Elti vs kayinvalide sorunu

Kvde beni böyle coooook biktirmisti yemin ederim eltime ister istemez gicik olduğumu hissedince icimden kendime dur dedim. Eltimin sucu yok kv yapiyordu yapacagini. Ve eminim ki arkamdan aynı şeyleri eltime yapıyordu bunu bazi seylerden anliyordum. Bir kere eltim ve kv ile beraber yemek yerken (kvnin bi arkadasida vardi) benden icin "mira bir kac dil biliyor" demeye basladi durup dururken.

Bana cok yersiz geldi mesela, övülmeye alisik değilim hele durup dururken övülmeye hic alisik degilim burda yaşadığım ortamda insanlar yabanci evet ama cidden cok mutevaziler. Neyse bende eltime bakarak gülerek dedim" aman dil bilmek tamam guzelde karin doyurmuyor bende yeni evliyken pilav tutturamiyordum" dedim guldum, eltimde gülümsedi. Eşim arkamdan su su dilleri cok iyi biliyor demis xD konusmaya konusmaya unutmustumda yani ne bilim. Yani baskasinin o an düşüneceğini ben kendim.sesli söyledim güldüm, o zamandan beri kiyaslamalarda kesildi gibi geldi bana. Cok dil bilmek tabii guzeldir ama bir erdem degildir bana göre, eltimin yaninda durup dururken pat diye söylemesi ister istemez eltimde bazi negatif duygulara sebep olabilir insanlik hali

Canım bende evliyim daha eltim yok ben senin yerinde olsam cevabını verir sustururum. Evet o da esinin annesi şeninde bir nevi annen. Ama su da bir gerçek ki hiç kimse kendi annemiz gibi olmuyor. Kv Salçası az olduğunu söylediğinde benim eşim böyle seviyor ya da ben böyle seviyorum demeyi bil o zaman söyleyebilecek pek şeyi kalmaz. Eltinin bir suçunun olduğunu düşünmüyorum. Eltinle biraz zaman geçirmeni tavsiye ederim kayınvaliden yanınızda olmasın ama duysun birlikte olduğunuzu. Yanı bunlar biraz da politik şeyler. Bahsettiğim asla sinsilik, kötülük değil. İçinden ne geliyorsa samimi bir şekilde yap ama ısını de bil. Yanı ben öyle yapıyorum ve kv artık hiçbir şeyime karışamiyor. Yorumunu bile ben izin verdiğim sürece yapabiliyor. Ama samimiyetimi de çok iyi biliyor. En azından anladı nerde duracağını ne söyleyebileceğini.

ve demek istedi galiba ama vs; vesairenin de kısaltımı

Valla ya laf sokacaksiniz ya da gorusme sıkliginizi azaltacaksiniz. Hayatinizdan cikamayacak insanlar olduguna gore bu sekilde yasamanin yollarina bakmak lazim.
Ben olsam kayinvalidemle eltimi surekli overdim, abartili sekilde. Bazen insanlar sadece görmek istedikleri tepkileri görmek icin bu sekilde davranirlar, istedigini verirseniz bir sure sonra susacaktir

Eltiyi merak etmeye başladım.
Konu sıklığı böyle devam ederse merakım daha da körüklenecek.
Ne Yeşimmiş arkadaş...

Sana verilebilinecek em güzel tavsiye
Me sa fe ni koru..
Duyma ses etme mümkünse gitme..
Ne yani çok sık görüşmesen ne olacak ki. Amaa bu arada anlamasınlar bunlara bozulduğunu saçma bulurlar. Çünkü onlara göre orta da senin tavır alacağın bir durum söz konusu dahi değil. Bahane uydur ve uzak dur

Hiçte umuraama
Kaynanam yeni gelini olacak.
Yok havaalanına o da gelmiş karsilamaya yok falan yok fıstık diye sürekli onu överbende
İyi yapmış derim.
Bana bulaşmadan iyi anlassinlad rahatını bozmasinlar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…