• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elticikle sinir geçiriyorum

Çocukların mı var bir de bu ailenin soyunun devamlılığını mı sağladın. Bir insan kendine bunu neden yapar..

Birşey daha sormak isterim size hiç fiziksel şiddet gördünüz mü kocanızdan ya da kaynanadan ?
zira kendiside koca yarısı gibi.
Kocadan da gördüm, kaynana da istedi ona karşı dik durdum

Tek mesele eltin değil bak bütün aileyi yazsan olurmuş. Eltinle kavga ettin bunlarla da ediyor musun? Kocanla ve kaynananla? Senin bir spor ayakbinin olamamasinin sebebi bunlarmis.
Ohooo kaynanayla çok oldu yazmakla bitmez

Kocadan da gördüm, kaynana da istedi ona karşı dik durdum
Hah afferin!
Bunumu duymak istiyorsunuz?? Umarım fake konudur. Yoksa yine olan iki masum çocuğa olmuş olacak.
Bu kadar meselenizin arasında en önemlisi eltinizin altından yapılma ayakkabısımıydı..

Plaket falan verin arkadaşa :işsiz:

Bir işe yaramamış. Hâlâ istediğini giyemiyorsun.
Elti kaynana hepiniz aynı evde mi yaşıyorsunuz? Eltinin ayrı evi var mı?
Evet hep beraber.kaynana gitti diye sevinmişken birde elti çıktı başıma.biz inşaAllah göçeceğiz

Hah afferin!
Bunumu duymak istiyorsunuz?? Umarım fake konudur. Yoksa yine olan iki masum çocuğa olmuş olacak.
Bu kadar meselenizin arasında en önemlisi eltinizin altından yapılma ayakkabısımıydı..

Plaket falan verin arkadaşa :işsiz:
Ne diyorsunuz ya

Selam herkese arkadaşlar!benim şöyle bir sorunum var ,kaynanadan çok çekmiş biriyim 6 yıllık evliyim.kaynana memlekete gitmiş ben elticiğimle kalmışım,önceleri çok severdim sonra hiç sevmedim 20 yaşta,ben 26.neyse,ben doktora gidecektim metroyla,bunun spor ayakkabılarını aldım ,güzel de giyindim,ebe dönünce bunun kendini şöyle garip davrandığını gördüm ,soru sorunca kırık cevaplar verirdi o gece hep böyle davrandı onunla kavga ettim,dedim seninle en iyisi konuşmamak!dedi konuşma.neyse hep beni sinirlendirmek modunda beni görünce kapıları çırpar,ya çatalları saygısızca atar,böyle sinirbozucu hareketler eder.nasıl yapayım acaba umursamayım?
Valla sizde pek rahatsınız birkaç saate umursamazsınız zaten.

İnsanların ayakkabılarını izjnsiz kullanıp üstüne kavga edeni de ilk defa görüyorum.

Evet hep beraber.kaynana gitti diye sevinmişken birde elti çıktı başıma.biz inşaAllah göçeceğiz
Göçsen neye yarar kocan seninle. Kocan da aynı kafadaymış işin zor. Daha fazla çocuk yapma bari bu adama.

Valla sizde pek rahatsınız birkaç saate umursamazsınız zaten.

İnsanların ayakkabılarını izjnsiz kullanıp üstüne kavga edeni de ilk defa görüyorum.
Üçüne atıyorum umursamazsın diyorsunuz bu 1.2-ci söyleyip giydim

Tek adam yerine koyup ben düzgün cevap verdim onu da görmezden geldin çünkü işine gelmedi. Kaynana baskısına dewamke.

Back