Elma sirkesi+su

ben elme sirkesi kullandığım dönemde yani geçen senenin mart nisan ayları gibi yaklaşık 17 kilo vermiştim. ama cidden elma sirkesinden mi bilmiyorum tekrar deneyeceğim.

Son düzenleme:
Ben çok kolay kilo alıp verebilen bir bünyeye sahibim dün başladım elma sirkesine ve sabah tam 1 kg vermiştim ben 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı koyup içiyorum mide sorunu yaşamamak için ama şöyle bir sorun var iştah açıyor sürekli acıkıyorum ama meyve tarzı şeylerle geçiştiriyorum. Boyum 1.73 şuan kilom 56 inşallah 52 olacağım

kızlar bende diyetisyene gittiğimde midemi yakmasn diye bir çay kaşığı yarısı kadar ballı sirke ve su karışımı vermişti ve günde en az bir yeşil çay ve birde kuşburnu vs. başka bir bitki çayı vermişti ayrıca 1,5 litre su içiyodum ve 13 kilo vermştm tabi yedklerme dkkt etmştmde ama sirkeli suya tekrar başlıyorum yarın sabahtan itibaren bakalım bu seferde işe yarıyacak mı

Arkadaşlar miğdenizi delmeye mi çalışıyorsunuz :) Ben sirke formulü ile 15 kilo verdim ama sizin gibi değil.. sabahları aç karnıma kocaman bir bardak suya 1 yemek kaşığı bal atıp 2 yemek kaşığıda elma sirkesi koyuyorsunuz elmalı oralet gibi birşey oluyor onu içiyorsunuz.. sırf su ile sirke içiirmi yapmayın.. yazık midenize..

arkadaşım bende duydum miğde delinmesin sen nekadar sürede verdin bu kiloyu benimde 20 kilo fazlam var rejimle birliktemi verdin sipor yaptınmı

ben bunu nasıl kullanılacağını bilmiyosun bir bardak elma sirkesini içmeye kalktım fakat içemedim yani içtim ama geri çıtı çok afedersiniz

ben bunu nasıl kullanılacağını bilmiyosun bir bardak elma sirkesini içmeye kalktım fakat içemedim yani içtim ama geri çıtı çok afedersiniz

tadı çok kötü ya bunu çözümlemek için tatlandırıcı flan yok mu :::// ıyıyıyııyyy

Kızlar bi ara bende içiyodum 1 bardak suya 2 tatlı kasıgı elma sirkesi 1 tatlı kaşıgı bal koyuyordum Ahmet Maranki'nin tarifiydi buda. Bide ben içine sonradan yarım limon sıkmaya başlamıştım limonata gibi oluyodu sirke tadıda pek belli olmuyodu

ay bu elma sirkesi her yerde karşıma çıkıyo denicem merak ettim.... bi de arkadaşlar zayıflamak için kapsül giibi ürünler deneyen var mı bu aralar gündemdem düşmüyo. ?

ay cidden bunun tadı çok kötü ta ben begenmedim ayrıca 1 hatfa deniyorum hiç fayda görmedim ne zamn gösterir ki faydasını

sonuc ne peki sende ? :44:

teşekkurler canım :)

thank you very much :) ne kadar süre içtin peki ?

sonuc ne peki sende ? :44:
Valla işe yaradı diyebilirim herkeste söylüyordu zayıflamıssın diye şimdi bıraktım bol bol yedim aldım yine kilo ama olsun bi ara yine başlarım belkim

thank you very much :) ne kadar süre içtin peki ?
Tam bilmiyorum ki canım ya ama yazın başlamıştım ramazanda bıraktım malum sabahları oruclu oldugumuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…