Nisan yapamadigi icin baskasinin nisaninda acisini cikartmasi mi gerekiyor? Ben olsam mesafe koyardim araya.. Tamam kiskaniyor olabilir ama kadin bi kere saygisiz. Boyle biriyle ayni ortamda olmaya cekinirdim
Bas belasi bir tip. Nisanlin ne diyor bu duruma?
Ben ortada büyütülecek bir şey göremedim.Aşırı süslenen tipleri her düğünde görüyoruz.Kv ve kp uyardığına göre onun saygısızlığı genel olarak herkese demekki.Kıskançlık filan sezmedim açıkçası.Size karşı bariz bir yanlışı olmamış çünkü.Saygısız buluyorsanız görüşmezsiniz.Zaten bir tane ablanız varmış.Eltinizde elti olarak kalsın.
Eğer hareketlerinin geçmişten gelen nedenleri varsa, onu "problemli" insan olarak adlandırabiliriz.
Anlayışlı davranmamız için bu bir sebeptir. Hümanistlik iyidir.
Problemliyle problemli olmaya gerek yoktur, mesafe çerçevesinde görüşülüp kafaya takılmamalıdır.
Tabi bunlar senin varsayımlarında olabilir, belki hic öyle düşündüğün gibi biri olmayabilir ama yinede mesafe, mesafe, mesafe diyorum. Hele eltilere ayrı bi gıcıgım var, ben evli değilim ama olsun, şimdiden gelecekteki eltimi sevmiyorum
Nisanlanan kiz dihe okumak cok zordu nerden akliniza geldi. Ayrica nisanlanan kiz eltisi diye kimseyle samimi olmak zorunda degil bundan sonra merhaba merhaba o kadar
Olabilir tatlım sorun yok, sadece başkaları icin açılan konular cok ilgi Görmüyor, basını okurken baskası icin açtın sandım ondan yazdım öyle :)
Yazış şeklim, kendimden 3.tekil şahıs gibi bahsetmem garip olmuş haklısınız ikiniz de. Ben de neden boyle yazdım bilmiyorum bi baktım boyle yazıvermişim :) heralde kendimi bu durumlarda bulmayı garipsiyorum henüz adapte olamadım gelinliğe-eltiliğe :)
Sizin yorum yazmanıza gercekten sevindim çünkü sizin baska konulardaki yorumlarınızı hep cok mantıklı bulmuştum. Bu yüzden bu konuda nasıl düşündüğünüz önemli benim için. Sizce yasananlar benim soğukluk koymam için yeterli değil mi? Bir kere benim nişanlımşa aram bozuktu 3 gün boyunca hiç konuşmamıştık eltim bunu bi sekilde anlamış hemen kv'mi arayıp "araları bozuk heralde" demiş. Ben burda da cok kırılmıştım yani iyi niyetli olan bi beni aramazmı yani ancak kötü niyetli olan bi elti diğer gelinin arasının bozuk oldugunu kv'ye yetiştirmez mi? Yoksa ben mi cok ince düşünüyorum? Ben gercekten ben mi cok ince fikirliyim yoksa bu gercekten genel gecer kötülük mü bunu merak ediyorum.
Yani, bana sorarsanız, hayır siz ince düşünmüyorsunuz. İnsan ilişkilerinde karşılıklı kelimelerin, tavırların haricinde hisler de vardır, dolayısıyla bir negatiflik seziyorsanız, vardır bi negatiflik.
Yani, kadında size karşı bir negatiflik var mı, yok mu sorgulamasını atlayın artık. Var sayın ve varsa bile, şöyle düşünün. O aileye yeni giriyorsunuz şu an. Yedi sülalenin gözü sizin üzerinizde evlenene kadar ve evlendikten sonra bi süre daha. Aileye girer girmez bi küslüğün, anlaşmazlığın parçası olmamak lazım bence.
Size karşı bir kıskançlığı veya negatifliği olduğunu kabul edin, ama siz mesafeli ve nört kalın. Eğer kadın olur da büyük bir sınırı aşarsa, gerçekten büyük bi rahatsızlık verirse o zaman yakınınızdakileri de arkanıza alarak "ben bu kadınla görüşmeyeceğim haberiniz olsun" dersiniz. Ama öyle bir durum olana kadar, bir süre, mesafeli kalıp, sık görüşmeyerek ve görüştüğünüzde de ne iyi ne kötü, yani soğuk ve nötr davranarak geçin.
En önemlisi de takmayın, psikolojik problemleri olan insanları takmamak lazım.
Sorunlu yanlarını görmektense hiç görmemek daha iyi bence.Görmezden gelin.Herkes beklediğiniz gibi davranmayabilir.Evet dışlaması hoş değil ama zaten sorunlu bir tip belliki.Sadece nişanlınızın hatrı için katlanın bence.Beklentiyi en aza indirin.Evet gercekten sırf bana karsı bariz bi yanlışı olmadı. Mesela su gibi durumlar yasadım hep; beni kendi birkere bile ne evine ne dısarı davet etmedi ama nişanlımın benden bi yaş kücük kuzeni antalya'ya geldiğinde kv'min evinde üçümüz bi masada otururken ona 'hadi cıkıp alışveriş yapalım" demişti ben yanı basında olduğum halde bana agızucuyla bile gel dememişti. Ben cok bozulmuştum. Kuzen bile halime üzülüp o misafir oldugu halde beni cagırmıştı ama eltim o cagırırken masadan kalkıp gitmişti. Bilmiyorum belki de ben cok alınganım ama ben kimseye oyle gözgöre göre dıslamak yapamazdım.