Hem oyun kuran hem oyunu oynayan ulkeylz aslaniiiiiiimmmMoskovada yasiyor Orta Doğulu ama bizim siteyi kullaniyor nasil bir ülkeyiz yaa biz hiçbir yerde kaçiş yok
Özbekler rahat giyiniyor ama yaa asgahaj keklenmiyorsak eğerÖzbekistan bence.
Off bu kadar cahillik bana fazla geldi kaynanadan izin almak izin vermiyo diye bişeyleri giymemek falan ağlıcam galiba26 yasında kadınsınız ayakkabınızdan kayınvalidenize ne?Hayatınıza bukadar müdahale ettirmeyin cocuk değilsiniz
Kaynanızla edin kavgayı siz. Ayakkabı,pantolon vs. giydirmeyen o.Eltimle kavga ettim neyin hıncını alamadığımı söylüyorsunuz
Ere biz napalım kirli ayakkabılarımı yıkayalım sana pantolon mu alalım? Yada Kayınvalideni mi arayıp konuşalım böyle yapma diyeEltimle kavga ettim neyin hıncını alamadığımı söylüyorsunuz
Özbekler rahat da kaynana rahatsız baksanaÖzbekler rahat giyiniyor ama yaa asgahaj keklenmiyorsak eğer
Ben Azeriyim,Türk dizileriyle öğrendim Türkçeyi,o kayınvalide kendisi beni buldu böyle olduklarını bilseydim yeminle evlenmezdim,kocam anası ne derse odur babası.para alırım ondan,onun da lafını eder hep,20 yaşında elti çok mu büyük bir işMoskovada yaşarken böyle güzel Türkçe yazmayı nasıl öğrendiniz? Hem kimya hem biyoloji eğitimi alıp, spor ayakkabı ve pantolon giydirmeyen kayınvalideyi nerden buldunuz? Kocanızın bir fonksiyonu var mı hayatınızda? Ayrıca 20 yaşında elti mi olur yaaa
Sana yorum yap söyleyen mi oldu?!Ere biz napalım kirli ayakkabılarımı yıkayalım sana pantolon mu alalım? Yada Kayınvalideni mi arayıp konuşalım böyle yapma diye
Bence kimya ve biyolojiyi ayrı ayrı okumamıştır. Bizdeki sosyal bilgiler gibi geldi bana.Moskovada yaşarken böyle güzel Türkçe yazmayı nasıl öğrendiniz? Hem kimya hem biyoloji eğitimi alıp, spor ayakkabı ve pantolon giydirmeyen kayınvalideyi nerden buldunuz? Kocanızın bir fonksiyonu var mı hayatınızda? Ayrıca 20 yaşında elti mi olur yaaa
Ayrı ayrı okumuşum çok mu komikBence kimya ve biyolojiyi ayrı ayrı okumamıştır. Bizdeki sosyal bilgiler gibi geldi bana.
Fen bilgisiBence kimya ve biyolojiyi ayrı ayrı okumamıştır. Bizdeki sosyal bilgiler gibi geldi bana.
Düşünsene kaynanasın ve tek derdin gelinin ne giydiği. Pöfff hayata bakÖzbekler rahat da kaynana rahatsız baksana
İçi, dışı farketmez. Berbat dediğiniz ayakkabıyı, hem de sevmediğiniz eltinizin ayakkabısını neden giyiyorsunuz diyorum?İçi berbattı diyorum ,ama dışı orta,kaynanam bana izin vermez spor ayakkabısı giymeye,bende onun ayakkabılarını ödünç aldım ,neresi haklı onun
Buradan kardeş Azerbaycan Türklerine selam. Bir millet, iki dövletik biz.Ben Azeriyim,Türk dizileriyle öğrendim Türkçeyi
Aman canımın içi okuma erken doğum bile yaptırır bu konu sağlığın için sen var okumamak bu fake konuyu fake deyince de başına gelsin diyor amaOff bu kadar cahillik bana fazla geldi kaynanadan izin almak izin vermiyo diye bişeyleri giymemek falan ağlıcam galiba
Daha çok oynatılan olmayalımHem oyun kuran hem oyunu oynayan ulkeylz aslaniiiiiiimmm
Hahahah valla anksiyetem tuttu hele izin meselesini görünceAman canımın içi okuma erken doğum bile yaptırır bu konu sağlığın için sen var okumamak bu fake konuyu fake deyince de başına gelsin diyor ama
sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Kocan kaç yaşında?Evimiz geçen yıl mayısta alındı hala tadilat bitmiyorki...çocuğum da var 2 tane hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?