merhaba kızlar bugün okuduğum bir haber beni mahvetti adamın biri 1 ayda 30 kilo vermiş elma sirkesi limon ve sodayla ama midesi delinip ölmüşya bende içiyorum elma sirkesi su bal ama limon ve soda içmiyorum napcazzzz şimdiiiii
Yaklaşık 2 ay düzenli içtim.
7-8 kilo verdim ama tabiki sadece onunla değil.
Ama sonradan çok bıraktım ve aldım geri kiloları.
canım sirkeli suyla mı verdin o kiloları ? spor yaptıysan nasıl bi spordu ? biraz açıklar mısın neler yaptığını ben de 4-5 kilo vermek istiyorum. acaba başlasam bırakınca geri alır mıyım ?
canım ben cevap vereyim hiçbirşeyin tek başına etkisi olmadığı gibi onunda tek başına etkisi olmaz ben gecen yaz diyetle beraber spor aynı zamanda sirkeli su ile 8 kilo vermiştim tek başına mucize yaratacağını sanmıyorumayrıca bıraktım ve eski kiloma döndüm malesef istikrarlı olmakta yarar var başarılar dilerim
yaa bence o adamcağız olayı abartmıştır elma sirkesi bal su karışımından mide delinmezki.sonuçta bir kaşık sirke koyuyosun,bi bardak ılık su be azıcık bal.üçü de şifa kaynağı.o adam aç karnına sodaları dayamıştır mideye,zayıflıcam diye de hırs yapmıştır mide habire boş olunca bu asitler de delmiştir zavallı organıbişeyi yapıyoken de dozunda yapmak lazım yaaa
ben dün marketten kühne marka ballı elma sirkesi aldım.normal elma sirkesi 4 tl falandı,ballı olan 9 tl civarıydı.balı bardağa koymakla uğraşmamamk için pahalı olanı aldım ne kadar üşengecim ben bu tembellikle napıcam bilmem o da ayrı konu
aldım almasına da iyi ettimmi acep?aranızda bundan kullanan varmı?bi de sirke benim uykumu getiriyo akşam içsem olur mu kızlaaarr???
Arkadaşlar normal elma sirkeleri varya aldığımız 2-3 liralık onlar değil bahsedilen sirke, onların içinde sirke ruhu var miğdeyi delen de bunlar zaten ! Ben çok araştırdım saf elma sirkesi olacakmış oda sadece aktarlarda bulunuyor nette kimi sayfalarda 2 yemek kaşığı diyor kiminde de 2 tatlı kaşığı ben 1 yemek kaşığı koyuyorum bugün 3. gün inşallah işe yarayacak.Bu arada markasını merak edenler UZUNÖZ elma sirkesi ben adını unutmuştum aktara girip saf elma sirkesi varmı dediğinizde direk bu markayı öneriyorlar fiyatıda 15 tl ..
kızlar bizde bal yok
Ilıksu-sirke yapsam sadece olmaz mı ?
Bide kaça kaç ölçüde koymalıyım ?
kızlar merhaba, elma sirkesi olayını bende çok merak ettim ve denemeyi düşünüyorum,ama sabah ablam haberlerde duymuş ema sirkesi miğdeyi deliyormuş ve zararlıymış...kafam karıştı bir yanda iyi diyenler diğer yanda kötü diyenler,kullnıp faydasını gören miğdesine kısa ve uzun vadede zararını görmemiş oln kaliteli bir marka önerirse çok sevinicem.
bende bir aydır falan içiyom. çok kötü kokuyordu burnuma ilk haftalar. ama ben marketten 3-4 liralık normal sirke almıştım ne bilim. sonra kükrer in doğla elma sirkesini aldım aktardan 14 tl . bu kokmuyor fazla ve benim midem hassastır arkadaşlar kesinlikle dokunmuyor. doğal elma sirkkesin için mutlaka. faydasını gördümmü? pek emin değilim hani kilo almadım ama verededimde. yalnız kükreri daha 1 haftadır içiyorum birde akşamları hep unutuyorum içmeyi. düzenli ve tam kullanılırsa belki işe yarar ne bilim umut dünyasıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?