Elti derdi😒

Onlar bebek görmeye geldiklerine göre bebeğine bir şey getirirler herhalde. Siz eğer ev hediyesi düğün hediyesi alacaksınız onların evine giderseniz alır verirsiniz

Elti nin senden çekeceği var... İçinde Fesatlık büyütme içinde sevgi büyüt...

Peki burada eltinin suçu ne?
Elti olması.

Konu sahibi, bizim düğünümüzde kaynım bekardı, bir şey takmadı. Biz de beklemedik. Biz onun düğününde iki bilezik taktık.

Ayrıca hediyelerini size geldiklerinde değil siz onlara gittiğinizde verirseniz daha şık olur.

Siz zaten onların düğününe bile gitmemişsiniz ki bu takı takmamalarından daha kötü değil mi ? Siz düğüne gitmeyince onlar da geç gelmiş olabilir (ki geç değil bence bebeğim 9 aylık hiç görmeyen en yakınlarım var) Eve gelene hediye verilmez. Onlar bebeğe hediye alır siz de onlara gittiğinizde ev-evlilik hediyesi alırsınız. Eltiye de boşuna bilenmeyin ne suçu var anlamadım

Evet çalışıyordu

Kocanız kardeşinin düğününe bile gitmemiş, ben
kocanızın kardeşinin yerinde olsam bebek görmeye de gelmezdim. Ortada problemli bir elti varsa da o kim bilemedim. Elti problemi diye konu açıp eltiden bahsetmemek de cabası. Bu tip şeyleri siz kafaya takmayın. Kocanızın kardeşiyle arasındaki mevzu. O düşünsün.

Evinize gelince hediye mi vereceksiniz bence gereksiz. O size takmamış sizde ona. Evine giderseniz bi gün, fön makinesi götürün olsun bitsin.
Ne bileyim ben çok hassas düşünüyorum aslında ayıp olmasın diye ama zamanında bana çok ayıp yapıldı durumu olmasına ragmen o bize takmadı bizden sonraki kız kardeşine hemen taktı

Kocam kardeşinin düğününe isteyerek gitmemezlik yapmadı bilmeden yargılamanız kötü o sırada suriyede görevdeydi kendi eşinin doğumuna gelemeyen adam kardeşinin düğününe de gidememesi yadırganamaz diye düşünüyorum

Eltinin bir suçu yok bende o yüzden arada kaldım kocasının yaptıgı yanlış yüzünden onu sorumlu tutamam

Sizin düğününüz olduğunda kardeşi bekarmis,yani eşinizin ailesi taktiysa sorun yok,çünkü kardeş o zaman eşinizin ailesiyle beraber ,evli vs değil. Valla asıl garibime giden sizin yani eşinizin kardeşine altın takmamasi,o bana takmadı bende takmayım mevzusu çok saçma. Çünkü sizin eşiniz abi. Abi kardeşine takı takmaz mi hiç..

Çok haklısınız

Konuyu açarken suriyede görevde olduğundan ve doğuma bile gelmediğinden bahsetmediğiniz için bilmeden yargılamış olabilirim tabii , çünkü bilmiyordum değil mi? Siz konunuzda hiç detay vermeden direkt olarak düğüne gitmedik demişsiniz. Biz burada sadece yazılanlara yorum yapıyoruz, altında yatan sebepleri bilemeyiz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…