• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti meselesi

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
Mrb arkadaşlar. Ben 31 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim. 6 ay önce kaynım nişanlandı. Bize göre baya uzak bir şehire kız istemeye ve nişana olmak üzere iki kere eltimi görmeye gittik. Kız istemede eltime kahve yapmada vb yardım etmek istedim bana soğuk davrandı. Nişanda da kuaföre gittik saç yaptırmaya aynı şekilde benimle hiç muhabbet etmedi. Ne yapılacak olsa ablası beni çağırdı kendisi muhattap olmadı. şimdi kaynımın ya da kayınvalidemin yanında bakıyorum çok sevimli davranışlarda bulunuyor neşeli hareketler benim içimden onunla konuşmak gelmiyor suratım asılıyor hiç içim ısınmadı belki neşeli bir kız ama ben sevemedim. Biraz da bu neşesini kıskandım ben daha sakin yapılıyım. Sizce ne yapmalıyım nasıl aşabilirim bu durumu. Cidden konuşmak hiç gelmiyor içimden onu görünce çok kasılıyorum.

Iki kez gordugu biri ile can ciger olamaz ki. Acaba alinganlik mi ediyorsunuz? Zamana birakin derim zamanla hakli olup olmadiginiza karar verirsiniz. Simdiden bos yere doldurmayin kendinizi.

Belki de. Ama o zaman buz gibi davranan insan şimdi kayınvalidemlerle nasıl kırk yıllık kanka gibi neşeli hareketlerde bulunuyor. Ben yanında kasılıyorum içimden sıcak davranmak gelmiyor. Nasıl aşıcam bu durumu bilmiyorum.

Mrb arkadaşlar. Ben 31 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim. 6 ay önce kaynım nişanlandı. Bize göre baya uzak bir şehire kız istemeye ve nişana olmak üzere iki kere eltimi görmeye gittik. Kız istemede eltime kahve yapmada vb yardım etmek istedim bana soğuk davrandı. Nişanda da kuaföre gittik saç yaptırmaya aynı şekilde benimle hiç muhabbet etmedi. Ne yapılacak olsa ablası beni çağırdı kendisi muhattap olmadı. şimdi kaynımın ya da kayınvalidemin yanında bakıyorum çok sevimli davranışlarda bulunuyor neşeli hareketler benim içimden onunla konuşmak gelmiyor suratım asılıyor hiç içim ısınmadı belki neşeli bir kız ama ben sevemedim. Biraz da bu neşesini kıskandım ben daha sakin yapılıyım. Sizce ne yapmalıyım nasıl aşabilirim bu durumu. Cidden konuşmak hiç gelmiyor içimden onu görünce çok kasılıyorum.
Değil eltin hiç kimseye yaranmaya çalışmamak lazım...Sen ona ulaşmaya çalışma bırak o sana ulaşmaya çalışsın.Kendini zorlamana gerek yok samimiyetine inanmıyorsan bırak kendi haline...Bir insanı en iyi tanımanın yolu sessiz kalıp izlemektir.

Benim eltim ilk gördüğünde hala konuşmaz tavırlı davranın herkesle güler konuşur ama benle asla. Bende onu insan yerine koymuyorum artık. Bide kendisi büyük benden. Tabiki hemen can ciğer olunmaz ama soğuk itici olmamalı insan.

Bence o özel günlerin telaşını yaşıyordu gergindi ama sizin gerilmeniz için bir nedeniniz yoktu zamanla bazı şeyleri aşmış ve rahatlamistir. Ben kız isteme zamanı aşırı gergindim hastaydım suratım beş karışmış hiç fark etmemistim şimdi bana söylüyorlar ve fotoğraflara bakınca da görülüyor zaten zoraki zoraki gulumsemisim falan. Bence büyütmeye gerek yok siz alınganlık yapmışsınız

Benim eltim yok ama kendimi sizin yerinize koydum mesafe koyardim her zamanda kv kp ile iyi olmaya calisirdim

Belki de. Ama o zaman buz gibi davranan insan şimdi kayınvalidemlerle nasıl kırk yıllık kanka gibi neşeli hareketlerde bulunuyor. Ben yanında kasılıyorum içimden sıcak davranmak gelmiyor. Nasıl aşıcam bu durumu bilmiyorum.
Çünkü heyecanlı çünkü mutlu...yeni gelin hevesleri var.bu onun nasıl bir insan olduğundan bağımsız bir durum.siz de alinganligi birakip gozlemleyin.baktiniz gerçekten sadece size karşı soğuk ve mesafeli gorusmezsiniz olur biter.ama asıl önerim kimseden beklentiniz olmasın hayatta size ilgi göstermesi konusunda.

Bir de ben daha sakinim o kadar neşeli değilim kayınvalidemler artık beni sevmezler mi acaba.
Ay çok alemsiniz...sizinle ayni duruşta olsa en çok kimi severlerdi diye mi dusunecektiniz...sizi seviyorlarsa sevmeye devam ederler azalmaz birsey...o da gelinleri olacak onu da severler iyi olursa.sakin olmak daha az sevme nedeni değilken neşeli olmak da daha çok sevilme nedeni değildir.deger yargıları üstün olan insan uzun vadeli ve kalıcı sevilir

Yazdıklarınızı okuyunca aklıma benim de Bir Eltim olduğu düşüncesi geldi ve sesli güldüm resmen(Bu arada ilk kez elti sözcüğünü kullanıyorum.:)ilk zamanlar çok ciciydi sonra zamanla çok soğuk bir yapıya büründü. Nedenini hiç anlamadım. Yapısı bu ya da sohbet geliştiremiyor diye düşündüm😄oldukça mesafeliyiz.O daha ciddi ve donuk, ben yapı gereği daha enerjik ve hareketliyim. Nadiren bir araya geliyoruz ve geldiğimizde sohbet geliştirmeye çalışıyorum, o da kısa cümleler kuruyor. Sonra ben de artık konuşmamaya başladım. Nasılsın, iyi misin ... ötesi yok. Sen yazınca da bunu sorun olarak görmeli miyim,sorun ben miyim,o mu diye düşünmeye başladım.farkına varamadığımız bir durum mu var acaba? Bilemedim.😄

Ayni model bende de var hic tinlamadi beni ama ben takmadim.. Evlendikten sonra komple aileyle kavgali oldu. Bi beni arıyor artik.. Buyur burdan yak.
Demem o ki sen cizgini bozma gereksiz muhatap olma ..

Kıskanmışsın başka bi sorun yok.
Eltinde de yok ilkgünden can ciğer olamazdı
O halde kayınvalidemle de ilk günden canciğer olmamalıydı. Ya da kaynımın yanında bana sevimli davranıp kaynım yokken yüzüme bakmamazlık etmemeliydi. Bir yere çağrılacağımız zaman mesela ablasına dedirttirmemeliydi sanırsam.

Benim eltim ilk gördüğünde hala konuşmaz tavırlı davranın herkesle güler konuşur ama benle asla. Bende onu insan yerine koymuyorum artık. Bide kendisi büyük benden. Tabiki hemen can ciğer olunmaz ama soğuk itici olmamalı insan.
Kesinlikle katılıyorum. Bazı arkadaşlar streslidir bilmem ne yazmış ama. Stresten olsa herkese surat asardı. Oysa o sadece bana surat astı. Kahve yaparken yardım edeyim dedim sen içeri git dedi ve sert bi şekilde. Şimdi de kaynımla bizi görüntülü arıyorlar kaynımın yanında sanki kankaymışız gibi bana nasılsın filan samimi davranışlar yapıyor. Benim içimden konuşmak gelmiyor onunla. Ama bu kez de yanlış anlaşılırım diye korkuyorum. Nasıl davranacağımı bilmiyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Bazı arkadaşlar streslidir bilmem ne yazmış ama. Stresten olsa herkese surat asardı. Oysa o sadece bana surat astı. Kahve yaparken yardım edeyim dedim sen içeri git dedi ve sert bi şekilde. Şimdi de kaynımla bizi görüntülü arıyorlar kaynımın yanında sanki kankaymışız gibi bana nasılsın filan samimi davranışlar yapıyor. Benim içimden konuşmak gelmiyor onunla. Ama bu kez de yanlış anlaşılırım diye korkuyorum. Nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Valla ben eşimle konuştum dedim böyle böyle onla konuşmam aynı yerde bulunmam diye oda anlayışlı karşılaştı ikimizn de nasıl biri oldgunu biliyo sonuçta. Sende eşinle konuş yanlış anlaşılacgin durum yok istemiyosn sonuçta eltin işine geldiği gibi davrancak vicdan azabını sen mi cekcen boşver kuzum başka işin mi yok

Back
X