benim eltim benden yasca buyuk bakimli hos 40 yasinda bir kadin bense kizi yasindayim desem yeridir.kendilerinin cok iyi bir yasantisi luks bir villasi daireleri var.Allaha sukur bzimde yeterince iyi halimiz var.yani maddesel olarak kimsenin kimseyi kiskanmasina gerek yok benim dusunceme gore.amma velakin benim elti evlendim geldim daha aylar sonra basladi yaptiklarini ettiklerini beni karsisina alip konusmaya.oncelikle bunlar ilk evlendiklerinde ev yaptirmislar eltim yeni evliyken eltimde ben evlendim insaata girdim (sanki insaatta yatti kalkti ayriyetten hazir ev vardi insaatta kalmiyorlardi hoss)sonra iste kendisi altinlarini bozdurup banyo yaptirmak zorunda kaldigini ozamanlar o evi yaptiracaklarina kirada kalsalarmis daha iyi olacagini soyledi.bahsettigi kirada oturmaya tercih ettigi kendisininde luks villasina tasinmadan once 10 sene kaldigi evi simdi sukursuz boyle anar olmus.ve o evdede biz esimle bir dairede kaynanam bir daire ve kiracilar var suan.bu bana cok garip geldi yahu ..neyse esime dedim yengen ne demek istiyor diye takma dedi bosver konusur o dedi ole.bende gectim . bi gun geldi busefer kaynanam ben o oturuyoruz aynen soyle dedi .vah benim emeklerim , ben yeni evliydim insaata girdim ,ne gerek vardi kirada otursaydik,kaynanama altinlari sattigindan bahsetmiyor e o anlar nasil olsa :):).kaynanam asiri bozuldu .banada sen ne cektin manasinda laflar soyledi kaynanama bakip .kaynanam sok halinde dedi ki:biz ne cektik ozamanlar anca oturduk gezdik dedimi.ondan sonra kapadi cenesini bozuldu sanirim bayagida.Allah islah etsin ben sanki o ev yapilirken 13 yasindaydim gelip tugla tasiycaktim ki evlendimmi demesinler ne cektin diye ![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
kendisi onu bile yapmamis..AHH AHH cekmis kadin nedir kimdir bilmez boyle oluyor heralde :):) cevremde cok ornek vardi cekmis kadin luks villasinda oturup sanirim yeni eltisi gelince acip agzini bunlari konusmaz bile oturur sukreder yaa Allah askina arkadaslar oyle degilmi?bu arada eltimin bahsettigi bina benim esime verildi ama suan esimin uzerinde degil kaynatamin uzerinde .kadinin amaci bu ah benim altinlarim diyerek evi istemekmi yanlismi anlamisim ? kaynanamla is cozmeye calisior cunku kaynanam eltimin kocasina ogluna yani duskundur cocuklarina duskundur hatta..zavalli kadin ben evlenirken kaynatamla birlikte bana o ev sizin onlarda villa yaptirdi demisti .hatta bende olurmu oyle sey bu haksizlik deyilmi demistim onlarda hayir demisti bende isin icini siz daha iyi bilirsiniz dedim kapandi.simdi ise bu kadinin konusmalarindan korkmus sanirimki..bana dediki ben hastalaninca kim bakarsa ona vericem o evi.bende dedimki anne senin boyle seylere ihtiyacin yok Aslan gibi ogullarin var .ayrica ben ev icin kaynana bakti kimseye dedirtmem kendime.seni bakacak kisi belli oldu odur ozaman baksin hakkiyla alsin evini ozaman dedim.kaynanamda sustu..ama bana soyledigini ona soylememis olucakki .kadin biara yine bana bi konusma daha yapti dediki: ben bu ailenin isini gucunu yaptim yillarca para almadan :) aile sirketinin evrak islerini yapmasindan bahsediyor..kaynanasini kaynatasinin iki isini yapmasindan bahsediyor..ve diyorki kocam beni yarin oburgun disari atsa ne yaparim nereye giderim.ben altinlarimi satip banyo yaptirdim diyor yine :):) yani diyorki ama ev size verildi :):) peki benim gunahim ne ? ben ne yapabilirim.benim koca beni disari atsa ben ne yaparim? benim garantim varmi ?bende altinlarimi satip banyo yapayimmi ? sonrada yillar gecince bunlari konusup kendime garanti isteyeyimmi ?milletin sinirini bozayimmi?kendisine 30 altin bana 15 takildi onu bile ne yapalim sana okadar takti dedi bende olsun dedim muhim degil :) simdi bu kadin ne anlatmak pesinde amac ne kaynanam durumun farkinda ama bisey yokmus gibi davraniyor ne yapsin yazik yaa..ah boyle gelin benim basima gelmesin (Aminnn..).kaynatam beni cok sever durumu anlatsammi .kizlar ben ev icin huzursuzluk istemiyorum kocama belkide 7-8 kez ver evini su kadina sustur gitsin huzurumuzu bozmasin dedim..oda bazi seylerden dolayi hakki var .bana kizdi siz kadinlara ne oluyo ya abimle benim aramda o evler benim dedi..kocam vermez biliyorum.kadinda benden medet umuyor biliyyor sanirim anlamis oda malda mulkte umrumda degil diye :):) eltimi cok severdim suan sadece bir insan oldugu icin seviyorum karakteri hakkinda yazmak istemiyorum gunahini almaya gerek yok. ama benimde yapacagim birsey kalmadi.aartik giccik oldum elimde olsa ki elimde degil artik vermem hice eder halka dagitirim gene vermem Allahin izniyle ..
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Son düzenleyen: Moderatör: