Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elticikle sinir geçiriyorum
- Konu Sahibi Nilu12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- artık bıktım ceza cezaların cezası şu illet kız
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Kasım 2021
- 500
- 2.319
- 33
Keşke mantar kapsaymış da görseymiş gününü ahahahah ne zorluk çekiyordur gariban eltisi bununla... Allah sabır versin eltiye.Neden baskasinin ayakkabilarini giyiyorsunuz Allah askina. Biri öyle giyip gelse al senin olsun derim. Iyyy
- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Neler söylüyorsunuzKeşke mantar kapsaymış da görseymiş gününü ahahahah ne zorluk çekiyordur gariban eltisi bununla... Allah sabır versin eltiye.
- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Kocadan da gördüm, kaynana da istedi ona karşı dik durdumÇocukların mı var bir de bu ailenin soyunun devamlılığını mı sağladın. Bir insan kendine bunu neden yapar..
Birşey daha sormak isterim size hiç fiziksel şiddet gördünüz mü kocanızdan ya da kaynanadan ?
zira kendiside koca yarısı gibi.
- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Ohooo kaynanayla çok oldu yazmakla bitmezTek mesele eltin değil bak bütün aileyi yazsan olurmuş. Eltinle kavga ettin bunlarla da ediyor musun? Kocanla ve kaynananla? Senin bir spor ayakbinin olamamasinin sebebi bunlarmis.
- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.869
- 748
Bir işe yaramamış. Hâlâ istediğini giyemiyorsun.Ohooo kaynanayla çok oldu yazmakla bitmez
Elti kaynana hepiniz aynı evde mi yaşıyorsunuz? Eltinin ayrı evi var mı?
- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
Hah afferin!Kocadan da gördüm, kaynana da istedi ona karşı dik durdum
Bunumu duymak istiyorsunuz?? Umarım fake konudur. Yoksa yine olan iki masum çocuğa olmuş olacak.
Bu kadar meselenizin arasında en önemlisi eltinizin altından yapılma ayakkabısımıydı..
Plaket falan verin arkadaşa
- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Evet hep beraber.kaynana gitti diye sevinmişken birde elti çıktı başıma.biz inşaAllah göçeceğizBir işe yaramamış. Hâlâ istediğini giyemiyorsun.
Elti kaynana hepiniz aynı evde mi yaşıyorsunuz? Eltinin ayrı evi var mı?
- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Ne diyorsunuz yaHah afferin!
Bunumu duymak istiyorsunuz?? Umarım fake konudur. Yoksa yine olan iki masum çocuğa olmuş olacak.
Bu kadar meselenizin arasında en önemlisi eltinizin altından yapılma ayakkabısımıydı..
Plaket falan verin arkadaşa
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.872
- 598
Keşke mantar kapsaymış da görseymiş gününü ahahahah ne zorluk çekiyordur gariban eltisi bununla... Allah sabır versin eltiye.
Bakalim baska nelerde cizgiyi asiyordur
- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.456
- 798
Valla sizde pek rahatsınız birkaç saate umursamazsınız zaten.Selam herkese arkadaşlar!benim şöyle bir sorunum var ,kaynanadan çok çekmiş biriyim 6 yıllık evliyim.kaynana memlekete gitmiş ben elticiğimle kalmışım,önceleri çok severdim sonra hiç sevmedim 20 yaşta,ben 26.neyse,ben doktora gidecektim metroyla,bunun spor ayakkabılarını aldım ,güzel de giyindim,ebe dönünce bunun kendini şöyle garip davrandığını gördüm ,soru sorunca kırık cevaplar verirdi o gece hep böyle davrandı onunla kavga ettim,dedim seninle en iyisi konuşmamak!dedi konuşma.neyse hep beni sinirlendirmek modunda beni görünce kapıları çırpar,ya çatalları saygısızca atar,böyle sinirbozucu hareketler eder.nasıl yapayım acaba umursamayım?
İnsanların ayakkabılarını izjnsiz kullanıp üstüne kavga edeni de ilk defa görüyorum.
- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.869
- 748
Göçsen neye yarar kocan seninle. Kocan da aynı kafadaymış işin zor. Daha fazla çocuk yapma bari bu adama.Evet hep beraber.kaynana gitti diye sevinmişken birde elti çıktı başıma.biz inşaAllah göçeceğiz
- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Adamın asabını bozmayın, o benimle uğraşıyor ben değilBakalim baska nelerde cizgiyi asiyordur
- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Üçüne atıyorum umursamazsın diyorsunuz bu 1.2-ci söyleyip giydimValla sizde pek rahatsınız birkaç saate umursamazsınız zaten.
İnsanların ayakkabılarını izjnsiz kullanıp üstüne kavga edeni de ilk defa görüyorum.
- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
İçime atıyorum yazmak istemiştimÜçüne atıyorum umursamazsın diyorsunuz bu 1.2-ci söyleyip giydim
- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.869
- 748
Türkçen güzelleşti kız. "Adamın asabını bozmayın" falan. Sinirlenmek iyi geldi herhalde.Adamın asabını bozmayın, o benimle uğraşıyor ben değil
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.872
- 598
Adamın asabını bozmayın, o benimle uğraşıyor ben değil
Diger cevaplarinizi simdi okudum. Icinde bulundugunuz duruma üzüldüm. Allah kurtarsin kardesim cidden
- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Kocam biraz söylenir,sonra işi olmaz kendi Halime bırakan bir adamGöçsen neye yarar kocan seninle. Kocan da aynı kafadaymış işin zor. Daha fazla çocuk yapma bari bu adama.
- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Hangi durumaDiger cevaplarinizi simdi okudum. Icinde bulundugunuz duruma üzüldüm. Allah kurtarsin kardesim cidden