- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
Fizik de var ama. Onu okumamış demek ki kusur kalsın demiş.Fen bilgisi
20 yaş bu çağda çocuk geliyor artık bizlere. Hatta bir çoğu ergenlikten çıkmamış gibi. O yaşta evli olmak tuhaf artık. Sizin eltinizden daha büyük problemleriniz var yalnız. Bırakın çoluk çocukla uğraşmayı, size pantolon ve spor ayakkabı bile giydirmeyen insanlara diş gösterin. Böyle hayat geçmez. Bir de yalansa başınıza gelsin denmez. Bu ifade de yanlış. Yalansa sizin başınıza gelir,.bize bir şey olmaz. Valla ciddili yazdım. Dikkate alınsın benceBen Azeriyim,Türk dizileriyle öğrendim Türkçeyi,o kayınvalide kendisi beni buldu böyle olduklarını bilseydim yeminle evlenmezdim,kocam anası ne derse odur babası.para alırım ondan,onun da lafını eder hep,20 yaşında elti çok mu büyük bir iş
Gidin kendi işinize bizde fizik bölümü ayrıFizik de var ama. Onu okumamış demek ki kusur kalsın demiş.
Ben asıl şunu merak ettim. Eşinin ailesi nereli?Gidin kendi işinize bizde fizik bölümü ayrı
Çünkü yalan değil,inşaAllah evim vAr ayrı yaşayacağım20 yaş bu çağda çocuk geliyor artık bizlere. Hatta bir çoğu ergenlikten çıkmamış gibi. O yaşta evli olmak tuhaf artık. Sizin eltinizden daha büyük problemleriniz var yalnız. Bırakın çoluk çocukla uğraşmayı, size pantolon ve spor ayakkabı bile giydirmeyen insanlara diş gösterin. Böyle hayat geçmez. Bir de yalansa başınıza gelsin denmez. Bu ifade de yanlış. Yalansa sizin başınıza gelir,.bize bir şey olmaz. Valla ciddili yazdım. Dikkate alınsın bence
20 yıldan fazla Moskova’da yaşamışlar ama kaynana eski kafalıBen asıl şunu merak ettim. Eşinin ailesi nereli?
Hayır onun derdi elticikle. O gün kızcağız güzel giyinmiş elticik de kıskanmış. Konuyu saptırmayalım litfen.20 yaş bu çağda çocuk geliyor artık bizlere. Hatta bir çoğu ergenlikten çıkmamış gibi. O yaşta evli olmak tuhaf artık. Sizin eltinizden daha büyük problemleriniz var yalnız. Bırakın çoluk çocukla uğraşmayı, size pantolon ve spor ayakkabı bile giydirmeyen insanlara diş gösterin. Böyle hayat geçmez. Bir de yalansa başınıza gelsin denmez. Bu ifade de yanlış. Yalansa sizin başınıza gelir,.bize bir şey olmaz. Valla ciddili yazdım. Dikkate alınsın bence
Onlar da mı Azeri?20 yıldan fazla Moskova’da yaşamışlar ama kaynana eski kafalı
Ama kocan da mı aynı kafada? Ayrı yaşasan çözülecek mi mesele? Kocan kaç yaşında?Çünkü yalan değil,inşaAllah evim vAr ayrı yaşayacağım
EvetOnlar da mı Azeri?
Ben de Azeriyim ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorumBuradan kardeş Azerbaycan Türklerine selam. Bir millet, iki dövletik biz.
31 olacak Kasım’da,evet onlar ne derse odurAma kocan da mı aynı kafada? Ayrı yaşasan çözülecek mi mesele? Kocan kaç yaşında?
Biri 5,diğeri 3 yaşındaAman canımın içi okuma erken doğum bile yaptırır bu konu sağlığın için sen var okumamak bu fake konuyu fake deyince de başına gelsin diyor ama
sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Bana Orta Anadolu kırsalı gibi geldi.Bu hikaye de erkek tarafı karadenizli çıkmazsa ben daha da okumam bu konuyu daha da gelmem bu davosa söyleyeyim millet
Tek mesele eltin değil bak bütün aileyi yazsan olurmuş. Eltinle kavga ettin bunlarla da ediyor musun? Kocanla ve kaynananla? Senin bir spor ayakbinin olamamasinin sebebi bunlarmis.31 olacak Kasım’da,evet onlar ne derse odur
Ben gideyim mi ozaman tutmadı karadeniz fıkrasıBana Orta Anadolu kırsalı gibi geldi.
Düzeltme: Yuh, onlar da Azerbaycanlıymış.
Çocukların mı var bir de bu ailenin soyunun devamlılığını mı sağladın. Bir insan kendine bunu neden yapar..Biri 5,diğeri 3 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?