- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Kıskanıyorsunuz diyorlarHmm spor ayakkabı giymede bile liyakat yok demekki. Adam kayırmacılık her yerde.
Kavga çıkar o giyiyor da ben niye giyemiyorum de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıskanıyorsunuz diyorlarHmm spor ayakkabı giymede bile liyakat yok demekki. Adam kayırmacılık her yerde.
Kavga çıkar o giyiyor da ben niye giyemiyorum de.
Ayak koktu buralar. Konuya girenin burnunun direği düşüyor.Okurken bile mantar oldum ahhahahhahah
Evimiz var,lanet tadilat bitmiyor bir türlüKiraya çıkın kayınvalidede ne arıyorsunuz?Cocukta varmıs onlarda Allah bilir kayınvalide ile yatıyordur
Ge le mez. Çünkü boşandım.Yalansa başınıza gelsin
Kıskanırım de et kavganı. Spor ayakkabı giyince ne oluyormuş hem? Nesi varmış? Ne giy diyorlar?Kıskanıyorsunuz diyorlar
Siyah sade ayakkabıKıskanırım de et kavganı. Spor ayakkabı giyince ne oluyormuş hem? Nesi varmış? Ne giy diyorlar?
Niye? Spor ayakkabının nesi varmış? Onlar şimdi sana sandalet de giydirmez.Siyah sade ayakkabı
Niye ileniyorsunuz eltinizden alamadığınız hıncınızı insanlardan mı alacaksınız.Ayrıca eltiniz haklı bende istemem ayakkabımın giyilmesini.Hoşlanmadığım bir insanın çöpünü bile istemem siz niye tamah ediyorsunuz madem insanların eşyalarınaNeye inanmak istiyorsanız ona inanın,yalansa başınıza gelsin
Moskovada yaşıyorsunuz aslen nerelisiniz?Siyah sade ayakkabı
Orta DoğuMoskovada yaşıyorsunuz aslen nerelisiniz?
Niye? Spor ayakkabının nesi varmış? Onlar şimdi sana sandalet de giydirmez.
Özbekistan bence.Moskovada yaşıyorsunuz aslen nerelisiniz?
Moskovada yasiyor Orta Doğulu ama bizim siteyi kullaniyor nasil bir ülkeyiz yaa biz hiçbir yerde kaçiş yokOrta Doğu
Eltimle kavga ettim neyin hıncını alamadığımı söylüyorsunuzNiye ileniyorsunuz eltinizden alamadığınız hıncınızı insanlardan mı alacaksınız.Ayrıca eltiniz haklı bende istemem ayakkabımın giyilmesini.Hoşlanmadığım bir insanın çöpünü bile istemem siz niye tamah ediyorsunuz madem insanların eşyalarına
Esencılıs bence.Moskovada yaşıyorsunuz aslen nerelisiniz?
Anlayan anlatabilir mi ?
2 de cocuk varmısMoskovada yaşarken böyle güzel Türkçe yazmayı nasıl öğrendiniz? Hem kimya hem biyoloji eğitimi alıp, spor ayakkabı ve pantolon giydirmeyen kayınvalideyi nerden buldunuz? Kocanızın bir fonksiyonu var mı hayatınızda? Ayrıca 20 yaşında elti mi olur yaaa
Olmaz olamaz sandalet kırmızı çizgimiz moskova da biz var giymek sandalleettNiye? Spor ayakkabının nesi varmış? Onlar şimdi sana sandalet de giydirmez.