• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltiler neden yeni gelen eltisine ben soyle yaptim boyle yaptim der ?

Konu nedir?:53:

insanlarin her konusmasi hata degildir.bazen biz insanlar bilincsizcede konusabilirz.ne dedigimizin fakinda bile olmadan :) belki de bu kadar basitttir.eminimki bu kadar vefasizca birsey dusunmemistir :)sakinnnn ol

Son düzenleme:
kiz konumu konu yok burasi kafana gore takil mekani.benim konuyu heba ettiler simdide basligimiz altinda baska bir vakayi inceliyoruz .ameliyat ortami karisik kacccc kaccc sen :D:D:3

bu arada eltinden bahsediyordun anlatsana kız.. :)

vallahi anlatmaya deger gormuyorum artik.iyikide silinmis..vicdanim buraya yazdiklarimdan dolayi hepsi dogru ve naklende olsa rahatsiz oldu.cunku giybet dedikodu ediyomus gibi geldi artik sosyal konulara duyarli bir vatandasim burada kendimden vazgectim :D:D:D:D

vallahi anlatmaya deger gormuyorum artik.iyikide silinmis..vicdanim buraya yazdiklarimdan dolayi hepsi dogru ve naklende olsa rahatsiz oldu.cunku giybet dedikodu ediyomus gibi geldi artik sosyal konulara duyarli bir vatandasim burada kendimden vazgectim :D:D:D:D

Alemsin walla:)) aslında haklısında insan paylaşma ihtiyacı duyuyor bazen rahatlamaya içini dökme gereksinimi duyuyor öle düşün..

hatalarla haksizliklarla cumlemiz karsi karsiyayiz.haksizliklar karsinda kendini savunmak gunah degil Allah haksizliga karsi soyledigin sozleri bazen kotude olsa affedecegini soyluyor Kuranda.en dogrusu yuzyuze konusmak .burda yazmisim yazmamisim onemi yokmus silinince kendimle ters dustugumu anladim..icini rahatlatmak kendini bilmekten geciyor .

Back