- 18 Temmuz 2022
- 3.571
- 37
- 53
bırakmak istedimHangi duruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bırakmak istedimHangi duruma
AnlayamadımTek adam yerine koyup ben düzgün cevap verdim onu da görmezden geldin çünkü işine gelmedi. Kaynana baskısına dewamke
Ne mi diyorum?Ne diyorsunuz ya
Hangi duruma
Aynen karıştırtma ne giyeceğine. Senin kendi ailen nerede? Sahip çıkmıyorlar mı?Kocam biraz söylenir,sonra işi olmaz kendi Halime bırakan bir adam
O kaynanayı Allah’a havale ettim,inşaAllah son günlerim onunla kendi evime geçeceğimNe mi diyorum?
26 yaşında lisans mezunu eğitimli bir insan gidip kendi çocuk anne eli altında biriyle evleniyor yetmiyor nefes al derlerse alıyor, şunu giyme derlerse giymiyor, eltisiyle ayakkabı için birbirine giriyor, kocadan dayak yiyor kaynana vurmaya kalkıyor.
Ona karşı durmuşmuş böbürlenerek bunu anlatıyor ve böyle bir aileye birde iki çocuk doğuruyor kendisi topuklarını vura vura kaçmak yerine.. İŞTE BU YÜZDEN DİYORUM Kİ OLAN O İKİ MASUM ÇOCUĞA OLDU.
En çokta eltiye sinirleniyorum o kimki bana meydan okuyor benden sonra gelmişSizi giyiminiz konusunda kisitliyorlar. Siddet görmüssünüz. Daha ne olsun. Hic bir kadin böyle bir aileye gelin olmayi hak etmiyor. Eltide bu tolsikligin icinde payini aliyordur
En çokta eltiye sinirleniyorum o kimki bana meydan okuyor benden sonra gelmiş
Türk olmadığım üçün ola bilir mi
Ayakkabıyı kokuttuysan ona sinirlenmiş olabilir .Ayakkabının içi berbattı
Tamam en güzel sensinama beni gorene kadarHayır,konu ayakkabılar değildi,güzel giyinmiştim bunun sanki hoşuna gitmedi
Daha 20'li yaşlarda iki genç kadının spor ayakkabı başında birbirlerine düşman olması çok mantıksız. Bir olup aileyi dize getireceğinize birbirinizi yiyip güç kaybediyorsunuz.
Eltinizin spor ayakkabısı da belli ki eskimiş yenisi alınmıyor. O da elde avucta bir ayakkabı kalmış onu kıskanıyor. Size zaten spor ayakkabı alınmıyor başkasının ayakkabısını giymek durumunda kalıyorsunuz.
Yani şöyle bir uzaktan bakınca suçlu elti mi. Bunu mu görüyorsunuz biraz daha geriye çekilip bakın. Bu olayda suçlu eşiniz. Size şiddet uygulayan, maddi manevi size iyi bir evlilik yaşatmayan, annesi el kaldırdığında kenara çekilen eşiniz suçlu. Çatal bıçak çarpacaksanız eltiyle bir olup iki erkek kardeşe karşı çarpın.
O genç kadın daha yolun başında. Ben olsam onunla dertleşir onu uyarırdım, ama siz öfkenizi yanlış kişiye yöneltmişsiniz. Siz bence "Ben çektim o da çeksin" diyecek birine benziyorsunuz maalesef...
Konunuzda bahsettiğiniz bütün her şeyden söz ediyorum. Kıskanmak falan gibi yani ne bileyim. Kendi hayatınızı yaşamaya bakın. Sevmiyorsanız muhatap olmayın olsun bitsin...Ne hareketi ya?
Giyme o zaman başkalarının eşyasınıAyakkabının içi berbattı
Sen herkesin eşyasını alan biri misin ? Kimsenin eşyasını giyme. Kaynanan senin nasıl biri olduğunu anlamış vermemiş eltin de anlar yakındaİçi berbattı diyorum ,ama dışı orta,kaynanam bana izin vermez spor ayakkabısı giymeye,bende onun ayakkabılarını ödünç aldım ,neresi haklı onun