• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkesi+su

bozabilir bence. ya bi arkadaş kapsül soruyo? onun ben pek fayda ediceğini düşünmüyorum. ama denemedim hiç.

Son düzenleme:
bir çok cay tarifi denedim. şimdi bunu da denicem. elma sirkesinin iyi olduğunu sölüyorlar. artık bu da olmazsa hiç istemedğim o kapsül haplardan alıcam. belki bi faydası olur.

ben her sabah içiyorum hatta gece yatarken bile içiyorum ama bi fayda görmedim. ve birde soğanında etkili olucağını okumuştum onuda denedim ama ne çare :( kilo verenleri kıskanıyorum nasıl veriyorlarki ya :S

Limonun bozacagını sanmıyorum aksine yararı artar diye dusunuyorum çünkü limonlu suyunda zayıflamaya faydası var

merhaba kızlar bugün okuduğum bir haber beni mahvetti adamın biri 1 ayda 30 kilo vermiş elma sirkesi limon ve sodayla ama midesi delinip ölmüşya bende içiyorum elma sirkesi su bal ama limon ve soda içmiyorum napcazzzz şimdiiiii
:50:

elma sirkesi işe yarıyor düzenli içmek lazım birzda içine bal atarsanız içimi çok daha kolay oluyor bir yolu daha var kabuk tarçın ve elma
ılık suyla sirkeyi karıştırdıktan sınra içine bi parça kabuk tarcın ve bir ince dilim elma attınınzmı tadı güzelleşiyor:)))) ama bunu sabahları içmeniz lazımmm

Ben de deniycem. Zaten bir bardak suya 1 çorba kaşığı falan sirke dökünce mideye zararı olmaz herhalde, iyice seyrelmiş oluyor çünkü suda...

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır bu formülü deniyorum üçbuçuk kilo verdim.sabah aç karnına ve gece yatmadan önce bir bardak sıcak suya bir y.k elma sirkesi ve dolu dolu bir çay k.bal.ayrıca bayramda kendimi kaybedip her gittiğim yerde deli gibi yememe rağmen bir artış olmadı kilomda.perşemde sabahı tartıldığımda aç karnına 62 500 geldim.ben devam ediyorum tadınıda seviyorum.

canım istersen akşam yatmadan önce iç sabah çok zor oluyor.Burnunu kapat dik tepene içmek zorundasın çünkü gerçekten zayıflatıyormus.arkadaslarımdan biliyorum.birde yeşil çaya başla günde 2-3 fincan iç kesin zayıflarsın.valla şimdi ben kendime program yaptım günde 3 bardak yeşil çay içicem akşam yatmadan önce ılık su+elma sirkemi içicem işten eve gidincede hemen kocaman bir bardakl süt ısıtıp içine tarçın atıp yemekten önce onu içicem.....nasıl???????????

zaten su+elma sirkesi aç karnına içince zayıflatıyor.akşam içmenin hiçbir faydasının olacağını düşünmüyorum.sabah içmelisin bence ben sabah içmeyi denedim ama tadı çok kötü bıraktım

Zamında sabahları aç karnına bir bardak suya 1 çorba kaşığı %100 yaş elma sirkesi koyarak birde akşamları yemekten önce içmiştim 1 aydada 4 kilo vermiştim çok güzeldi ama tekarr denemeye başladığımda ağzımın sirke kokmasından eşim rahatsız oldu kullanamıyorum ama ben çok faydasını gördüm :(

gecenlerde bi haberde gördüm manisada yasan bi adam elma siresi limon suyu ve maden suyu içerek zayflamış diyet yanında ve midesi delinmiş. ne zaman süre sonra hatırlamıyorum ama malesefki vefat etmiş.(allah rahmet eylesin) o kadar asitli içeceği diyet yaparak içerse böyle olur aman ha sakın sizlerde böyle biseye kalkışmayın!

Zamında sabahları aç karnına bir bardak suya 1 çorba kaşığı %100 yaş elma sirkesi koyarak birde akşamları yemekten önce içmiştim 1 aydada 4 kilo vermiştim çok güzeldi ama tekarr denemeye başladığımda ağzımın sirke kokmasından eşim rahatsız oldu kullanamıyorum ama ben çok faydasını gördüm :(

canım sakın dewam etmeye kalkma. miden delinir. bi de ac karnına yazık etme kendine zayıflamışsın ama ileride zararını görebilirsin. allah gecinden wersin canından olursun mazallah !! aman dikkat

ya kızlar şimdi net bir şey söyleyelim.bu sirke-su olarak mı daha etkili yoksa sirke-su-bal olarak mı ?

bi de ben çok fazla yemek yemiyorum zaten az yemeye çalışıyorum aç da kalsam.ne bileyim abur cuburla geçiştiriyorum ki bu daha kötü biliyorum.ve abim yüzümün çok solgun olduğunu söyledi.ne yapmam gerek ? buna başlasam zararı olur mu ? bi kaç kilo vermek istiyorum sadece.3-4 kilo mesela.verdikten sonra bıraksam tekrar alır mıyım ?

dün aksam basladım.3 kilo fazlam var.Yeşil çay ile desteklicem.Sadece akşam yatarken içiyorum.

birkaç sene önce ben de sabahları elma sirkeli ılık su ile güne başlıyordum gün içerisinde sürekli uyku hali,bezginlik,halsizlik oluyordu,yengem sirkedendir dedi,içmeyi kestim,halsizliğim gitti..bence de gece içmek en iyisi..

Back