Elma sirkesi+su

bu karışımı 4-5 gündür uyguluyorum eşime normalde wcye çıkamazdı cok zorlanırdı 3-4 gündür rahatladı resmen hayatında ilk defa günde iki kere çıkmaya başladıBu gidişle fazla kilolarını da verir gibi geliyor

1 haftadır içiyorum ama daha bi değişiklik yok sabah aksam içiyorum kızlar ne kadar süre içmek gerekiyo yani etkisinine zaman gösterir haa birde günde 2 finda yeşil çay içiyorum

Son düzenleme:
benim diyetisyenim listeme yazmıştı her sabah bal+elma sirkesi+ılık su karışımını kesinlikle etkili saç ve cildede çok iyi geliyor.ben tam 10 kilo yağ verdim tabi bu listeye uyarak

mrb Analucia ben de bugün başladım elma sirkesine.diyetisyeniniz nasıl bir liste verdi bizlerle bunu da paylaşır mısınız?10 kilo vermişsiniz tebrikler.büyük başarı

ilkaycım ben bu diyet grupları bölümünde elma sirkeciler grubunu bulamadım.çok baktım am bu başlık altında bir grup yok..ama ben bugun elma sirkemi içtim.

kızlar merhaba men de şuan 87 kiloyum yanlız geçen ay 15 gün içebildim elma sirkesini sabah akşam içtim..1 su bardağı hafif sıcak suya bir y.k sirke ilavesiyle içtim beni rhtsız etmedi tadı ama bu ay tam 10 gün gçmşti adetim bir gttim dr a kanım düşük çktı ve tırnaklarımın üstü de resmen bembeyazdı...rahtsızlığım bir tarafa birde eşimden işittiklerim...neyse şuan bal-limonlu ılık suyla başlıyorum güne ve daha da rahatım...araştırdım elma sirkesi devamlı içenlerde demir eksikliğine nden olyrmş internette okmştm yine...umarım size herhangi bir zararı olmaz....devamlı içenler kan sayımı yptrsn arada

geçmiş olsun canım.tırnaklarındaki beyazlık vitamin eksikliğindendir.Ama kan değerlerini bilemiyorum.Allah şifa versin.adetin 10 gün sürmüş onla da ilgili olabilir.

kızlar siz bal katmıyor musunuz ben bir haftadır kullanıyorum açıkçası 5i1 yerde de 2 fincaniçiyorum ve günde 1 fincanda yeşil çay içiyorum gözle görülür vücutta değişimim çok fazla ama tartıda o kadar görünmüyor gün içi toplam 3 litreyi rahatlıkça geçiyor acaba su olayını azaltsam mı napsam yoksa elma sirkesinin içine bal kattığım için mi kg tartıda görünmüyor şeker kullanmıyorum ekmek kısıtladım bol su ne bilim napsam bir fikir verin

canım ben bal koymuyorum.ama bal enerji verir bi sorun olmaz heralde.içebiliyorsan balsız dene.içemezsen yine bal ile devam et.ben daha tartılmadım.biraz zaman geçsin öyle tartılayım diyorum.haber veririm sana da.ama bu sirkeli su düzenli tuvalete çıkardı beni.sen devam et pes etme elbet verirsin kilo.

bende bugün başladım içmeye
yanlız ben 1 çay bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi + limon sıkıyorum öyle içiyorum
sabah + öğle + akşam yemeklerden 10 dak. önce
iştahımı kesti gibi (inşallah pisikolojik değildir):26:
sizinde iştahınızı kesiyormu arkadaşlar?????????

canım su 1 çay bardağı az sirke 2 yemek kaşığı fazla değil mi?bir de limon ekliyorsun asit oranı artıyor.midene zarar vermesin ben 1 su bardağı su+ 1 yemek kaşığı elma sirkesi yapıyorum.ve yemeklerden yarım saat önce içiyorum.

canım bir sitede aynen böyle 1 tarif gördüm.
ilerleyen günlerde zararı olurmu bilemiyorum.:44:şimdilik bir sorun yok.limonla sirke birleşince limonun ekşisi, sirkenin kokusu kayboluyor.
ben dün 75,1 kiloyla başladım.bugün sabah tartıldım ve 74,1 kg. çıktıminanamadım ama gerçek57 den bu kiloya çıkmak beni bunalttı.hiç bir eşyam olmuyor.zayıflayacağım diye kıyafet almak istemiyorum.kafayı yemek üzereyim.
biran önce zayıflamam lazım.onun için bir süre bu şekilde devam edeceğim.ne denediysem zayıflayamadım çünkü.inşallah zayıflarım.iştahını kesiyormu peki.

11 yaşında kızımın kilosu fazla şu anda 56 kilo bu sirke karışımını onada yapsam zararı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…