Elma sirkesi+su

Acai berry den mi ölmüş :S Ben kullanıyorum ünlü bir markanın hazır çayından alıyorum acaili çayı..

korktum şimdi.. ama içim dışıma çıkıyor diye hafifleyip seviniyordum ben

Tadı da çok güzeldi İçmesem mi acaba ..:26::26::26::26:

yaz geldi nisan mayıs ayında kilo verdik verdik veremedik tombuş tombuş dolanırız ortalıkta benim kıştan 2,5 kilom var yedim tabii bol bol elma sirkesi kürünü şöyle yapın bir su bardağına iki çorba kaşığı elma sirkesi bir silme çay kaşığı bal ve bardağı su ile doldurun bal iyice erisin içinde sonra yudum yudum için bal içimini yumuşatıyor bardak bittikten sonra saf su ile ağzınızı çalkalayın bir kaç yudum normal su için boğazınız tahriş olmasın gerçekten bu kürün işe yaradığını biliyorum ben kış boyunca okadar iştahla yemek yedim ki zaman zaman aklıma geldiğinde bu karışımı içmeseydim 2,5 değil 7 kilo alırdım

elma sirkesini yaklaşık bir senedir kullanıyorum bir su bardağı ılık suya bir, içebiliyorsanız 2 çay kaşığı elma sirkesi koyuyorum. eğer tadı kötü geliyorsa bir çay kaşığı bal da ekleyebilirsiniz.. başka bişeyle karıştırmayın içerken zararı olabilir.. ben fersan ı kullandım marka olarak faydasınıda gördüm tavsiye ederim. 1.5 ayda sadece elma sirkesi ve yeşil çayla 55 kilodan 50 ye düştüm.. sabah aç karınla akşamda yemeklerden önce birer bardak içtim.. gün içinde yeşil çayda içerseniz çok faydası olur..

elma sirkesinin mideye bi zarar var mı acaba? çünkü benim midem çok hassas. birkaç kez denedim aşırı bir yanma oldu.

bende denedim faydası oldu fakat tadı çok kötü tekrar başlıcam akşamları içcem :)

15 gündür sabah aç karnına içiyordum son 5 gündür karnımda bir ağrı başladı sebebi oldu sanırsam kestim 2 gündür azaldı gibi inş geçer yoksa hastaneliğim

arkadaslar bende cuma günü katıldım aranıza. inşallahhhh bi sonuç alırım. simdiki kilom 73.5. gelecek haftalarda sonucu mutlaka yazacagım

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..ben elma sirkesi ve suyu 2 gündür içmeye başladım..bende bitki çaylarıyla destekliyorum..şuan 60 kiloyum..hedefim 52 inşş..veririm..bir hafta tekrar yazarımm...

elma sirkesi böbrekleri temizler, böbrek taşlarını engeller, fazla suyu atar. siz muhtemelen ödemi atmışsnızdır 5 günde

belki de ödem attım..ama bugün 12.günüm 1.5 kilo verdim..diet falan yapmadım ama zaten pek yeme isteğn olmuyo..birde ben çok su içerim..bakalım ilerleyen günlerde yine yazarım durumu..

bende başlayalı 4 gün oldu ve 800 gr vermişim.sabah ve akşam içiyorum. sabahları 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal limon ve 1 bardak ılık su bunun ardından 2 bardak ılık su ve 1 bardak yeşil çay içiyorum.akşam da yeşil çay içmiyorum sirkeli su ve su içip yatıyorum. gün içinde 2lt su tüketiyorum. bu kadar sıvı tüketince tokluk hissi oluyor.

dün aksam basladım.3 kilo fazlam var.Yeşil çay ile desteklicem.Sadece akşam yatarken içiyorum.

3 aydır hergün içiyorum gram zayıflatmadı. tadına bi süre sonra alışıyorsun. ama bağırsakları çok güzel çalıştırıyo ve benim göğüsleri büyüttü. içmeye devam ediyorum tabi ki hergün aç karnına ılık bir bardak suya iki tatlı kaşığı elma sirkesi. eğer miden sağlamsa 1 adet limon suyunu şiddetle tavsiye ederim. bnm mideden sorunum var içemiyorum. oda çok güzel zayıflatır.

kızlar ben elma sirkesini bir su bardagina goz karari elma sirkesi koyuyorum fazla koymuyorum ama 1 tatli kasigi iyi midir bir bardaga yoksa arttirim mi ? elma sirkesinin dogal olmadina ozen gosterin benim kinin ustunde sadece elmadan yapilmistir felan yaziyo yag degeri felan cok az bakalim zatiflatcak mi bi de gun kac kez icilmeli ? bu arada adamin biri elma sirkesi limon ve sodayi beraber tuketmis zayiflamis ama vefat etmis :-( bence limon kullanmayin sirkeyle

hangi marka sirke kullanıyorsunuz peki?

Merhaba rkadaşlar elma sirkesine başlayalı 3 gün oldu.kemalkükrer organik elma sirkesini kullanıyorum.bakalım 1 hafta sonra ne olacak karatay da yapıyorum belki kilo vermemi hızlandırır diye başladım.sonuçları yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…