadar üzülüyorum ki kombinim bile hazır değil burda lak lak ediyorum
Sağol yiiirumNickinize bayılıyorum bir Burhan fanı olarak
Bdv de hep elti çekiştirmeli, görümce saçı yolmalı cennet mahallesi tarzı konular var diye başlığı böyle yaptımgelecek nesilden medet umarken açtığım konunun vizyonu::::
Eltim bilenziklerimi kıskandı ve kocama aşık
Şaka şaka. Ebrar The yobaz savar nasıl da harika değil mi, vargas havayolları da öyle. Harikasınız filenin sultanları Derdim şu; gelecek nesillerde de böyle kız çocuklarımız olsun istiyorum bu ülke için. Sizce olacak mı, yoksa umutsuzluğa kapılalım mı?www.kadinlarkulubu.com
Bütün öğretmenler çok üzgün ve bütün veliler bir hafta sonra bebeliklerini göndereceği için çok sevinçli.o kadar üzülüyorum ki kombinim bile hazır değil burda lak lak ediyorum
Beyaz öönlük giymiyoz mu artıkıno kadar üzülüyorum ki kombinim bile hazır değil burda lak lak ediyorum
Yaz çok hızlı cereyan etti ben bunu saymıyorumBütün öğretmenler çok üzgün ve bütün veliler bir hafta sonra bebeliklerini göndereceği için çok sevinçli.