• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkesi+su

slm kızlar benen kendıde elma sırkesıne bugun basladım ama fark var benım ıctıgım elma sırkesının bm yaptım sırkeyı o yuzden hazırdan farklı asıt degerı daha dusuk ve mıdeyı fazla yakmıyor tavsıye ederım ama yapılması yırmı gunu alıyor

slm kızlarr,bende 1 yıl önce keşfedenlerdenim elma sirkesini ve müthiş kilolar verdim sporla birlikte(ewde kendi çapımda plates koşu fln)gerçekten faydsı var vee şimdi tekarar başladım ve günde 1 bardakda lsa hatımdan çıkarmıycam dwmm,,şimdide 1 bardak içtim ve yatıcam umarım faydası olu,,,VEEE CİLDE FAYDASINI GÖRENLER PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM,cildiyeye gittim kremler kullanıyorum ve hala sivilceli ve ufak ufak siyah noktalar var ne yapabilrimmm kuru bide cildim tşlrrr....

slm kızlar benen kendıde elma sırkesıne bugun basladım ama fark var benım ıctıgım elma sırkesının bm yaptım sırkeyı o yuzden hazırdan farklı asıt degerı daha dusuk ve mıdeyı fazla yakmıyor tavsıye ederım ama yapılması yırmı gunu alıyor

canım selam bende denedim elma sirkesi yapmayı ama olmadı bozuk kokuyor sanki. nasıl yaptığını yazabilirmisin?

hanımlar basen bölgesini nasıl zayıfllatıcaz ya bu elma sirkesi işe yarar mı

nasıl içilecek yaa elma sirkesi bal ve ılık suyu dumuştum buda aynı tarif sanırım ama işe yarıyormuş diye duydum hadi bakalım hayırlısı kızlar:)

arkadaşlar 6 aylık bir kızım var ve emziriyorum bu karışımla eşim 5 kilo verdi acaba bende içsem bebeğe bir zararı olurmu cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşkler.

Ben sıcak su artı 2 tatlı kaşığı sirke koymayı düşünüorum okadar.. ballı içmek istemiorum.. zaten ben 2 3 kilo filan wermk istiorum..

bal c vitaminidir. bir tatlı kaşığı bal sana kilo yapmaz eğer şeker hastası değilsen. ballı limonlu su çok faydalı mideye zarar vermemesi için bence kullanılanılabilri.

sirkeli-su da midede besinlerin kalmasını uzatıryor sanırım daha çok sindiriliyor. öğütülüyor o yüzdende daha kolay kilo veriliyor...

ben su içerken bir tatlı kaşığı sirke atıyorum.. midem bulanır hemen :S ... ben sevmem sirekeyi :S

Arkadaşlar ben bu aktarlarda beşli olarak satılan karışımı guatr,nödüler guatr ve benzeri olan kişilere asla önermiyorum..Bizzat kendim içerken genel cerrah olan doktoruma sordum asla ve asla dedi,ayrıca mide rahatsızlığı olan kişilerinde sirkeli su yüzünden midesinin delindiğini duydum ama sadece duydum bu ikinci söylediğimi...

eşimde 3 ay boyunca elma sirkesi ve su karışımı içti ve 10 kilo verdi 90 dan 80 e düştü.bol su ve meyve yedi abur cubur da yedi.sonra bıraktı 5 inin geri aldı:)

kızlar DİYET GRUPLARI bölümünde elma sirkeciler diye bi grup açtım.Gelin düzenli olarak sirkemizi içip zayıflayalım vede gün içinde yaptıklarımızı paylaşalım...:kkk:

mrhaba arkadaslar elma sırkesını s suyla bende ıcıyodum takı tvdekı doktoru ızleyınceye kadar elma sırkesını alıp yagın ustune döktü kanıtlı bır sekılde yaptıı ama sonuc yok yanı en önemlısıde su ve cok zarar verıyomus vucuda ani kalp durmasına sebeb oluyormuss aman kızlar dıkkat :20:

ben denedim ve çok olumlu sonuçlar aldım. çok fazla koymuyorum. içmesi de çok zor olmuyo böylelikle. hayatımda ilk defa 51 kiloya düştüm. 54'e kadar iniyrdm daha fazla veremiyordum. 51 olunca ben çok mutlu oldum ama çevremdekilerin çoğu kilo almamı istedi :)) ( onların da fazlalığı olduğu için heralde:)):) kilo aldım ama biraz abarrttım sanırım yeniden içmeye başlıyorum. kesnlkle çook işe yarıyooorr..

ben denedim ve çok olumlu sonuçlar aldım. çok fazla koymuyorum. içmesi de çok zor olmuyo böylelikle. hayatımda ilk defa 51 kiloya düştüm. 54'e kadar iniyrdm daha fazla veremiyordum. 51 olunca ben çok mutlu oldum ama çevremdekilerin çoğu kilo almamı istedi :)) ( onların da fazlalığı olduğu için heralde:)):) kilo aldım ama biraz abarrttım sanırım yeniden içmeye başlıyorum. kesnlkle çook işe yarıyooorr..

tebrikler semmm35 :46: darısı başımıza sirkeyi ne kadar kullanarak,ne zamanları içtin,ne kadar kiloyu ne zamanda verdin açıklarmısın aynı zamanda diyetde yaptınızmı bende yeni içmeye başladım bebeğim var emzirdiğim için ona zararı olurmu diye endişe ediyorum ama zayıflamakda istiyorum sizin cvplarınızla inş gaza gelip devam ederim

bende 3 gündür içiyorum sabahları aç karnına bakalım bende işe yarıycakmı benim baya uzun süre içmem gerekiyo çünkü 10kilo fazlam var insallah veririm haa birde yeşil çayda içiyorum günde bazen 1 fincan bazen 2 fincan

Son düzenleme:
Back