hic anlamiyorum bu durumu bilenler varsa niyesini paylasin lutfen :N.eskileri niye acippp ah cektiklerim olurki arkadaslar ?
kkllkjihtderxdzcvgbhnjmk,lölkjhgfrtzuiop
slm canlar.. 5 yıllık birlikteliğin sonunda 9 aylık evliyiz..henüz cocuk yok.. Sürekli üzerimde bir hakimiyet kurma cabası var ve ben bundan cok rahatsız oluyorum birazda agresifim cabuk ters tepiyorum..tartışmamızda yalnız kalmak istiyorum ama o buna izin vermiyor ve yarım saat gecmeden barışma yollarına giriyor sarılmalar özür dilemeler vs.. Ama bildiğinden de geri kalmıyor..ben bilirim benim dediğim olur kafasında... çok çabuk küsüyormuşum..oda artık çekemiyormuş nazımı falan filan..naparsa yapsın kızmayayım bağırıp çağırmayıp haksızsın demeyeyim istiyor..ama ben dar ağacındada olsam haksızlığa gelemeyen bir yapıya sahibim..bugün niyetliydik ikimizde ve benim akşam 7 de emar cekimim vardı..doktor ilac yazdı 19 tl tuttu..eczaneden cıktık burnumdan getirdi..doktorların hepside ilaç yazarmış almak zorunda değilmişiz acil değilmiş..laf laf laf...o kadar zoruma gitti ki ..bugün gece nöbeti vardı işte ben gece sabaha kadar calışıyorum allahtan korkmalıymışım..yani kısacası o 19 tl gereksiz verilen bir paraymış..bende eğer beni tasıyamıyorsan napman gerektiğini biliyorsun dedim..o kadar sinirlendim ki yarın git dilekçe ver boşanalım eğer vermezsen adam değilsin dedim..o da tamam dedi..neyse ben eve geldim..biraz önce aradı mesgule attım tekrar aradı actım iftarını açtın mı evdesin gitmedin değil mi dedi.seni ilgilendirmez dedim..özür dilerim oruç kafama vurmuştu bidaha olmayacak dedi öp barışalım dedi uzatmadım bende barıştık kapattı...sizce doğrumu yaptım. ????
na garip bi konu olmuş bu..anlamsız çıkan yazılar,konu içinde konu açan ve konuyu iyice bulandıran bi arkadaş..ayrıca elti,görümce ve kaynanagille ilgili konulardan sinir bastı bugün..giden sistemin gözüün seveyim
slm canlar.. 5 yıllık birlikteliğin sonunda 9 aylık evliyiz..henüz cocuk yok.. sürekli üzerimde bir hakimiyet kurma cabası var ve ben bundan cok rahatsız oluyorum birazda agresifim cabuk ters tepiyorum..tartışmamızda yalnız kalmak istiyorum ama o buna izin vermiyor ve yarım saat gecmeden barışma yollarına giriyor sarılmalar özür dilemeler vs.. ama bildiğinden de geri kalmıyor..ben bilirim benim dediğim olur kafasında... çok çabuk küsüyormuşum..oda artık çekemiyormuş nazımı falan filan..naparsa yapsın kızmayayım bağırıp çağırmayıp haksızsın demeyeyim istiyor..ama ben dar ağacındada olsam haksızlığa gelemeyen bir yapıya sahibim..bugün niyetliydik ikimizde ve benim akşam 7 de emar cekimim vardı..doktor ilac yazdı 19 tl tuttu..eczaneden cıktık burnumdan getirdi..doktorların hepside ilaç yazarmış almak zorunda değilmişiz acil değilmiş..laf laf laf...o kadar zoruma gitti ki ..bugün gece nöbeti vardı işte ben gece sabaha kadar calışıyorum Allahtan korkmalıymışım..yani kısacası o 19 tl gereksiz verilen bir paraymış..bende eğer beni tasıyamıyorsan napman gerektiğini biliyorsun dedim..o kadar sinirlendim ki yarın git dilekçe ver boşanalım eğer vermezsen adam değilsin dedim..o da tamam dedi..neyse ben eve geldim..biraz önce aradı mesgule attım tekrar aradı actım iftarını açtın mı evdesin gitmedin değil mi dedi.seni ilgilendirmez dedim..özür dilerim oruç kafama vurmuştu bidaha olmayacak dedi öp barışalım dedi uzatmadım bende barıştık kapattı...sizce doğrumu yaptım. ????
Bence yanlış yapmışsın hemen git dilekçe ver vermezsen adam değilsin falan çok tahrik edici konuşmalar bunlar ve yersiz adam gitse açsa davayı apışıp kalcak mısın ne yapcaksın?
ne gereği var gerçekten doktorlar gereksiz ilaç yazabiliyor bi gün gittim göğsümde ağrı var diye miyalji dedi gönderdi bi de ilaç yazmış
ömrümde miyaljiiyi ilk kez duymuştum
eczanede bi baktık meğer ağrı kesici yazmış ne gerek var almasak olmaz mıydı olurdu...
eşinde böyle düşünmüş olabilir...
kiz kocan gereksiz ilac diye soyleyebilcek yetkili kisimi ? doktor yazmissa bi bildigi vardir bence iyilikle guzellikle konus herzaman her konuda kazanan sen olasin ..tatli soz yilani deliginden cikarirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?