Eltilerin savaşı

İnsanlık falan yapmayın o zaman. Gelmeyin gitmeyin konuşmayın muhatap olmayın. Eşiniz bir şey diyecek olursa da cevabıni verin. Yani göz göre göre sizi kale almayan insanlar için uğraşıyorsunuz mayalari belli. Sonra da vay efendim böyle yapmıyorlar. Canınızı sıkan insanlarla asgari şekilde görüşün el gibi gelin gidin. Kafanız rahat etsin.

Seni aldatan adamdan bir de çocuk mu yaptın, vah sana vah , zerre akıl yok ..
Başka bi konuda her aldatma aynı DEĞİL,bazen aldatılanlar da psikolojik şiddet uyguluyor örneklerini gördüm aldatılan da haksız ise şans verilebilir belki denenebilir dediğim için aşırı linçlendim:) ama bu konuda sizinle hemfikirim. Şans verip tekrar deneyecekse bile çocuk yapılmamalıydı çocuk olunca durum mecbura dönüyor ,elde tutmak garantiye almak oluyor çünkü . Bi çana sarfedilip ilişki kurtarılacaksa dahi çocuk yapınca aldatan kişi nasılsa garantiledim diye umursamıyor da düzelmiyor da bu defa hemfikirim

Ben aldatma konusunda yumuşak olamıyorum, çocuk olunca zaten bircok kadın göz yumuyor ( bana ters) çocuk yapmak bu evliliğe bağımlı kalmak için güzel bir bahane oluyor sadece bazı kadınlar için, bosancam ama çocuğum var diyebilmek için hemen koşa koşa çocuk yapıyorlar, eşim ailesi ile gereken mesafeyi ilk zamanlar korumadı diye 2 buçuk yıl çocuk yapmamış bir kadınım hele bir de aldatma olsa ortada evlilik kalmazdı , kaldı ki bir de çocuk yapayım çok saçma ve bencilce, bir çocuk babasını seçemiyor ama anneler eşlerini seçebiliyor..

Başka derdiniz yok mu sizin? Onlar sizi umursamıyorsa siz de umursamayın. Daha iyi. Eltimle bana da ayrım yapıldı bu kadar bariz olmasa da ama umrumda bile olmadı. Herkes kendine yakışanı yapar. Ona üzülecek, dertlenecek kadar boş değil kafam. İşim gücüm var benim.

Evet, eşim kb'nın ilk evliliğinden diğer kardeşler şuanki eşinden sorsan ayrım yok derler ama bariz var.
Tamam işte sorunun kaynağı belli oldu.Onların babası yapıyor demek ki maddi desteği ev vs.
Keske eşinin ilk cocuğunu da kendi evlatlarından ayırmasa öyle babalar da cok var.Ama herkes bir değil

Çok haklısınız,tabiki her şeyden önce aldatmak yanlış bunu asla savunmuyorum ama şöyle bi durum var ki tamamen bana göre bir tarafın aldattığı bir evlilikte;eğer evliliği yA da ilişkiyi kurtarma çabası ortada çocuk yokken düzeltmek için gösterilen çaba ya da çocuk ve başka hiçbir zorunluluk yokken kurtarılan düzelen evlilikler ilişkiler bir tık daha samimi ve gerçek geliyor bana. Çocuk olunca direkt mecburiyet diyorum kimsenin hatasını kabul ettiğini yA da gerçekten kurtarmak istediğini düşünmüyorum.Bu ayrımı yapmak istedim aslında. Yoksa asla sadakatsizliiği güzellemiyorum. Sonüç olarak yanlış yanlıştır evet

Bakıyorum da insanlar ne kadar acımasız.Su yorumdan kötülük ve acımasızlık akıyor.İnsanların dertleri olabilir burada paylasabilirler,bu neyin yadırgamadı ve böyle saldırganlığı.Hamile insanlara üstelik bu acımasız yorumlar.Cok yazık Allah insanların icine merhamet,sevgi tohumları eksin sizin gibilere.Sevgilerimle

Ayrıca ben kadının derdini küçümsemedim ,daha kötülerinin olduğunu söyleyerek moral vermek istedim.
İnsanların neler yasadığını bilemezsin,böyle tepeden konusmak can sıkmak cok kolay,ve de böylesine büyük konuşmak.Allah yaşatmasın ne diyelim.
Emin ol sosyo-ekonomik konumım,eğitim düzeyim,işim vs cok da kolay bosanabilirdim.
Ama insanların ne yasadığını bilemezsin,öyle konusmak kolay.
İnsan bazen sadece anne babasını ve verilen emekleri düsünüyor.Öyle iki aylık evlilikte de bosanma kararı vermek öyle kolay olmuyor.İnsanlara böyle saldırmadan önce biraz düsün lütfen.
Neyin nefretini,neyin derdini cıkarıyorsun insanlardan bilmiyorum ama bu nefretin eninde sonunda sana zarar verir.Böyle tepeden tepeden,büyük laflar edersen de basına gelir.Hic seninle tartısamayacağım.Burda insanlara destek yorumundan baska bsey yapmadım.
Ama kücücük bir dertlesmeden böyle saldıran tipleri gördüm ya su an,bu platforma da girmem bidaha.Sevgisizliğin ve mutsuzluğunla baş başa bırakıyorum seni

Fazlasıyla sevgi ve mutluluk doluyum.
Ben kötü niyetli siz iyi niyetli oldunuz. Şaka gibi
Neyse bu kriterleri yine siz belirlediğiniz için pek önemi yok iyi niyetli kötü niyetlinin kim olduğunun. Zaten açıkça gözüküyor. Hoşunuza gitmeyince burada kötü niyetli diye yaftalamak moda. Sizin gibilere alışkınız

Akıl yok mu?hahahah böyle insanları kücümseme hakkını nereden buluyorsunuz acaba ya.Beni tanımıyorsun,yasantımı neler yasadığımı bilmiyorsun.
Ne sandın beni burda arada yazan o cahillerden mi sandın?
Bu neyin nefreti böyle.Büyük konuşma da Allah yasatmasın hepsi erkek sonucta.

İyi niyetin cok belli oluyor.Tek bir mesajımla,üstelik de derdimi paylaştığım,ki seni hic ilgilendirmeyen,hamile bir kadına saldırınla sevgi doluluğunu görebiliyorum.
Ne yasadıysan bu kadar tanımadığın herkese karsılı öfkelisin.Bizim gibilere alıskındın derken.Sen laf söyleyip,yargılayacaksın ben de susacağım ay canım haklısın mı diyeceğim.Cevap verenler mi bizim gibiler oluyor.Seninle tartısamayacağım acımasız ve sevgisiz insan.İyi aksamlar sana nasıl olsa saldıracak yeni insanlar bulursun burada cok

Asla sizin gibilerle tartışmayacağım.
Oturduğu yerden insanların dertleriyle alay eden,üstüne vazifeymiş gibi yargılayan ve hakaret eden insanlarla.Hamile ve 38 derece ateşli hasta halimle ,gercekten canımı sıkmaya değmezsiniz.Acımasızlığınız,sevgisizliğiniz size yeter zaten” akılsızmış” sensin akılsız tanımadığın insanlara hakaret ediyorsun..Şunu unutmayın kınadıklarınızı yaşamadan ölmezsiniz.
O zaman dersiniz işte hic de kolay değilmiş,forumlarda tanımadığım kadınlara ahkam kesmek kadar diye.Sizlere biraz sevgi ve merhamet diliyorum sadece ve buradan cıkıyorum…

Cevap vermiyim diyorum ama dayanamıyorum.
Nereden karar verdin bende zerre akıl olmadığına?
Sen kimsin?
Neyin nesisin de bana gelmiş burda zerre akıl yok diye ahkam kesiyorsun?Kimsin kim?

Ah kıyamam size Ağlattıniz beni de...Lütfen kendinizi merkeze alın size nasıl davranılıyorsa sizd de öyle davranın görmezden geleni görmeyiverin...Allah bizimle bizim sahibimiz...Bebeğinize odaklanın. Takmayın.Mümkün olduğunca aileden uzak durun.Kendinize yakışanı yapın yani kimseye bir intikam duygusuyla yaklaşıp kötü birine de dönüşmeyin.Sizi çok iyi anlıyor bir kadın kardeşiniz olarak duacınızım...Bırakın kim kime napıyorsa yapsın.

Soylediginiz şeyin anlamini bilmeden nasil kullaniyorsunuz. Forum disinda disarda birine soyleseniz yanliş anlar hatta kirilir yani o lafa.
Soylediginiz sözün anlami
Başkalari için hazirladigi kotuluğe kendi düştü demek oluyor.

Konu sahibi siz de yok sayin yani eve gelmediler, takmadilar diye taa dugun mevzularini şu saatte dusunmenin alemi yok. Kendinize zarar.

Böyle şeyleri oldum olası sevmem benim de büyük elitimde böyle bizde altın çok yapılır onun evlendiği dönemde kayınpederlerimin taktığı altını çevredeki kimse takmamıştı. O ne yaptı babasına verdi arsa babası oğluna arsa aldı onu dımdızlak bıraktı.Şimdi kirada babası altıları bu gidişle zor verir kaç yıl oldu zaten yapamam o kadar altını demiş babasında suç bulacağına kayınpederime falan iftira atıyor yok altınlar sahteymişde hiç bir yardım etmemişler .Bana gelince de sürekli bir kıyas halinde benim evim var az biraz da altın kirada ki evimiz şöyle böyle diye kötülüyor sen bilmezsin falan yaptı benimde çocuğum olmuyor keşke benimden çocuğum olsa evim olmasa altınım olmada da demiştim susmuştu.Eşimle çalışıp evde olur altın da olur ama bak benim çocuğum olmuyor demiştim . Çok uzattım demem o ki her halimize şükür etmek lazım eşiniz sağlıklı çalışıp yapmışsınız bişeyler çocuk sahibi de olacaksınız niye kendinize dert edip eziyet ediyorsunuz evinizde oturup takmayın ailenizle mutlu mesut yaşayın elinizdekilerin kıymetini bilin

Herseyi, herkesi görmezden gel hamılelıgın guzel anlarını yasa

Sıfır beklenti sonsuz mutluluk demişler kendi hayatınıza odaklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…