benim diyetisyenim listeme yazmıştı her sabah bal+elma sirkesi+ılık su karışımını kesinlikle etkili saç ve cildede çok iyi geliyor.ben tam 10 kilo yağ verdim tabi bu listeye uyarak
canlarım ben elma sirkesiyle kilo verdim ama gögüslerim hala küçükkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar DİYET GRUPLARI bölümünde elma sirkeciler diye bi grup açtım.Gelin düzenli olarak sirkemizi içip zayıflayalım vede gün içinde yaptıklarımızı paylaşalım...
kızlar merhaba men de şuan 87 kiloyum yanlız geçen ay 15 gün içebildim elma sirkesini sabah akşam içtim..1 su bardağı hafif sıcak suya bir y.k sirke ilavesiyle içtim beni rhtsız etmedi tadı ama bu ay tam 10 gün gçmşti adetim bir gttim dr a kanım düşük çktı ve tırnaklarımın üstü de resmen bembeyazdı...rahtsızlığım bir tarafa birde eşimden işittiklerim...neyse şuan bal-limonlu ılık suyla başlıyorum güne ve daha da rahatım...araştırdım elma sirkesi devamlı içenlerde demir eksikliğine nden olyrmş internette okmştm yine...umarım size herhangi bir zararı olmaz....devamlı içenler kan sayımı yptrsn arada
ben varım hemen başlayalım
maglesef berrincim o grup listesinden kaldırdılar.
kızlar siz bal katmıyor musunuz ben bir haftadır kullanıyorum açıkçası 5i1 yerde de 2 fincaniçiyorum ve günde 1 fincanda yeşil çay içiyorum gözle görülür vücutta değişimim çok fazla ama tartıda o kadar görünmüyor gün içi toplam 3 litreyi rahatlıkça geçiyor acaba su olayını azaltsam mı napsam yoksa elma sirkesinin içine bal kattığım için mi kg tartıda görünmüyor şeker kullanmıyorum ekmek kısıtladım bol su ne bilim napsam bir fikir verin
bende bugün başladım içmeye
yanlız ben 1 çay bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi + limon sıkıyorum öyle içiyorum
sabah + öğle + akşam yemeklerden 10 dak. önce
iştahımı kesti gibi (inşallah pisikolojik değildir):26:
sizinde iştahınızı kesiyormu arkadaşlar?????????
canım su 1 çay bardağı az sirke 2 yemek kaşığı fazla değil mi?bir de limon ekliyorsun asit oranı artıyor.midene zarar vermesin ben 1 su bardağı su+ 1 yemek kaşığı elma sirkesi yapıyorum.ve yemeklerden yarım saat önce içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?