Elti sorunu

sevimkoc22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
13
1
1
Elti ile konusmuyoruz. Çocuğu olacak yakın zamanda ve ortak bir yerlerde (kvalide evi gibi) karşılaşınca bebeğine karşı tutumum nası olmalı. Kendisi çok patavatsız biri .çocuğuna gulumsersem bile acayip tepkiler verecek gibi geliyor cidden normal biri değil ona göre yorumlayalim

Sizin cocugunuz var mı peki

Siz de anormal davranın dicem de olamaz tabi. tepkisiz kalın. Yanınızda biri varken hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla büyüt diyip geçin.

Cocugun yoksa eltının bu yuzden mı degısık davrancagını dusundun dıycektım ama cocugunda var takılma hayırlı olsun de gec kendısı yanasmazsa sende ona gore davranırsın

Bende eltimle konuşmuyorum ama çocuklar yengeleriyle konuşuyor bende onun çocuklarıyla konuşuyorum ve çocuklarını çok seviyorum.Çok saygılı çok iyi yetişmiş çocukları var.Siz ne yaşarsanız yaşayın lütfen çocukları karıştırmayın.Küçücük çocuğa hayrlı olsun diyip hediye verseniz aranızda daha iyi olur.

Odada şahit varken analı babalı büyüsün falan diyip geçin. Sonra hiçbir şey demedi bana diye kavga çıkarmasın

Ben eltimi sevmiyorum bebeğimi de görmeyecek evime kabul etmem kayınvalideme de gitmem. Gördüğü yerde hayırlı olsun derse sağol cnm der geçerim ama bebeğimi sevdirmem herhalde

Aramin iyi olmasını istemiyorum çünkü çok kötü bir insan

Takdir ettim, en sevdiğim tavır, kızarsın konusmassin falan da çoluk çocuk karıştırmak bence de doğru değil, sizin de küs olduğunuz kişinin çocuklarını yetistirisini takdir etmenizi çok takdir ettim

Sizin 2 çocuğunuz var Allah bağışlasın zaten onlar varken bebeği alıp kucağınıza abidik gubidik yaparsanız kendi çocuklarınız kıskanabilir.. bunu bilerek yaklaşın bebeğe. Annesi arıza bir tipse de hayırlı olsun bebeğiniz diyip hediyesini verip geçin oturun ... Biraz büyüyünce zaten siz iyi biriyseniz sizi sever yengesi çok kasmayın yani ... Ben prensip olarak mesela sevmediğim kimsenin hiçbir şeyini sevemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…