Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi o kadar kültürlü o kadar kültürlü ki
kendisini doğuran büyüten ve''terbiyesini ''veren annesinin esprilerini bile beğenmiyo
ve azarlayabiliyo
eşinizi büyüten aile varoş da oturan, fakir, görgüsüz ,kültürsüz bir aile olabilir
ama sizin ailenizi çağırmamışlar diye neden veryansın ediyosunuz ki
bırakın kendi avamlıklarında debelensinler
eltiniz..
o sidikli eltinizi kıskanıyosunuz..
çünkü siz okadar kültürlüyken elinize dünya kadar para geçiyoken'
eşinizin ailesi ona sizden çok değer verdi
olurmu halbuki eşiniz,ailesi,eltinizve ailesi ve hatta sizin aileniz size nerdeyse tapınmalılar size göre..
hıı şunuda söyleyeyim çalışmak okumak malesef insanın gerçek kişiliğini kapatamıyolar
siz içinizde eltinizi kıskanan kayınvalidenizin sadece sizi sevip baştacı yapmasını isteyen normal basit bir kadınsınız
bu kadar havalara girdiğiniz için yere düştüğünüzde canınız çok yanmış olan sadece bu...
aammmnnnnnn sekrim bunumu dert ediyosun..
bunda sikinti yok..
elti sorunu hemen hemen herkezde var..
kuma kumayla gecinmiste elti eltiyle gecinememis...
koskoca bankacisin..
aksama kadr bir dunya insanla karsilasiyosun..
madem zoraki karsi karsiyasin selam bilem verme.![]()
Sen bu mesajı yazmakta samimi misin?
arkadas aradakı mesajları okumamıs anlasılan
, kimseyi de aşağıladığım yok..
bu konuyu biraz dertleşmek için açtım, belki bir akıl alırım hatam varsa , nerede olduğunu bulurum ve ne yapmam gerektiğini bulurum diye..ama bir çoğunuz beni tanımadığı haldetabiri caizse hınç almış benden..
olsun cnınız sağ olsun, hayır sandığımız şeyde şer, şer gördüğümüzde ilmediğimiz bir hayr vardır..burada okuduğum canımı yakan ifadeler belki beni adam edecektir..
herkese teşekkür ederim
kimse hınç almadı
yapman gerekeni söylüyoruz
etrafındakileri küçük (varoş, cahil,fakir)görmekden vazgeç
ben o esprinide öyle iyi niyetli güler yüzlü filan yaptığına inanmadım
tavırlarına bakılırsa konuşmalarıyla alay etmişsin gibi geldi
bende etrafımda habire kendini öven,büyükleyen,kültürünü sayan birini görsem gıcık olurum..
onlarda sana gıcık olmuşlar
bu zamandan sonra senin tavırların değişmeyeceğine göre
boş ver uğraşma o avamlarla
iki aile görüşsünler
sen kendi ailene bak diycem kendi annenide beğenmiyosun
o zaman dert yanma herşey senin istediğin gibi..............
işte hınç almak derken bu tavrınızdan bahsediyorum,
neden nkendi annemi de beğenmeyeyim, ne münasebet, hayatta en çok değer verdiğim insan annemdir,
düğünde yaptığım esprinin ne olduğunu açık yüreklilikle anlattım buna rağmen ben inanmıyorum demişsiniz,
inanaıp inanamamak size kalmış,
ama eşim ve kayınvalidem de yanımdalardı ben o sözleri söylerken ve onlar da söylerdi eğer bir kinaye görselerdi,
zira kayınvalidem bana defalarca ben yanındaydım ve senin o lafları hakedecek bir şey yapmadığını gördüm,dedi..
benim anladığım kadarıyla siz eşinizin ailesine maddi olarak destekte bulunmasına tahammül edemiyorsunuz çünkü sizi sömürdüklerini düşünüyorsunuz birde üzerine ailesinin buna rağmen sizi sevip saymamasına fitil olmuşsunuz bazı haklı taraflarınız var söylemeden geçemicem![]()
insanları aşağılamak oluyor belki lütfen kimse üzerine alınmasın , sözüm kocamın ailesine , ama bulmuşlar benim gibi kültürlü, okumuş, kendini bilen, eli para tutan gelini, resmen oturup şükretmeleri lazım..
içimden diyorum ki ailesinin böyle aymaz, sorumsuz , rahat tipler olduğunu bilseydim evlenmezdim, gerçekten ama sevmek her şeyi çözmüyor çünkü,
bu maddi sıkıntı olayı kötü,
bi de şu durum var kızlar, ben dünyanın parasını kazanıyorum ama gelgör ay sonunda elimde para kalmıyor, iş yerinde bazı arkadaşlar diyo ki, kaynananın kıymetini bil, çocuğuna bakıyor bedavaya,
ulan baksın zaten, ben de çalışıp onların borçlarını ödüyorum, o zaman çalışmam onların borçlarını da ödemem, çocuğuma da gül gibi bakarım,
eşim de ben de 30 yaşındayız, çok şükür henüz genciz ama yaşıtlarımızn evi arsası ne biliym en azından birikmiş parası filan var,
bak çocuğum var artık , onun geleceğini düşünmek zorundayım, bu tip ailenin evi de varoşta tahmin edersiniz ki, çocuğumu böyle bi yerde okula gönderip de kültür seviyesini düşürmek istemiyorum, taşınıp gitem lazım ama şu anda kıpırdayacak durumumuz yok.. bakalık ocakta borçlar bitsin inşallah hemen eve giricem..
haklı tarafı varsada bu ifadeyle haksız duruma düşmüyomu
ben burda okurken rahatsız oldum
o insanlarada bu tavrıla davranıyosa eşinin ailesinin sevip saymasını bekleyemem
insanları aşağılamak oluyor belki lütfen kimse üzerine alınmasın , sözüm kocamın ailesine , ama bulmuşlar benim gibi kültürlü, okumuş, kendini bilen, eli para tutan gelini, resmen oturup şükretmeleri lazım..
içimden diyorum ki ailesinin böyle aymaz, sorumsuz , rahat tipler olduğunu bilseydim evlenmezdim, gerçekten ama sevmek her şeyi çözmüyor çünkü,
bu maddi sıkıntı olayı kötü,
bi de şu durum var kızlar, ben dünyanın parasını kazanıyorum ama gelgör ay sonunda elimde para kalmıyor, iş yerinde bazı arkadaşlar diyo ki, kaynananın kıymetini bil, çocuğuna bakıyor bedavaya,
ulan baksın zaten, ben de çalışıp onların borçlarını ödüyorum, o zaman çalışmam onların borçlarını da ödemem, çocuğuma da gül gibi bakarım,
eşim de ben de 30 yaşındayız, çok şükür henüz genciz ama yaşıtlarımızn evi arsası ne biliym en azından birikmiş parası filan var,
bak çocuğum var artık , onun geleceğini düşünmek zorundayım, bu tip ailenin evi de varoşta tahmin edersiniz ki, çocuğumu böyle bi yerde okula gönderip de kültür seviyesini düşürmek istemiyorum, taşınıp gitem lazım ama şu anda kıpırdayacak durumumuz yok.. bakalık ocakta borçlar bitsin inşallah hemen eve giricem..
haklı tarafı varsada bu ifadeyle haksız duruma düşmüyomu
ben burda okurken rahatsız oldum
o insanlarada bu tavrıla davranıyosa eşinin ailesinin sevip saymasını bekleyemem