Keşke mantar kapsaymış da görseymiş gününü ahahahah ne zorluk çekiyordur gariban eltisi bununla... Allah sabır versin eltiye.Neden baskasinin ayakkabilarini giyiyorsunuz Allah askina. Biri öyle giyip gelse al senin olsun derim. Iyyy
Neler söylüyorsunuzKeşke mantar kapsaymış da görseymiş gününü ahahahah ne zorluk çekiyordur gariban eltisi bununla... Allah sabır versin eltiye.
Kocadan da gördüm, kaynana da istedi ona karşı dik durdumÇocukların mı var bir de bu ailenin soyunun devamlılığını mı sağladın. Bir insan kendine bunu neden yapar..
Birşey daha sormak isterim size hiç fiziksel şiddet gördünüz mü kocanızdan ya da kaynanadan ?
zira kendiside koca yarısı gibi.
Ohooo kaynanayla çok oldu yazmakla bitmezTek mesele eltin değil bak bütün aileyi yazsan olurmuş. Eltinle kavga ettin bunlarla da ediyor musun? Kocanla ve kaynananla? Senin bir spor ayakbinin olamamasinin sebebi bunlarmis.
Bir işe yaramamış. Hâlâ istediğini giyemiyorsun.Ohooo kaynanayla çok oldu yazmakla bitmez
Hah afferin!Kocadan da gördüm, kaynana da istedi ona karşı dik durdum
Evet hep beraber.kaynana gitti diye sevinmişken birde elti çıktı başıma.biz inşaAllah göçeceğizBir işe yaramamış. Hâlâ istediğini giyemiyorsun.
Elti kaynana hepiniz aynı evde mi yaşıyorsunuz? Eltinin ayrı evi var mı?
Ne diyorsunuz yaHah afferin!
Bunumu duymak istiyorsunuz?? Umarım fake konudur. Yoksa yine olan iki masum çocuğa olmuş olacak.
Bu kadar meselenizin arasında en önemlisi eltinizin altından yapılma ayakkabısımıydı..
Plaket falan verin arkadaşa
Keşke mantar kapsaymış da görseymiş gününü ahahahah ne zorluk çekiyordur gariban eltisi bununla... Allah sabır versin eltiye.
Valla sizde pek rahatsınız birkaç saate umursamazsınız zaten.Selam herkese arkadaşlar!benim şöyle bir sorunum var ,kaynanadan çok çekmiş biriyim 6 yıllık evliyim.kaynana memlekete gitmiş ben elticiğimle kalmışım,önceleri çok severdim sonra hiç sevmedim 20 yaşta,ben 26.neyse,ben doktora gidecektim metroyla,bunun spor ayakkabılarını aldım ,güzel de giyindim,ebe dönünce bunun kendini şöyle garip davrandığını gördüm ,soru sorunca kırık cevaplar verirdi o gece hep böyle davrandı onunla kavga ettim,dedim seninle en iyisi konuşmamak!dedi konuşma.neyse hep beni sinirlendirmek modunda beni görünce kapıları çırpar,ya çatalları saygısızca atar,böyle sinirbozucu hareketler eder.nasıl yapayım acaba umursamayım?
Göçsen neye yarar kocan seninle. Kocan da aynı kafadaymış işin zor. Daha fazla çocuk yapma bari bu adama.Evet hep beraber.kaynana gitti diye sevinmişken birde elti çıktı başıma.biz inşaAllah göçeceğiz
Adamın asabını bozmayın, o benimle uğraşıyor ben değilBakalim baska nelerde cizgiyi asiyordur
Üçüne atıyorum umursamazsın diyorsunuz bu 1.2-ci söyleyip giydimValla sizde pek rahatsınız birkaç saate umursamazsınız zaten.
İnsanların ayakkabılarını izjnsiz kullanıp üstüne kavga edeni de ilk defa görüyorum.
İçime atıyorum yazmak istemiştimÜçüne atıyorum umursamazsın diyorsunuz bu 1.2-ci söyleyip giydim
Türkçen güzelleşti kız. "Adamın asabını bozmayın" falan. Sinirlenmek iyi geldi herhalde.Adamın asabını bozmayın, o benimle uğraşıyor ben değil
Adamın asabını bozmayın, o benimle uğraşıyor ben değil
Kocam biraz söylenir,sonra işi olmaz kendi Halime bırakan bir adamGöçsen neye yarar kocan seninle. Kocan da aynı kafadaymış işin zor. Daha fazla çocuk yapma bari bu adama.
Hangi durumaDiger cevaplarinizi simdi okudum. Icinde bulundugunuz duruma üzüldüm. Allah kurtarsin kardesim cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?