çok haklısın,konu açanlar hep mükemmeldir,karşılarındakiler kötülerdir.anlayamadık bir türlü,konu sahiplerinin her halukarda haklı olduklarını![]()
Haksız olduğunu kabullenebilmek büyük bir erdem bence...Bu da ne okulla ne parayla pulla olmuyor işte
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklısın,konu açanlar hep mükemmeldir,karşılarındakiler kötülerdir.anlayamadık bir türlü,konu sahiplerinin her halukarda haklı olduklarını![]()
Canım Türkiyede yaşıyorum, bankacıyım ben,
insanları aşağılamak oluyor belki lütfen kimse üzerine alınmasın , sözüm kocamın ailesine , ama bulmuşlar benim gibi kültürlü, okumuş, kendini bilen, eli para tutan gelini, resmen oturup şükretmeleri lazım..
içimden diyorum ki ailesinin böyle aymaz, sorumsuz , rahat tipler olduğunu bilseydim evlenmezdim, gerçekten ama sevmek her şeyi çözmüyor çünkü,
bu maddi sıkıntı olayı kötü,
bi de şu durum var kızlar, ben dünyanın parasını kazanıyorum ama gelgör ay sonunda elimde para kalmıyor, iş yerinde bazı arkadaşlar diyo ki, kaynananın kıymetini bil, çocuğuna bakıyor bedavaya,
ulan baksın zaten, ben de çalışıp onların borçlarını ödüyorum, o zaman çalışmam onların borçlarını da ödemem, çocuğuma da gül gibi bakarım,
eşim de ben de 30 yaşındayız, çok şükür henüz genciz ama yaşıtlarımızn evi arsası ne biliym en azından birikmiş parası filan var,
bak çocuğum var artık , onun geleceğini düşünmek zorundayım, bu tip ailenin evi de varoşta tahmin edersiniz ki, çocuğumu böyle bi yerde okula gönderip de kültür seviyesini düşürmek istemiyorum, taşınıp gitem lazım ama şu anda kıpırdayacak durumumuz yok.. bakalık ocakta borçlar bitsin inşallah hemen eve giricem..
no comment diyorum:)
Bir de şunu anlayamıyorum. Çalışan bayanlar neden kendilerini bir gömlek üstün görürler? Nerede, hangi statüde çalışırsan çalış sonuçta ev hanımı değil misindir zaten?
Bakın ben de bu seneye kadar çalışan bir kadındım ama artık hamileyim ve evdeyim. Geçen seneye göre değerimde düşme mi olması gerekir?
çalışan kadınlar kendini üstün görmez..bazı şeyleri hala oturtamamış ve çalışmayı büyük bir erdem lütuf olarak düşünen kadınlar kendini üstün görmeye ve göstermeye çalışır..bende çalışıyorum,eve geldiğimde de o öğretmen kimliğimi bir kenara atıp anne,eş ve ev hanımı oluyorum..bu kadar basit aslında :)
Pardon bazı çalışan kadınlar diyecektim.
bence konu sahibi insanları olduğu gibi kabullenemiyor/ sevemiyor. sorunlarının nedeni bu
bence konu sahibi eşinin ailesini kabullenememiş bütün sorun bundan çıkıyor(
konu sahibinde ne cevherler varmış:26:
neyse kalitesiyle bizleri de ezmesin![]()
Egem hanımcım kaç yıllık evhanımısınız, rica ederim biraz bakın ve öğrenin kültür neeemiş ne değilmiş?pek bir geri gördüm sizi
muasır medeniyetler seviyesine yükselmeniz ancak böyle kadınlar sayesinde olacaktır.