• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkesi+su

canım bir sitede aynen böyle 1 tarif gördüm.
ilerleyen günlerde zararı olurmu bilemiyorum.:44:şimdilik bir sorun yok.limonla sirke birleşince limonun ekşisi, sirkenin kokusu kayboluyor.
ben dün 75,1 kiloyla başladım.:50:bugün sabah tartıldım ve 74,1 kg. çıktım:64:inanamadım ama gerçek57 den bu kiloya çıkmak beni bunalttı.hiç bir eşyam olmuyor.zayıflayacağım diye kıyafet almak istemiyorum.kafayı yemek üzereyim.:5:
biran önce zayıflamam lazım.onun için bir süre bu şekilde devam edeceğim.:34:ne denediysem zayıflayamadım çünkü.inşallah zayıflarım.iştahını kesiyormu peki.

evet canım ben mesela çok tatlı severim onu bile istemiyorum.iştahım da azaldı.umarım veririz şu kiloları

11 yaşında kızımın kilosu fazla şu anda 56 kilo bu sirke karışımını onada yapsam zararı olurmu

deryacım kızın daha küçük bence sen diyetisyene götür.devletin karşıladığı bir hastane hem bütçene zarar vermez hem kızın kilosundan kurtulur.kan değerlerine filan bakılır.belki hormonal bişeydir.

4-5 gundur bende kullaniyorum biraz bal ve sirkeyi sicak suyla karistirip sabah kahvaltidan sonra bide aksam yemeklerinden sonra iciyorum bal koyarsaniz tadi biraz olsun hafifliyor yoksa igrenc bisey kimse onu icmeye dayanamaz :25: Simdilik pek bi degisiklik yok ama olana kadar devam edicem kararliyim.
Mideye bi rahatsizlik vermiyor cok tereddut ettim baslarken, mide kanamasi olur falan diye yazmis bazilari ama bende bisey olmadi :nazar:

Son düzenleme:
Bende elma sirkesi + su içiyorum bir ayı geçti 2 , 2,5 kilo kadar verdim evde tartım yok takip edemiyorum ama görenler kilo vermişsin diyor burada yan etkileri okuyunca çekindim şimdi yememe çok dikkat etmiyorum ve günde iki kere yapamıyorum çoğu zaman iyi dikkat edilirse faydası var zayıflamaya belli ama sağlığı olumsuz etkiliyorsa sakıncalı araştırayım iyice bari :26:

Kızlar peki bu acı biber olayını deneyen var mı aranızda?? onunla zayıflayan oldu mu acaba çok merak ediyorum. Bir de bölgesel zayıflama için güzel bir önerisi olan var mı??

Ben biber hapıyla 1 ayda 6 kilo verdim canım ama tabi bırakır bırakmazda dikkat etmeme rağmen geri aldım hiç tavsiye etmem kilo verdiriyo çünkü sadece vücudundaki suyu atıyo bunun için daha tehlikesiz yöntemlerde var :19:

ben 2 hafta kadar kullandim ilik su elma sirkesi etkisini gordum(2 haftada 1 bucuk kilo kadar) tabi yediklerime de dikkat ettim porsiyon kuculttum abartmamak kosuluyla bir iki kacamak da yaptim :66: ama icmek zor geldigi icin biraktim , bence yas onemli degil kullanimda cunku elma sirkesinin bagisiklik sistemini guclendirici etkisi de var,ama tabi yine de bir doktora danismak gerek . bir de mide problemi olanlara tavsiye etmiyorum

merhaba kizlar ben elma sirkesi ve su karisimini bir senedir kullaniyorum biraz kilo verdim simdide normalde herseyi yiyorum kilom sabit kilo almiyorum ama biraz daha kilo vermem lazim bugünde elma sirkesi kapsülüne basladim ayni zamanda elma sirkeli su iciyorum bakalim ne olacak elma sirkesi kapsülü kullanan varmi aranizda

elma sirkesi bi mucize ben içiyorum hemde yüzümede sürüyorum[/QUGünde bir kere mi içiyosun ?ayrıca da ne kdrlık bardağa:D:DD:

akşam içiyorum sabah mide bulandırıyo akşam normal bi su bardağına çorba kaşıgyla koyuyorum.limonu duymadım ama zararı olucagnı sanmıyorum çünkü sabahları falan limonlu su içmeyi tavsiye ediyolar zaten

Merhaba .. Bende Hergün Yemekten Önce Ve Sonra İçiyorum Tavsiyem Şu Balı 4 Kaşık Koymayın 1 Litrelik Yapıyorsanız 1 tatlı Kaşığı Koyun.. Bardak İşi Yapıyorsanız da Çay Kaşığının ucuyla koyup Karıştırın Limon Sıkmayın Kesinlikle .. Haftada Bir Tartılın Farkı Göreceksinizz... Sağlıklı Zayıflamalar:92:

merhaba kizlar ben elma sirkesi ve su karisimini bir senedir kullaniyorum biraz kilo verdim simdide normalde herseyi yiyorum kilom sabit kilo almiyorum ama biraz daha kilo vermem lazim bugünde elma sirkesi kapsülüne basladim ayni zamanda elma sirkeli su iciyorum bakalim ne olacak elma sirkesi kapsülü kullanan varmi aranizda

benim annem ve arkadaslari kullandi ,kilo verdiriyormus ama birakildigi anda daha fazlasini geri aldiriyormus dediler hasret25:59:

bende birakmistim ,yeniden basliycam simdi etkisini gormustum insallah yine gorururum :62:

KIZLAR BEN ELMA SİRKESİNİN ÇOK FAYDASINI GÖDÜM
TAVSİYE EDERİM BEN 90 KİLOYLA DOGUMA GİRDİM ŞİMDİ 72 KİLOYUM
HERŞEYİ DENEDİM ELMA SİRKESİ BE YEŞİLÇAYIN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM TAVSİYE EDERİM.BU ARADA DOGUM YAPALI 2 SENE OLDU.YEŞİL ÇAYINIZIN İÇİNE KABUK TARÇINDA KOYARSANIZ TOKLUK HİSSİ VERİYOR.MAŞALLAH BANA:nazar::nazar::nazar:

Back