bizde bunu söylemeye çalışıyoruz amahaklısınız zaten ben bazı konularda haklı dedim bu söylemler biraz çirkin olmuş ve haklıyken haksız duruma düşmüş
konu sahibi ısrarla mükemmel olduğunu düşünüyo
etraftakilerin hatalarını sayıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde bunu söylemeye çalışıyoruz amahaklısınız zaten ben bazı konularda haklı dedim bu söylemler biraz çirkin olmuş ve haklıyken haksız duruma düşmüş
konu sahibi kendini,eşi ve ailesine karşı bulunmaz hint kumaşı gibi görüyor ve kendini onlardan çok yüksekte gördüğünden hareketlerine de bu durum yansıyordur.elti demekki daha mülayim,onu daha çok önemsiyorlar.
Arkadaşlar, ben bu konuyu açarken kendimi haklı göstermek veya yanıma birkaç adam daha alıp onları dövmeye gitmek niyetiyle açmadım zaten,
konuyu kendi üslubumca anlatıp hata nerede , bakalım dışarıdan bakan gözler ne diyecek ,
ben ne yapmalıyım ya da nerede hata yapıyorum onu anlamak istedim,
yorum yapan herkese teşekkür ederim,
ama aranızda çok kırıcı yorumlar yapanlar olmuş, hiç birinizi tanımadığım halde üzüldüm,
evet yazarken üslubuma dikkat etmediğimden kendimi ya da düşüncelerimi yanlış ifade etmişim onu farkettim,mesela lahmacun mevzuu,
ben o mevzuyu anlatırken lahmacun ısmarlarken kendi çapımda bir jest yapmak istediğimi ifade etmeye çalıştım
yoksa ay bunlar lahmacun bile yiyemiyor, alayım da sevinsin garibanlar demek için değil..bunu bile insanları aşağılamak kendime minnet duyurmak için yaptığımı düşünen arkadaşlar olmuş, hayır öyle değil..ben iyi niyetle yaptım dediğim gibi,
önceki konularda yaptığım yorumları bulup da onları , beni rezil etmek istercesine ortaya çıkarııp bu konuya ekleyen arkadaşlar, evet onları da ben yazdım ama konuların tamamını ya da yaşananların tamamını bilmiyorsunuz, ben kimbilir o zaman ne kadar sinirlendim de o lafları ettim,
tabii burada benim hatam olayları ortasındani alakasız bir yerinden ve yazılı anlatıyor olmak, çünkü insanlar mimiklerinizi , bakışlarınızı ya da el-kol hareketlerinizi görmediğinde yazıları okuduğundan yazılan ifade olduğundan ya da amaçlanandan çok daha sert kalabiliyor..
benim okumuş ve çalışan kadın olmama ilişkin yaptığınız yorumlara gelince, arkadaşlar ben o cümleleri kurarken kendimi övmek amaçlı değil, neden bu konuda üzüldüğümü ve neye alındığımı-sizin tabirinizle kıskançlıktan gözümün döndüğünü- anlatabilmek için kısaca kendimi tanıttım, pekala ev hanımı da olabilirdim, herkes okumak zorunda değil, ayrıca ben çalıştığım için kendimi üstün filan görmüyorum aksine, çalışan kadınlar olarak bizleri modern köleler olarak tabir ediyorum..tabii benim fikrim bu, kimseyi köle diye aşağılamıyorum, şimdi buna da tepki vermeyin..
iş arkadaşlarıma gelince , iş yerinde kimseye kültür sattığım filan yok, arkadaşlar, birine kızdınız diye, ne kadar rahat iğneliyorsunuz, neden kültür satayım, buradaki arkadaşlarım beni seviyorlar ve ben de onları seviyorum, kimseyi de aşağıladığım yok..
bu konuyu biraz dertleşmek için açtım, belki bir akıl alırım hatam varsa , nerede olduğunu bulurum ve ne yapmam gerektiğini bulurum diye..ama bir çoğunuz beni tanımadığı haldetabiri caizse hınç almış benden..
olsun cnınız sağ olsun, hayır sandığımız şeyde şer, şer gördüğümüzde ilmediğimiz bir hayr vardır..burada okuduğum canımı yakan ifadeler belki beni adam edecektir..
herkese teşekkür ederim
önce kırmızılı yerleri sonra yeşil işaretli yeri okursanız bi sanırım siz de çelişkiyi farkedersiniz.bence gerçekten bahsettiğiniz kadar kaliteli bir karaktere sahip değilsiniz.
haklısınız haksızsınız onu bilemem,ama kişi kendinde ne eksikse ondan çok söz eder.
bir kendinize dönün bakın acaba bir kızı düğününden sonra 4 saat ağlattıysanız onu davet ettiyseniz de gelmemesi normal değilmi? ki baştan beri küçümsemişsiniz zaten,ben meslek sahibiyim kariyer sahibiyim,kendisi ön muhasebeci lise mezunu...
tavırlarınız size normal gelebilir ama yüzde 90 o kızın teyzesi sizden yaş be yaş büyüktür,defol karşımdan demek size düşmezdi.en azından düğün ortamı olduğu için susmalıydınız.benim fikrim.
annem ve konuyu yüzyüze anlattığım arkadaşlarım da bırak kızıyla övünsün ne kafana takıyorsun diyorlar ama, benim sinirim bozuluyor,
bir de kayınvalidemler de eltimi ben daha kalifiye olmama rağmen daha kalifiye görüyorlar , hem çalışıyor hem de elinden her iş geliyor, çok becerikli, o bambaşka filan gibi abuk subuk laflar ediyorlar
mesela ben onları iftara çağırdığımda( annem çocuğuma baktığından yemekleri yaptı her şey tastamam) ama ben bir de jest olsun diye birer tane lahmacun yaptırdım, seviyorlar diye( bir de durumları fazla iyi değil bizim gibi dışarda filan yiyemiyorlar jest olsun dedim )
annem de espri olsun diye, işta çalışan kadın olunca iftara da lahmacun söylüyor filan dedi benim yanımda, oradan atladı bunlra, x de çalışıyor ama elinden her iş geliyor diye..
o kadar sinirlendim ki anneme de kızdım neden böyle densiz bi espri yapıyorsun onlar alr mı bu denli espriden filan diye..bi daha da deim son olsun bu sizi çağırırsam bi daha iftara(içimden tabii )