Çocuğu geç görmeye gelmeleri güzel çünkü pandemi yeni yeni bitiyor.İnsanlar aşılanıyor.Merhaba arkadaşlar eşimin kardeşi yeni evlendi 3 ay oluyor ve ilkkez bize gelicekler ve benim çocuğum oldu olalı amcası ilkkez görecek 1 yaşına yeni girdi çocugu görmeye geliyorlar güya da onlarda yeni evli olunca benimde hediye almam icap ediyor düğününe gidemedik ve bişey takmadım özellikle çünkü oda bizim düğünde bişey takmadı. Fakat diğer kız kardesi bizden sonra evlenince ona takı taktı kendisi bizede bekarken ev görmeye gelince bi fön makinesi alıp geldi şimdi bana böyle yaklaşan birine sizce gelince ben ne hediye alıp vermeyilim bilemedim yaaa
Durumunuz neye el veriyorsa onu yapın.Bence o bana yapmadı bende ona yapmayayım diye düşünmeyin.Merhaba arkadaşlar eşimin kardeşi yeni evlendi 3 ay oluyor ve ilkkez bize gelicekler ve benim çocuğum oldu olalı amcası ilkkez görecek 1 yaşına yeni girdi çocugu görmeye geliyorlar güya da onlarda yeni evli olunca benimde hediye almam icap ediyor düğününe gidemedik ve bişey takmadım özellikle çünkü oda bizim düğünde bişey takmadı. Fakat diğer kız kardesi bizden sonra evlenince ona takı taktı kendisi bizede bekarken ev görmeye gelince bi fön makinesi alıp geldi şimdi bana böyle yaklaşan birine sizce gelince ben ne hediye alıp vermeyilim bilemedim yaaa
Sen şuan bişey alma. Bebek görmeye bir gelsinler daha sonra evlerine cagirdiklarinda giderken öyle bişey goturursun ev hediyesi olarak. Fincan takımı olabilir fon makinasina karşılık eş değer olarakMerhaba arkadaşlar eşimin kardeşi yeni evlendi 3 ay oluyor ve ilkkez bize gelicekler ve benim çocuğum oldu olalı amcası ilkkez görecek 1 yaşına yeni girdi çocugu görmeye geliyorlar güya da onlarda yeni evli olunca benimde hediye almam icap ediyor düğününe gidemedik ve bişey takmadım özellikle çünkü oda bizim düğünde bişey takmadı. Fakat diğer kız kardesi bizden sonra evlenince ona takı taktı kendisi bizede bekarken ev görmeye gelince bi fön makinesi alıp geldi şimdi bana böyle yaklaşan birine sizce gelince ben ne hediye alıp vermeyilim bilemedim yaaa
Canım zaten konuyu okur okumaz anlaşılıyor hanımefendinin derdi. Sorun edip insanlara bilenmesinin nedeni onlardan takı elde edememesi. Fön makinesi gibi basit bir hediye almaları. Evinde ağırlayacak olması...Neden kinayeli bir şekilde söylediğinizi anlamadım, adam ne güzel pandemi döneminde sizi ve bebeğinizi tehlikeye atmamış, benimde kuzenim geçen yıl mayısta doğum yaptı hala bebeğini görmeye gitmedim. İnsanların canına kastım yok yani.
Bana aile içinde yapılan kısasa kısaslar çirkin geliyor. O an durumum olmadığı için birine takamamış, diğer kardeşime takmış olabilirim. Bundan doğal ne var ki? Düşünmek yeter. Ayrıca adamın düğününe bile gitmemişsiniz, sizce "özellikle takı takmadım çünkü o bize takmadı" tartışması yapmaya gerek var mı? Bence yok. En azından adam düğününüzü önemseyip gelmiş. Siz herşeyi böyle karşılık bekleyerek mi yaparsınız? Garip düşünceler.
Vee buradan eltiye takacak gibi duruyorsunuz, başlığı bile elti olarak açmışsınız. Eltinin burada suçu günahı ne?
Fon.makinasi :)Merhaba arkadaşlar eşimin kardeşi yeni evlendi 3 ay oluyor ve ilkkez bize gelicekler ve benim çocuğum oldu olalı amcası ilkkez görecek 1 yaşına yeni girdi çocugu görmeye geliyorlar güya da onlarda yeni evli olunca benimde hediye almam icap ediyor düğününe gidemedik ve bişey takmadım özellikle çünkü oda bizim düğünde bişey takmadı. Fakat diğer kız kardesi bizden sonra evlenince ona takı taktı kendisi bizede bekarken ev görmeye gelince bi fön makinesi alıp geldi şimdi bana böyle yaklaşan birine sizce gelince ben ne hediye alıp vermeyilim bilemedim yaaa
Evinize misafirliğe gelen birine hediye vermek saçma bence. Siz onlara gittiğinizde alırsınızMerhaba arkadaşlar eşimin kardeşi yeni evlendi 3 ay oluyor ve ilkkez bize gelicekler ve benim çocuğum oldu olalı amcası ilkkez görecek 1 yaşına yeni girdi çocugu görmeye geliyorlar güya da onlarda yeni evli olunca benimde hediye almam icap ediyor düğününe gidemedik ve bişey takmadım özellikle çünkü oda bizim düğünde bişey takmadı. Fakat diğer kız kardesi bizden sonra evlenince ona takı taktı kendisi bizede bekarken ev görmeye gelince bi fön makinesi alıp geldi şimdi bana böyle yaklaşan birine sizce gelince ben ne hediye alıp vermeyilim bilemedim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?