• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elticikle sinir geçiriyorum

Ne diyorsunuz ya
Ne mi diyorum?

26 yaşında lisans mezunu eğitimli bir insan gidip kendi çocuk anne eli altında biriyle evleniyor yetmiyor nefes al derlerse alıyor, şunu giyme derlerse giymiyor, eltisiyle ayakkabı için birbirine giriyor, kocadan dayak yiyor kaynana vurmaya kalkıyor.
Ona karşı durmuşmuş böbürlenerek bunu anlatıyor ve böyle bir aileye birde iki çocuk doğuruyor kendisi topuklarını vura vura kaçmak yerine.. İŞTE BU YÜZDEN DİYORUM Kİ OLAN O İKİ MASUM ÇOCUĞA OLDU.

Ne mi diyorum?

26 yaşında lisans mezunu eğitimli bir insan gidip kendi çocuk anne eli altında biriyle evleniyor yetmiyor nefes al derlerse alıyor, şunu giyme derlerse giymiyor, eltisiyle ayakkabı için birbirine giriyor, kocadan dayak yiyor kaynana vurmaya kalkıyor.
Ona karşı durmuşmuş böbürlenerek bunu anlatıyor ve böyle bir aileye birde iki çocuk doğuruyor kendisi topuklarını vura vura kaçmak yerine.. İŞTE BU YÜZDEN DİYORUM Kİ OLAN O İKİ MASUM ÇOCUĞA OLDU.
O kaynanayı Allah’a havale ettim,inşaAllah son günlerim onunla kendi evime geçeceğim

Sizi giyiminiz konusunda kisitliyorlar. Siddet görmüssünüz. Daha ne olsun. Hic bir kadin böyle bir aileye gelin olmayi hak etmiyor. Eltide bu tolsikligin icinde payini aliyordur
En çokta eltiye sinirleniyorum o kimki bana meydan okuyor benden sonra gelmiş

Ben şimdilik çıkıyorum çocukları yarın kreşe götüreceğim siz yazın okuyacağım

Türk olmadığım üçün ola bilir mi

Olabilir ama bu bizi ilgilendirmez neticede yazı dili Türkçe olan bir forumda ana dili Türkçe olan insanlar okusun anlasın yorumlasın diye yazıyorsunuz. Eltinizle çocuk gibi çekişmeye harcadığınız zamanı Türkçenizi geliştirmek için harcamak yararınıza olur.

Daha 20'li yaşlarda iki genç kadının spor ayakkabı başında birbirlerine düşman olması çok mantıksız. Bir olup aileyi dize getireceğinize birbirinizi yiyip güç kaybediyorsunuz.
Eltinizin spor ayakkabısı da belli ki eskimiş yenisi alınmıyor. O da elde avucta bir ayakkabı kalmış onu kıskanıyor. Size zaten spor ayakkabı alınmıyor başkasının ayakkabısını giymek durumunda kalıyorsunuz.
Yani şöyle bir uzaktan bakınca suçlu elti mi. Bunu mu görüyorsunuz biraz daha geriye çekilip bakın. Bu olayda suçlu eşiniz. Size şiddet uygulayan, maddi manevi size iyi bir evlilik yaşatmayan, annesi el kaldırdığında kenara çekilen eşiniz suçlu. Çatal bıçak çarpacaksanız eltiyle bir olup iki erkek kardeşe karşı çarpın.
O genç kadın daha yolun başında. Ben olsam onunla dertleşir onu uyarırdım, ama siz öfkenizi yanlış kişiye yöneltmişsiniz. Siz bence "Ben çektim o da çeksin" diyecek birine benziyorsunuz maalesef...

Daha 20'li yaşlarda iki genç kadının spor ayakkabı başında birbirlerine düşman olması çok mantıksız. Bir olup aileyi dize getireceğinize birbirinizi yiyip güç kaybediyorsunuz.
Eltinizin spor ayakkabısı da belli ki eskimiş yenisi alınmıyor. O da elde avucta bir ayakkabı kalmış onu kıskanıyor. Size zaten spor ayakkabı alınmıyor başkasının ayakkabısını giymek durumunda kalıyorsunuz.
Yani şöyle bir uzaktan bakınca suçlu elti mi. Bunu mu görüyorsunuz biraz daha geriye çekilip bakın. Bu olayda suçlu eşiniz. Size şiddet uygulayan, maddi manevi size iyi bir evlilik yaşatmayan, annesi el kaldırdığında kenara çekilen eşiniz suçlu. Çatal bıçak çarpacaksanız eltiyle bir olup iki erkek kardeşe karşı çarpın.
O genç kadın daha yolun başında. Ben olsam onunla dertleşir onu uyarırdım, ama siz öfkenizi yanlış kişiye yöneltmişsiniz. Siz bence "Ben çektim o da çeksin" diyecek birine benziyorsunuz maalesef...

Cok güzel özetlemissiniz 👏👏👏👏

Konuyu ilk okuduğum an memleket tahmininde bulundum ve doğruda tahmin etmişim. Konu hakikaten fake değil. Yani şimdi kızım sen ne diyosun lisans mezunu bir insan bunları yaşarmı falan diyeceksiniz biliyorum fakat çokta fazla bu tarz olayları yaşıyorlar. Hani bağzı kültürlerin içine girmeden anlatılanlara inanamaz ya insan buda o hesap 🤷🏻‍♀️

Kuma gemisi yürür de elti gemisi yürümez derler. Sizi haksız buldum yalnız, bir de elticik falan iki çocuklu koca kadın olacaksınız uğraştığınız şeylere bakın 🙄

İçi berbattı diyorum ,ama dışı orta,kaynanam bana izin vermez spor ayakkabısı giymeye,bende onun ayakkabılarını ödünç aldım ,neresi haklı onun
Sen herkesin eşyasını alan biri misin ? Kimsenin eşyasını giyme. Kaynanan senin nasıl biri olduğunu anlamış vermemiş eltin de anlar yakında

Back