Elti paçozluğu 😂

Karşı tarafı çok iyi anladım ya sadece sizi dinleyerek karşıyı anladım düşünün

Of korkunç insanlarsınız. Kendinize bi iş güç edinin yaa.

Konu sahibi uçmuş ama belki girip okur. Neden sizin kaynananız, eltiniz, şuyunuz, buyunuz yatak odanız hakkında fikir sahibi? Kime ne doktora gittiğinizden, kime ne çocuk denediğinizden. Çok seviyesiz ilişkiler bunlar.

biz “ilk torun doguranlar” cok ozel bir tarikatin uyesiyiz. Her yil bir araya gelip ayin yapiyoruz :) eyes wide shut
Beni de alın ilk ERKEKKKK torun getirdim bu aileye heyt be!!!! başkanlığa adayım,anca üçüz erkek doğurana hakkımı devir ederim

Sanki tek pacoz elti değil gibi

Ben bu ilk torun olayını anlamıyorum kv veya kb veya kendi ailem hanedan üyesi değilse ne bileyim ya da bi Sabancılar filan değilse ilk torunun bi anlamı olduğunu sanmıyorum sevmeyen ,değer vermeyen yine sevmiyor değer vermiyor torununa ilk son fark etmez. 33 34 çok genç bir yaş bu arada günümüzde 33 34 yaşına daha çocuksun diyen bile var valla . Eşinden büyük olması da gayet normal . Ama size kadın doğuma gidiyormuşsun filan gibi sorduğunda ima hissettiyseniz uyuz olmanızı anlarım yani kadınlar hisseder iyi niyeti ve kötü niyeti. Görümcemle görüştüğümüz zamanlar eskiden sistit için acile gitmiştik dönüşte kv uğramıştık ordaydı elimdeki sonuç kağıdına bakıp beta hcg 2 de hah hamile değilmişsin demişti resmen sevinerek :) çocuk da istemiyorum bu arada 7 senedir istemiyorum:) bazı kadınlar çocuk torun konusunu çok önemseyip yarış yapıyor değişik bi kafa sırf eltime ya da görümceme inat diye bi çocuk getiremem dünyaya . Takılmayın hazırsanız çocuk yapın değilseniz erteleyin size tavsiyem bu.

Eltilerin savaşı filminin gerçek versiyonusunuz :) Sizde az değilsiniz bence yaşını borcunu dile getirip duruyorsunuz.

Takıldığınız şeylerin saçmalık seviyesinden çok boş vaktiniz olduğu anlaşılıyor. Çocuk doğurmak yarış konusu mu , ilk torun olunca ne olacak, madalya mı takacaklar. Kadını yaşıyla vurmaya çalışmışsınız o da cevabını vermiş. Hayatın merkezinde sadece siz mi varsınız ki hep sizi düşünsünler.

Eltilerin savaşı???? Dnndkfknkskd

Burda dertlere dusen yarışlara gıren sadece sensin farkına var bence gec olmadan.

Bence canınız sıkılıyor. Yok yaşı büyük yok yaşı küçük. Allahım yardım etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…