Eltim, ailesi ve eşimin ailesi

Önceden açtığınız konulara baktım da 15.09.2011'de bir mesajınız dikkatimi çekti.

Bana çok garip geliyor böyle şeyler. Kaynınızın nişanı var ve siz resmen arabanızı istedi diye krizlere girmişsiniz. Böyle durumlarda insan hoşgörmeli. Onun özel bir günü ve arabaya gerçekten ihtiyacının olabileceği bir gün. O istemeden eşinizin vermesi gerekirdi bana göre. Birgün idare edilmeliydi. Ama siz arabanız istendi diye eltinize "elin sidikli karısı" diye hitap etmişsiniz.. Tam bir kültür, seviye, kalite göstergesi bir tepki....

Sizin probleminiz bence eltinizi deli gibi kıskanmanız. Bu durum yüzünden de kendinize çok öfke duyuyorsunuz. Çünkü lise mezunu, cahil, kalitesiz bir insanı sizin gibi bir insan nasıl kıskanır??? Kimbilir daha nasıl tepkiler veriyorsunuz ki eltinizin ailesinden böyle bir muamele görüyorsunuz. Düğünde ve hazırlık asamasında da "elin sidikli karısına" söylemediğiniz daha kimbilir neler yaptınız da yeni gelin dügünden sonra 4 saat agladı. Sorunları çözmek için bence tavırlarınızı degistirmeye baslayın...

arkadaş eski konunuzu alıntılamış,"elin sidikli karısı" diye bahsettiğiniz eltiniz değil mi?

bence okumuş,kültürlü,cahil olmayan insanlar dertlerini daha medenice anlatabilirler..ama sizin iki konunuzda da bunu göremedim...

şu yukarıdaki cümlenizi okuduktan sonra düğün de nasıl bir şaka yapıp da eltinizi 4 saat ağlattınız merak etmiyorum artık.

Son düzenleme:
senin onlara karşı tavrın nasıl bilmiyorum ama karşı tarafın size karşı cephe aldığı her sözünüzden hareketinizden yanlış anlam çıkardığı ortada
sen eltinle görüşmek için elinden geleni yapmışsın gerisini zamana bırak aranız düzelirse ne ala olmuyorsa da görüşmezsin olur biter
başka yapılabilecek birşey yok bence

elin sidikli karısı mı demiş
pek kalitenize yakışmadı zannımca azizim:)
ayrıca kocanızı ele geçirmiş,ona her dediğinizi yaptırıyor olabilirsiniz de mümkünse bari kayınvalideniz kayınpederiniz karar versin kiminle ne kadar kaynaşacağına...

Yaptığınız espriyi bilemem...Sizi de ilk kez görüyorum eski konularınızı da bilmiyorum ama sanki bana biraz kendinizi diğer insanlardan üstün görüyorsunuz böbürleniyorsunuz gibi bir izlenim uyandırdınız...
Tahmin ediyorum ki karşınızdaki insanlar da sizin hakkınızda böyle düşünüyor ve en güzel günlerinden birinde size "dangalak" deyip gerginliğe yol açtıklarına göre espriniz de yine bu insanları aşağılamakla alakalı olabilir...
Madem ki küçük görüyorsunuz görüşmeyiverirsiniz olur biter...

haklı olmak istemişsiniz ama ben size hak veremiyorum...
sizi haklı bulanlarla idare edeceksiniz artık...
yorumlarınızı okurken, kendi haklılığınızı kanıtlamak için kullandığınız uslüba hayran kaldım...
ama işte maalesef bu kadar kaliteli, kültürlü, zeki bir insan olmanız maalesef aynı kültürde, aynı denklikte bir aile bulmanıza yetmemiş, ve kadere bakın ki sizi kimlerle muhattap etmiş...
siz daha çok çıldırırsınız çokk...

Olaylar ne kadar dramatize ediliyor.
İkili ilişkilerde kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir.
Herkesin kendisine göre hataları vardır.
Seni sevmeyeni sen de sevmeyeceksin ama saygı duymak zorundasın.
Bir araba dolusu olaydan sonra hala eltinizle barışmak istiyorsanız
çok zor görünüyor, çünkü çok büyük kırgınlıklar yaşanmış.

Sadece mesafeli olun , saygınızı esirgemeyin ve ne konuda olursa olsun onunla yarışa girmeyin.

arkadaş burada sizin eskı mesajlarınızdan bırını alıntılamıs zaten konun basından berı olayları kendızi haklı gostermeye calısarak anlattıgınızı dusunuyordum sımdı gercekten boyle oldugunu anladım bence uslubunuza bıraz dıkkat edın ve olayları yalan yanlıs anlatmayın

ne esprısı yaptınız ona baglı ve hangı ısı yapıyorsa yapsın aılesı abartsın goklere cıkarsın sız bılmıyormusunuz bu sıze yetmıyormu eltıcılıkte kıskanclık vardır bazıları sız ne desenızde yanlıs anlayabılır gecmısde bıseyler yasandıysa her esprı her an herkes tarafından kaldırılmaz duzeyınızde gormuyorsanız esprı yapmanız bıle gereksız anlamayacaklarını dusunebılmenız gerekırdı

anlatmak ıstedıklerım ancak bukadar guzel anlatılırdı,sıdıklı karısından zıyade ılk msj okuyan anlar nasıl bır uslup oldugunu teyzesı havladı v,s
bazı arkadaslarda akıl verıyor soyle yap boyle yap dıye arkadaslar bu hanım hepımızı sulu goturur susuz getırır akla ıhtıyacı yok bence

Eski konunuzu görmemiştim. eltinize hitap şekliniz, çok sevdiğinizi söylediğiniz kaynınızdan nişan günü bir arabayı esirgemeniz....
Önceki mesajımda da belirttiğim gibi ilk baştan bu şekilde yukardan bakma tavırlar sergilediyseniz, o yüzden cephe almışlar size karşı. Tabi ki bu size mutsuzluk dileyerek beddua etmelerini, iftira atmalarını gerektirmez ama belli ki çok kinlenmişler size karşı.
Buna sebep sizin davranışlarınızsa en başta siz hatalısınız.

Bence bu dediklerinizi bu yorumları yapan biri yapamaz...
İnsana saygı duyan biri hiç kimse için cahil, görgüsüz vs. gibi kelimeler kullanmaz...
Eşinin ailesini iftara çağırıp dışarıda yemek yiyemedikleri için onlara lahmacun yaptırmıştım demez...
Saygıdan bahseden biri bunları yapmaz, bu kadar basit düşünmez...
Saygı bir erdemdir, nezaket de öyle bunlar sonradan kazanılmıyor, üniversite diplomasıyla olmuyor...
Alt yapı eksikse olmuyor yani...
Hiç kimse zaten kendini sevmeyeni sevmez zaten, sevgi karşılıklı olan bir şey aynı saygı gibi...
Ama bu olayda sevmeyen konu sahibi, elti değil...
Konu sahibinin eltisi de kendini sevmeyeni sevmiyor işte ama saygısızlık yapmamak için telefonlara bakmıyor, görüşmüyor, üniversite mezununu ciddiye almıyor...
Bu bozuk düşünceleri yüze söylememek marifet değil bana göre o zaman saygısızlık yapılmamış olunmuyor...
Keşke söyleyebilse, dürüst olabilse siz benim ayarımda değilsiniz diyebilse en azından mesafeli olunur, görüşülmez...
Karşısındaki nereden bilsin...
Beni evine çağırıp önüme koyduğu yemeği ben dışarıda yiyemediğim için önüme koyan biri benimle görüşmese de olur...
Bir daha zor görürlermiş...
Çokta şeydi yani lazımdı...
Neyse...
Size de yazmadım yanlış anlamayın, sadece biraz daha yazmak istedim...

lahmacun denilen şey 3 lira onu bile minnet duyulmak için yapmışsınız ve hala kaliteden bahsediyorsunuz.ilginç.

Aaa ayip ettin ama tatlim

Nede olsa o universite mezunu, bankaci hatta bankada mudur yardimcisi olan,

Bilgili, gorgulu, KALİTELİ, ustun yetenekleri olan bir sahis.

Niye kiskansin kimki o sidikli

Şu meşhur eski konularınıza ben de baktım...
Birisinde kız kardeşinizin evi ve arabası olmadığını fakat sizin olduğunu, sizin universitede derece yaparak bitirdiğinizi ancak onun öğretmen olduğunu, doğumunuzda ufacık bir "meblaaya tekabul" eden bir hediye getirdiğini...
Diğerinde eşinizle olan problemlerinizden bahsederken "maaş olarak onun sizden az aldığını" ve ailesine yardım etmek istediğini ama sizin her kuruşunu haram ettiğinizi, kahvaltıya giderken birşeyler aldığınızı ve siz olmasanız aç mı kalacaklarını...
vs vs vs vs yazmışsınız...
Şimdi de "sdkli lise mezunu" eltinizi bize şikayet etmişsiniz..
Allah çevrenizdekilere yardımcı olsun...

Son düzenleme:
şimdi de birileri gelip diğer konudaki gibi kız samimi yorum yapmış diyen olursa hiç şaşırmam

Biz fesatız abla her insana duymak istediği gibi pohpohlayacak şeyler yazmak gerek

çok haklısın,konu açanlar hep mükemmeldir,karşılarındakiler kötülerdir.anlayamadık bir türlü,konu sahiplerinin her halukarda haklı olduklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…