• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elticikle sinir geçiriyorum

En çokta eltiye sinirleniyorum o kimki bana meydan okuyor benden sonra gelmiş

En çok eltiye sinir olacağınız yerde kendinize ve eşinize sinir olun. Karşınızda eşine ayakkabı almaktan aciz bir adam var. Hayatınıza neden bu kadar karışıyorlar. Nasıl kv size vurmaya kalkıyor? Allah akıl versin, bir de eğitimli insansınız. Bu karmaşaya ikide çocuk. Çok üzüldüm o çocuklara.

Olabilir ama bu bizi ilgilendirmez neticede yazı dili Türkçe olan bir forumda ana dili Türkçe olan insanlar okusun anlasın yorumlasın diye yazıyorsunuz. Eltinizle çocuk gibi çekişmeye harcadığınız zamanı Türkçenizi geliştirmek için harcamak yararınıza olur.
Çocuk gibi mi çekişiyorum?ne yapıyorum Allah aşkına birşey yaptığım yok.bana Türkçeden çok Rusçayı öğrenmek gerek

Evet hep o durumdayım,şimdi bir hareket edip de canımı sıkar bir laf söyler sinirimi bozar hakkaten çok yorucu

Bunun suclusu ama Eltiniz degil. Bir arkadas burda güzel özetledi. Aile sizi öyle baski altina almiski ikiniz birbirinize sariyorsunuz, halbuki ikinizde ayni problemleri yasiyorsunuz

Bunun suclusu ama Eltiniz degil. Bir arkadas burda güzel özetledi. Aile sizi öyle baski altina almiski ikiniz birbirinize sariyorsunuz, halbuki ikinizde ayni problemleri yasiyorsunuz
Sinirleniyorum işte o kimki bana sara?benim korkmamı mı istiyor ondan ,ben onun yaşıtı mıyım terbiyesiz

Ahahah burdaki yorumumu beğenip konuyu bulmama olanak sağlayanlara çok teşekkür ederim kazenin son yazdığını görünce gözümden yaş geldi vallahi gülmekten ahahah :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
işin aslını doğru anlatsaydın

aslan parçası bu nasıl bir üslup, bu çirkin üslup sadece bana yakışıyor. Benden rol çalma

Selam herkese arkadaşlar!benim şöyle bir sorunum var ,kaynanadan çok çekmiş biriyim 6 yıllık evliyim.kaynana memlekete gitmiş ben elticiğimle kalmışım,önceleri çok severdim sonra hiç sevmedim 20 yaşta,ben 26.neyse,ben doktora gidecektim metroyla,bunun spor ayakkabılarını aldım ,güzel de giyindim,ebe dönünce bunun kendini şöyle garip davrandığını gördüm ,soru sorunca kırık cevaplar verirdi o gece hep böyle davrandı onunla kavga ettim,dedim seninle en iyisi konuşmamak!dedi konuşma.neyse hep beni sinirlendirmek modunda beni görünce kapıları çırpar,ya çatalları saygısızca atar,böyle sinirbozucu hareketler eder.nasıl yapayım acaba umursamayım?
Kadının ayakkabılarını ızınsız al,senden kucuk sana cvp verdı diye tokatla?Allahım evlerden ırak bı organızmasın!

Eltiye boşuna bileniyorsunuz. Sorun o değil ki. Sorun eşiniz. Eşiniz sizi ailesinin müdahalelerinden uzak tutamamış. İstediğinizi giyemiyorsunuz bile.

Siz de hatalısınız. Size bunu yapmalarına izin vermeyin. İş imkanları nasıldır orada bilemiyorum ama eğitimli bir kadınsınız. Nasıl bu hayata “olur” verirsiniz.

Back