Başka bi konuda her aldatma aynı DEĞİL,bazen aldatılanlar da psikolojik şiddet uyguluyor örneklerini gördüm aldatılan da haksız ise şans verilebilir belki denenebilir dediğim için aşırı linçlendim:) ama bu konuda sizinle hemfikirim. Şans verip tekrar deneyecekse bile çocuk yapılmamalıydı çocuk olunca durum mecbura dönüyor ,elde tutmak garantiye almak oluyor çünkü . Bi çana sarfedilip ilişki kurtarılacaksa dahi çocuk yapınca aldatan kişi nasılsa garantiledim diye umursamıyor da düzelmiyor da bu defa hemfikirimSeni aldatan adamdan bir de çocuk mu yaptın, vah sana vah , zerre akıl yok ..
Ben aldatma konusunda yumuşak olamıyorum, çocuk olunca zaten bircok kadın göz yumuyor ( bana ters) çocuk yapmak bu evliliğe bağımlı kalmak için güzel bir bahane oluyor sadece bazı kadınlar için, bosancam ama çocuğum var diyebilmek için hemen koşa koşa çocuk yapıyorlar, eşim ailesi ile gereken mesafeyi ilk zamanlar korumadı diye 2 buçuk yıl çocuk yapmamış bir kadınım hele bir de aldatma olsa ortada evlilik kalmazdı , kaldı ki bir de çocuk yapayımBaşka bi konuda her aldatma aynı DEĞİL,bazen aldatılanlar da psikolojik şiddet uyguluyor örneklerini gördüm aldatılan da haksız ise şans verilebilir belki denenebilir dediğim için aşırı linçlendim:) ama bu konuda sizinle hemfikirim. Şans verip tekrar deneyecekse bile çocuk yapılmamalıydı çocuk olunca durum mecbura dönüyor ,elde tutmak garantiye almak oluyor çünkü . Bi çana sarfedilip ilişki kurtarılacaksa dahi çocuk yapınca aldatan kişi nasılsa garantiledim diye umursamıyor da düzelmiyor da bu defa hemfikirim
Tamam işte sorunun kaynağı belli oldu.Onların babası yapıyor demek ki maddi desteği ev vs.Evet, eşim kb'nın ilk evliliğinden diğer kardeşler şuanki eşinden sorsan ayrım yok derler ama bariz var.
Çok haklısınız,tabiki her şeyden önce aldatmak yanlış bunu asla savunmuyorum ama şöyle bi durum var ki tamamen bana göre bir tarafın aldattığı bir evlilikte;eğer evliliği yA da ilişkiyi kurtarma çabası ortada çocuk yokken düzeltmek için gösterilen çaba ya da çocuk ve başka hiçbir zorunluluk yokken kurtarılan düzelen evlilikler ilişkiler bir tık daha samimi ve gerçek geliyor bana. Çocuk olunca direkt mecburiyet diyorum kimsenin hatasını kabul ettiğini yA da gerçekten kurtarmak istediğini düşünmüyorum.Bu ayrımı yapmak istedim aslında. Yoksa asla sadakatsizliiği güzellemiyorum. Sonüç olarak yanlış yanlıştır evetBen aldatma konusunda yumuşak olamıyorum, çocuk olunca zaten bircok kadın göz yumuyor ( bana ters) çocuk yapmak bu evliliğe bağımlı kalmak için güzel bir bahane oluyor sadece bazı kadınlar için, bosancam ama çocuğum var diyebilmek için hemen koşa koşa çocuk yapıyorlar, eşim ailesi ile gereken mesafeyi ilk zamanlar korumadı diye 2 buçuk yıl çocuk yapmamış bir kadınım hele bir de aldatma olsa ortada evlilik kalmazdı , kaldı ki bir de çocuk yapayımçok saçma ve bencilce, bir çocuk babasını seçemiyor ama anneler eşlerini seçebiliyor..
Bakıyorum da insanlar ne kadar acımasız.Su yorumdan kötülük ve acımasızlık akıyor.İnsanların dertleri olabilir burada paylasabilirler,bu neyin yadırgamadı ve böyle saldırganlığı.Hamile insanlara üstelik bu acımasız yorumlar.Cok yazık Allah insanların icine merhamet,sevgi tohumları eksin sizin gibilere.SevgilerimleEşiniz aldattığı halde affetmiş bir nevi kendinize kötülüğü kendiniz yapmışsınız. Bu kadına yapılanlar ise kendisiyle alakasız tamamen başkalarının yaptığı kötülükler. Birde kadının derdini basit diye küçümsemişsiniz. Basit değilse derdiniz boşansaydınızz. Boşanamıyorsanız bu muhteşem adama çocuk vermeseydiniz.
Ayrıca ben kadının derdini küçümsemedim ,daha kötülerinin olduğunu söyleyerek moral vermek istedim.Eşiniz aldattığı halde affetmiş bir nevi kendinize kötülüğü kendiniz yapmışsınız. Bu kadına yapılanlar ise kendisiyle alakasız tamamen başkalarının yaptığı kötülükler. Birde kadının derdini basit diye küçümsemişsiniz. Basit değilse derdiniz boşansaydınızz. Boşanamıyorsanız bu muhteşem adama çocuk vermeseydiniz.
Ayrıca ben kadının derdini küçümsemedim ,daha kötülerinin olduğunu söyleyerek moral vermek istedim.
İnsanların neler yasadığını bilemezsin,böyle tepeden konusmak can sıkmak cok kolay,ve de böylesine büyük konuşmak.Allah yaşatmasın ne diyelim.
Emin ol sosyo-ekonomik konumım,eğitim düzeyim,işim vs cok da kolay bosanabilirdim.
Ama insanların ne yasadığını bilemezsin,öyle konusmak kolay.
İnsan bazen sadece anne babasını ve verilen emekleri düsünüyor.Öyle iki aylık evlilikte de bosanma kararı vermek öyle kolay olmuyor.İnsanlara böyle saldırmadan önce biraz düsün lütfen.
Neyin nefretini,neyin derdini cıkarıyorsun insanlardan bilmiyorum ama bu nefretin eninde sonunda sana zarar verir.Böyle tepeden tepeden,büyük laflar edersen de basına gelir.Hic seninle tartısamayacağım.Burda insanlara destek yorumundan baska bsey yapmadım.
Ama kücücük bir dertlesmeden böyle saldıran tipleri gördüm ya su an,bu platforma da girmem bidaha.Sevgisizliğin ve mutsuzluğunla baş başa bırakıyorum seni
Akıl yok mu?hahahah böyle insanları kücümseme hakkını nereden buluyorsunuz acaba ya.Beni tanımıyorsun,yasantımı neler yasadığımı bilmiyorsun.Seni aldatan adamdan bir de çocuk mu yaptın, vah sana vah , zerre akıl yok ..
İyi niyetin cok belli oluyor.Tek bir mesajımla,üstelik de derdimi paylaştığım,ki seni hic ilgilendirmeyen,hamile bir kadına saldırınla sevgi doluluğunu görebiliyorum.Fazlasıyla sevgi ve mutluluk doluyum.
Ben kötü niyetli siz iyi niyetli oldunuz. Şaka gibi
Neyse bu kriterleri yine siz belirlediğiniz için pek önemi yok iyi niyetli kötü niyetlinin kim olduğunun. Zaten açıkça gözüküyor. Hoşunuza gitmeyince burada kötü niyetli diye yaftalamak moda. Sizin gibilere alışkınız
Fazlasıyla sevgi ve mutluluk doluyum.
Ben kötü niyetli siz iyi niyetli oldunuz. Şaka gibi
Neyse bu kriterleri yine siz belirlediğiniz için pek önemi yok iyi niyetli kötü niyetlinin kim olduğunun. Zaten açıkça gözüküyor. Hoşunuza gitmeyince burada kötü niyetli diye yaftalamak moda. Sizin gibilere alışkınız
Cevap vermiyim diyorum ama dayanamıyorum.Seni aldatan adamdan bir de çocuk mu yaptın, vah sana vah , zerre akıl yok ..
Ah kıyamam size1 buçuk yıllık evliyim hamileliğimin 8. Haftası...
Duygusal geçişlerin en çok yaşandığı dönemde olmalıyım ki ağlamadığım gün olmuyor. Sinir, stres ve unuttum dediğim düğün dönemi yaşananlar beynimde dönüp duruyor bebeğime zarar verecek bu stres diye korkuyorum.
Unutamamışım.
Kv'nin yaptıklarını kb'nın çıkardığı lafları unutamamışım. Daha nişanlıyken bayramın 2.günü değil de 4.günü onlara gittik diye bizi kovmalarını, eşimin bizden 2 ay önce evlenen küçük kardeşinin eşine takılan ama bize takılmayanları onlara ev verip bizi kirada oturtmalarını ve bir kez dahi evime ayak basmamamış olmamalarını unutamamışım.
Evimde tek bir emekleri yok, tüm borçları eşimle beraber ödedik. Sonra benden gelinlik beklediler de insanlıktan, ailemin hatrına yaptım ama artık zoruma gidiyor ve gebelikten aşırı hassassım sürekli ağlıyorum aklıma geldikçe
Şimdi de öğrendim ki eltimde hamileymiş yine aynı süreç yaşanacak ona ve bebeğine yapılanlar bana ve evladıma yapılmayacak....
Ben strese girdikçe evladım da rahatsız oluyor hissediyorum bu kafadan nasıl çıkmalıyım ne yapmalıyım lütfen yardım
O sözü siz kötülük yaptınız diye söylemedim. Öyle bir yorumunuzda olmadı zaten. Ama daha evlenmeden fazlasını yaşatmışlar size eş adayı da her zaman ki gibi ana kuzusu ses çıkarmayan, eşini savunmayanlardan. E sizde bu durumu bile bile kabul edip evlenmişsiniz. Kimse size melek gibi davranmamış sonuçta.
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk demişler kendi hayatınıza odaklanın.1 buçuk yıllık evliyim hamileliğimin 8. Haftası...
Duygusal geçişlerin en çok yaşandığı dönemde olmalıyım ki ağlamadığım gün olmuyor. Sinir, stres ve unuttum dediğim düğün dönemi yaşananlar beynimde dönüp duruyor bebeğime zarar verecek bu stres diye korkuyorum.
Unutamamışım.
Kv'nin yaptıklarını kb'nın çıkardığı lafları unutamamışım. Daha nişanlıyken bayramın 2.günü değil de 4.günü onlara gittik diye bizi kovmalarını, eşimin bizden 2 ay önce evlenen küçük kardeşinin eşine takılan ama bize takılmayanları onlara ev verip bizi kirada oturtmalarını ve bir kez dahi evime ayak basmamamış olmamalarını unutamamışım.
Evimde tek bir emekleri yok, tüm borçları eşimle beraber ödedik. Sonra benden gelinlik beklediler de insanlıktan, ailemin hatrına yaptım ama artık zoruma gidiyor ve gebelikten aşırı hassassım sürekli ağlıyorum aklıma geldikçe
Şimdi de öğrendim ki eltimde hamileymiş yine aynı süreç yaşanacak ona ve bebeğine yapılanlar bana ve evladıma yapılmayacak....
Ben strese girdikçe evladım da rahatsız oluyor hissediyorum bu kafadan nasıl çıkmalıyım ne yapmalıyım lütfen yardım