En çokta eltiye sinirleniyorum o kimki bana meydan okuyor benden sonra gelmiş
Nerenle okuyorsun yazdığımıSen herkesin eşyasını alan biri misin ? Kimsenin eşyasını giyme. Kaynanan senin nasıl biri olduğunu anlamış vermemiş eltin de anlar yakında
Niye haksızım?onun ettiği lafları duysan öyle söylemezsinKuma gemisi yürür de elti gemisi yürümez derler. Sizi haksız buldum yalnız, bir de elticik falan iki çocuklu koca kadın olacaksınız uğraştığınız şeylere bakın
Yürü git lanTamam en güzel sensinama beni gorene kadar
Evet hep o durumdayım,şimdi bir hareket edip de canımı sıkar bir laf söyler sinirimi bozar hakkaten çok yorucuBakis aciniz pek saglikli degil, ama bu bulundugunuz durumdan dolayi. Hep böyle kavgaya hazir yasamak zorunda olmak yorucu olmali
Çocuk gibi mi çekişiyorum?ne yapıyorum Allah aşkına birşey yaptığım yok.bana Türkçeden çok Rusçayı öğrenmek gerekOlabilir ama bu bizi ilgilendirmez neticede yazı dili Türkçe olan bir forumda ana dili Türkçe olan insanlar okusun anlasın yorumlasın diye yazıyorsunuz. Eltinizle çocuk gibi çekişmeye harcadığınız zamanı Türkçenizi geliştirmek için harcamak yararınıza olur.
Evet hep o durumdayım,şimdi bir hareket edip de canımı sıkar bir laf söyler sinirimi bozar hakkaten çok yorucu
Sinirleniyorum işte o kimki bana sara?benim korkmamı mı istiyor ondan ,ben onun yaşıtı mıyım terbiyesizBunun suclusu ama Eltiniz degil. Bir arkadas burda güzel özetledi. Aile sizi öyle baski altina almiski ikiniz birbirinize sariyorsunuz, halbuki ikinizde ayni problemleri yasiyorsunuz
İşin aslını bilmiyorsunuz beni suçlamayın
Nerenle okuyorsun yazdığımı
Yürü git lan
işin aslını doğru anlatsaydın
aslan parçası bu nasıl bir üslup, bu çirkin üslup sadece bana yakışıyor. Benden rol çalma
E boşansanaYok kaynana ne derse o olur aksi halde kıyamet kopar oğluna kocasına herkese söyler
Kadının ayakkabılarını ızınsız al,senden kucuk sana cvp verdı diye tokatla?Allahım evlerden ırak bı organızmasın!Selam herkese arkadaşlar!benim şöyle bir sorunum var ,kaynanadan çok çekmiş biriyim 6 yıllık evliyim.kaynana memlekete gitmiş ben elticiğimle kalmışım,önceleri çok severdim sonra hiç sevmedim 20 yaşta,ben 26.neyse,ben doktora gidecektim metroyla,bunun spor ayakkabılarını aldım ,güzel de giyindim,ebe dönünce bunun kendini şöyle garip davrandığını gördüm ,soru sorunca kırık cevaplar verirdi o gece hep böyle davrandı onunla kavga ettim,dedim seninle en iyisi konuşmamak!dedi konuşma.neyse hep beni sinirlendirmek modunda beni görünce kapıları çırpar,ya çatalları saygısızca atar,böyle sinirbozucu hareketler eder.nasıl yapayım acaba umursamayım?
Ulan bu da öğretmenlik yapıyor çocuklarımıza yazıkKimya ve biyoloji öğretmeni
Kimya ve biyoloji mi ahahsh. Aynı anda hemi de .Kimya ve biyoloji öğretmeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?