Elti vs kayinvalide sorunu

yanlış yazmışım demek ne kadar doğru gelecek bilmiyorum ama yanlış yazmışım ya uyaranlar da çok haklı ama ne diyeyim bilemedim yanlış yazmışım
Baska sorum yok sayin yargic konuyu okuyamadim yalniz kusura bakmayin cok uzundu. Ozetle anladigim kv sizinle eltiniz arasinda musteri kizistiriyor gibi, o zaman onun evinde biraz daha fazla vakit gecir madem her sey o kadar mukemmel ya daaaa cenen calisacagina elin calissin da az yemegini yiyelim biz de bir kv murveti gorelim diyebilirsinizuykusuzluktan sacmalamis olabilirim, kusura bakmayin

Dur daha yeni başladın. Hele bi doğur sütün yok eltinin çok vardı. Eltin çocuğa öyme yapardı . Çocuk doymuyor vb.. huhuuuuwwwwwww

Siz bu konuyu açmıştınız zaten?
Gelen cevapları mı beğenmediniz?
Canı tekrar açmak istemiş konuyu .Birdaha yazıp rahatlamak istemiş belliki .Yada cevapları çok begenmıs tekrar cevap gormek ıstemış.Burası dert anlatma kösesı değil mi ?İster acar ister tekrar açar ister tekrar tekrar tekrar tekrar açar

Sende kaynanana de ki benım bı arkadasım var kayınvalıdesı hamıle dıye evı temızler gemekler yapar ama ben senden boyle bişey ıstemıorum annecıgım de .

İngilizcedeki versusun anlamı yahut değil. Başkasını düzeltmeden önce kendi bilginizi teyit etmenizi öneririm

ben başkalarının kaynanaları gibi gel evımı temızle calısıorum eşime destek oluorum diye yemek yap gonder demıyorum yanlış anlama kendı basımın caresıne bakarım ama huzur verin de

Lütfen bosluk koyun metne boyle cok zor okunuyo.
Kv nize neden sunlari soylemiyorsunuz?
•evin tum isini neden ben yapiyomusum
•burası benim evim
•yesimden banane
•neden surekli beni eleştiriyorsun
Bunlari bir gun sakince yüzüne söyle bir daha yapamaz sakin durma sen sakin durdukça kadın seni ezik.gormus

Sende işini bilmiyorsun bacim. Dışarıda yediğinizi vs söylemeyeceksin. Eşin salcasini az seviyor öyle yap mi diyor sana. Ay anne bende öyle sevmem diyeceksin. Ki seni de saymayı ogrensinler. Sessiz kalır mesafemi koruyoruum diye soğuk yaparsan sen kötü olursyn. Yüzlerine gülecek sıcak sohbetini edecek kendi yemeğini kendin övecek elestirirlerse cevabini vereceksin

Olabildigince minimuma indirin gorusmelerinizi ve karsinizdaki insanlari ciddiye almayin. Insanlari belli bir yastan sonra degistirmek imkansız... Hayat çizginiz belli kayinvalideniz ve görümceniz çizginizin önüne çıkan engeller onlari gormeyerek asabilirsiniz. Beterin beteri vardir diyerek önüme bakiyorum ben. Önceden planlarimda onlarda vardi ama simdi orali bile olmuyorum. Hayat o kadar kısa ki. Ufak tefek seyleri gormezden duymazdan gelmek daha sağlıklı kılar bizi.

Farkinda olmadan degil eltiyi kiskan birbirinize fesatlanin diye yapiyo kaynana
Dupeduz aranizi bozmak icin
Ya da 2. Secenek amaci 2 eltiyi birbiriyle kim daha iyi gelin yarisina sokmak icin ve kaynanaya daha fazla yaranmaya calisman icin yapiyo da olabilir

Sana boyle konusan acaba arkandan eltiye neler soyluyodur senin hakkinda
Hic dusundunmu?

Bdv bu ara hic kvdeli eltili konu acmıyor diyordum.
Konuya heyecanla girdim
Iıhh istediğim siddette değilmis cıkıyorum
Yani haftada 1 görüsmek de ne bileyim genclik hatası iste

Senin yaptigina yagcilik yalakalik denir
Iste sen gibilerin yuzunden yalakalik yapamayan gelinlerin yuvasini yikiyo es aileleri

Bu nasıl bir yorum ve hakaret.
Hakaret et agzına geleni say dememi bekliyordunuz galiba.
Bunun adı yalakalık degildir idare etmektir

Sana gore idare etmek olabilir bana gore yalakalik yagcilik yaptigin seyin adi
Bu da benim fikrim
Senin gibi dusunmek zorundami herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…