canım bir sitede aynen böyle 1 tarif gördüm.
ilerleyen günlerde zararı olurmu bilemiyorum.:44:şimdilik bir sorun yok.limonla sirke birleşince limonun ekşisi, sirkenin kokusu kayboluyor.
ben dün 75,1 kiloyla başladım.bugün sabah tartıldım ve 74,1 kg. çıktım inanamadım ama gerçek57 den bu kiloya çıkmak beni bunalttı.hiç bir eşyam olmuyor.zayıflayacağım diye kıyafet almak istemiyorum.kafayı yemek üzereyim.
biran önce zayıflamam lazım.onun için bir süre bu şekilde devam edeceğim.ne denediysem zayıflayamadım çünkü.inşallah zayıflarım.iştahını kesiyormu peki.
11 yaşında kızımın kilosu fazla şu anda 56 kilo bu sirke karışımını onada yapsam zararı olurmu
Kızlar peki bu acı biber olayını deneyen var mı aranızda?? onunla zayıflayan oldu mu acaba çok merak ediyorum. Bir de bölgesel zayıflama için güzel bir önerisi olan var mı??
elma sirkesi bi mucize ben içiyorum hemde yüzümede sürüyorum[/QUGünde bir kere mi içiyosun ?ayrıca da ne kdrlık bardağaD:
elma sirkesi bi mucize ben içiyorum hemde yüzümede sürüyorum[/QUGünde bir kere mi içiyosun ?ayrıca da ne kdrlık bardağaD:
akşam içiyorum sabah mide bulandırıyo akşam normal bi su bardağına çorba kaşıgyla koyuyorum.limonu duymadım ama zararı olucagnı sanmıyorum çünkü sabahları falan limonlu su içmeyi tavsiye ediyolar zaten
merhaba kizlar ben elma sirkesi ve su karisimini bir senedir kullaniyorum biraz kilo verdim simdide normalde herseyi yiyorum kilom sabit kilo almiyorum ama biraz daha kilo vermem lazim bugünde elma sirkesi kapsülüne basladim ayni zamanda elma sirkeli su iciyorum bakalim ne olacak elma sirkesi kapsülü kullanan varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?