- 2 Mart 2025
- 13
- 1
- 1
- Konu Sahibi sevimkoc22
-
Sizin cocugunuz var mı pekiElti ile konusmuyoruz. Çocuğu olacak yakın zamanda ve ortak bir yerlerde (kvalide evi gibi) karşılaşınca bebeğine karşı tutumum nası olmalı. Kendisi çok patavatsız biri .çocuğuna gulumsersem bile acayip tepkiler verecek gibi geliyor cidden normal biri değil ona göre yorumlayalim
Siz de anormal davranın dicem de olamaz tabi. tepkisiz kalın. Yanınızda biri varken hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla büyüt diyip geçin.Elti ile konusmuyoruz. Çocuğu olacak yakın zamanda ve ortak bir yerlerde (kvalide evi gibi) karşılaşınca bebeğine karşı tutumum nası olmalı. Kendisi çok patavatsız biri .çocuğuna gulumsersem bile acayip tepkiler verecek gibi geliyor cidden normal biri değil ona göre yorumlayalim
Evet var 2 taneSizin cocugunuz var mı peki
Evet var 2 taneSizin cocugunuz var mı peki
Çocuğu alıp orayı terk edebilir meselaÇocuğa gülümsersen annesi nasıl tepkiler verebilir ki?
Degısık.sizin aranızda problem varsada bence bu cocuklarımıza yansımamalı o sekılde yetıstırmelıyızÇocuğu alıp orayı terk edebilir mesela
O tarz bir tepki anladımÇocuğu alıp orayı terk edebilir mesela
Odada şahit varken analı babalı büyüsün falan diyip geçin. Sonra hiçbir şey demedi bana diye kavga çıkarmasınElti ile konusmuyoruz. Çocuğu olacak yakın zamanda ve ortak bir yerlerde (kvalide evi gibi) karşılaşınca bebeğine karşı tutumum nası olmalı. Kendisi çok patavatsız biri .çocuğuna gulumsersem bile acayip tepkiler verecek gibi geliyor cidden normal biri değil ona göre yorumlayalim
Aramin iyi olmasını istemiyorum çünkü çok kötü bir insanBende eltimle konuşmuyorum ama çocuklar yengeleriyle konuşuyor bende onun çocuklarıyla konuşuyorum ve çocuklarını çok seviyorum.Çok saygılı çok iyi yetişmiş çocukları var.Siz ne yaşarsanız yaşayın lütfen çocukları karıştırmayın.Küçücük çocuğa hayrlı olsun diyip hediye verseniz aranızda daha iyi olur.
Takdir ettim, en sevdiğim tavır, kızarsın konusmassin falan da çoluk çocuk karıştırmak bence de doğru değil, sizin de küs olduğunuz kişinin çocuklarını yetistirisini takdir etmenizi çok takdir ettimBende eltimle konuşmuyorum ama çocuklar yengeleriyle konuşuyor bende onun çocuklarıyla konuşuyorum ve çocuklarını çok seviyorum.Çok saygılı çok iyi yetişmiş çocukları var.Siz ne yaşarsanız yaşayın lütfen çocukları karıştırmayın.Küçücük çocuğa hayrlı olsun diyip hediye verseniz aranızda daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?