- 25 Eylül 2018
- 1.043
- 2.987
- 133
Eltinin yeri kocasinin yanidirElti bu konunun neresinde tam olarak?
Olan eltiye olmuş. Kadının eline Sinbo fön makinesi tutuşturmasa bari.Eltinin yeri kocasinin yanidir
Muhtemel sonOlan eltiye olmuş. Kadının eline Sinbo fön makinesi tutuşturmasa bari.
Öyle eltiye böyle hediye.Muhtemel sonYa da herhangi bir ev esyasi
Elti olması.Peki burada eltinin suçu ne?
Evet çalışıyorduÇocuğu geç görmeye gelmeleri güzel çünkü pandemi yeni yeni bitiyor.İnsanlar aşılanıyor.
Düğününüz sırasında çalışıyor muydu genç delikanlı olduğu için mi takamadi orası biraz yoruma açık.
Bence eşinizle konuşun durumu söyleyin .O kadesini tanıdığı için daha iyi fikir sunabilir abartmamak şartıyla.
Ne bileyim ben çok hassas düşünüyorum aslında ayıp olmasın diye ama zamanında bana çok ayıp yapıldı durumu olmasına ragmen o bize takmadı bizden sonraki kız kardeşine hemen taktıEvinize gelince hediye mi vereceksiniz bence gereksiz. O size takmamış sizde ona. Evine giderseniz bi gün, fön makinesi götürün olsun bitsin.
Kocam kardeşinin düğününe isteyerek gitmemezlik yapmadı bilmeden yargılamanız kötü o sırada suriyede görevdeydi kendi eşinin doğumuna gelemeyen adam kardeşinin düğününe de gidememesi yadırganamaz diye düşünüyorumKocanız kardeşinin düğününe bile gitmemiş, ben
kocanızın kardeşinin yerinde olsam bebek görmeye de gelmezdim. Ortada problemli bir elti varsa da o sizsiniz. Elti problemi diye konu açıp eltiden bahsetmemek de cabası. Bu tip şeyleri siz kafaya takmayın. Kocanızın kardeşiyle arasındaki mevzu. O düşünsün.
Eltinin bir suçu yok bende o yüzden arada kaldım kocasının yaptıgı yanlış yüzünden onu sorumlu tutamamSiz zaten onların düğününe bile gitmemişsiniz ki bu takı takmamalarından daha kötü değil mi ? Siz düğüne gitmeyince onlar da geç gelmiş olabilir (ki geç değil bence bebeğim 9 aylık hiç görmeyen en yakınlarım var) Eve gelene hediye verilmez. Onlar bebeğe hediye alır siz de onlara gittiğinizde ev-evlilik hediyesi alırsınız. Eltiye de boşuna bilenmeyin ne suçu var anlamadım
Sizin düğününüz olduğunda kardeşi bekarmis,yani eşinizin ailesi taktiysa sorun yok,çünkü kardeş o zaman eşinizin ailesiyle beraber ,evli vs değil. Valla asıl garibime giden sizin yani eşinizin kardeşine altın takmamasi,o bana takmadı bende takmayım mevzusu çok saçma. Çünkü sizin eşiniz abi. Abi kardeşine takı takmaz mi hiç..Merhaba arkadaşlar eşimin kardeşi yeni evlendi 3 ay oluyor ve ilkkez bize gelicekler ve benim çocuğum oldu olalı amcası ilkkez görecek 1 yaşına yeni girdi çocugu görmeye geliyorlar güya da onlarda yeni evli olunca benimde hediye almam icap ediyor düğününe gidemedik ve bişey takmadım özellikle çünkü oda bizim düğünde bişey takmadı. Fakat diğer kız kardesi bizden sonra evlenince ona takı taktı kendisi bizede bekarken ev görmeye gelince bi fön makinesi alıp geldi şimdi bana böyle yaklaşan birine sizce gelince ben ne hediye alıp vermeyilim bilemedim yaaa
Kocanız kardeşinin düğününe bile gitmemiş, ben
kocanızın kardeşinin yerinde olsam bebek görmeye de gelmezdim. Ortada problemli bir elti varsa da o kim bilemedim. Elti problemi diye konu açıp eltiden bahsetmemek de cabası. Bu tip şeyleri siz kafaya takmayın. Kocanızın kardeşiyle arasındaki mevzu. O düşünsün.
Çok haklısınızElti olması.
Konu sahibi, bizim düğünümüzde kaynım bekardı, bir şey takmadı. Biz de beklemedik. Biz onun düğününde iki bilezik taktık.
Ayrıca hediyelerini size geldiklerinde değil siz onlara gittiğinizde verirseniz daha şık olur.
Konuyu açarken suriyede görevde olduğundan ve doğuma bile gelmediğinden bahsetmediğiniz için bilmeden yargılamış olabilirim tabii , çünkü bilmiyordum değil mi? Siz konunuzda hiç detay vermeden direkt olarak düğüne gitmedik demişsiniz. Biz burada sadece yazılanlara yorum yapıyoruz, altında yatan sebepleri bilemeyiz ki...Kocam kardeşinin düğününe isteyerek gitmemezlik yapmadı bilmeden yargılamanız kötü o sırada suriyede görevdeydi kendi eşinin doğumuna gelemeyen adam kardeşinin düğününe de gidememesi yadırganamaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?