Elticikle sinir geçiriyorum

Ayakkabi odunc alincak bir esya gibi gelmiyor bana. Bakin kullanmaniza bozulmus veresi yoktu demekki. Siz giyince bozulmus eltiniz hakli.

26 yasında kadınsınız ayakkabınızdan kayınvalidenize ne?Hayatınıza bukadar müdahale ettirmeyin cocuk değilsiniz
Off bu kadar cahillik bana fazla geldi kaynanadan izin almak izin vermiyo diye bişeyleri giymemek falan ağlıcam galiba

Ben Azeriyim,Türk dizileriyle öğrendim Türkçeyi,o kayınvalide kendisi beni buldu böyle olduklarını bilseydim yeminle evlenmezdim,kocam anası ne derse odur babası.para alırım ondan,onun da lafını eder hep,20 yaşında elti çok mu büyük bir iş

Bence kimya ve biyolojiyi ayrı ayrı okumamıştır. Bizdeki sosyal bilgiler gibi geldi bana.

İçi berbattı diyorum ,ama dışı orta,kaynanam bana izin vermez spor ayakkabısı giymeye,bende onun ayakkabılarını ödünç aldım ,neresi haklı onun
İçi, dışı farketmez. Berbat dediğiniz ayakkabıyı, hem de sevmediğiniz eltinizin ayakkabısını neden giyiyorsunuz diyorum?
Haklı tabi. Hem hakkında bir ton kötü şey söyleyeceksin, hem de gidip onun ayakkabısını giymek için izin isteyeceksin.
Allah aşkına siz kendinizi melek mi sanıyorsunuz.

Off bu kadar cahillik bana fazla geldi kaynanadan izin almak izin vermiyo diye bişeyleri giymemek falan ağlıcam galiba
Aman canımın içi okuma erken doğum bile yaptırır bu konu sağlığın için sen var okumamak bu fake konuyu fake deyince de başına gelsin diyor ama

sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

Aman canımın içi okuma erken doğum bile yaptırır bu konu sağlığın için sen var okumamak bu fake konuyu fake deyince de başına gelsin diyor ama

sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Hahahah valla anksiyetem tuttu hele izin meselesini görünce inşallah Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…