• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkesi+su

baska bir sey ekleyip içen var mı acabaaa

ben kış boyunca lahana suyu içtim 2 gün ara verip düzenli olarak içtim yagları eritmede birebir gözle görülür derecede kilo verdm fazla ıcmemeye ozen gostern şimdide maydanoz suyu içiorum vücuttaki ödemleri atmada çok yararlı üstelik yağları yakmada birebir bna çok iyi geldi kesnlikle tavsiye ediyorum ancak fazla tüketmeyin

bide içine bal koyanalrda var,,ben denedim ballısı cok kötü olur,,sadece sirke+su karışımı daha ii

1 bardak ılık suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal koyup saah aç karnına içiyorum ama bu arada sırf bu işkenceyi yapıyorum diye iştahım kaçıyor bende tutuyorum kilo veriyorum kızlar:1:ayrıca balın mideyi koruduğunu sirkeninde enerji verip vücut direncini kuvvetlendirdiğini biliyorum:34:

Ben de bugün başladım.
Hadi hayırlısı.
Bal koymadım ama ben pek sevmediğim için,sadece elma sirkesi.
Daha önce de içiodum her sabah ama devam ettirmemiştim bu sefer düzenli içicem.

kızlar tüm yorumları okuyamadım bahsedildimi bilmiyorum ama Saraçoğlunun 5-6 dal maydonoz limon ve 1 bardak suyu rondoda çekip sabah aç karnına içiyorsun bu da toksinleri atıp zayıflamada yapıyormuş:34:

Elma sirkesini suyla hafifletip balla beraber tüketin yoksa çok zararlı:20: Yarım çay bardağı içiyorum ben iki kaşık elma sirkesi, bir tatlı kaşığı bal, çok az sıcak su hergün sabah ve gece yatmadan faydası olucaktır kolay gelsin:80:

kızlar ben çok kiloluyum her sabah sıcak suya elma sirkesi bal limon koysam fayda eder mi metabolizma hızlanması için..bir de içine tarçın kabuğu koysam çok mu ağır olur? :26:

Kızçeler artık bende katılıyorum aranıza...:)
kilom 50-53 arasında gezinip duruyor boyumda 1.64 beni görenler zayıfsın falan diyorlar ama evet haklılar belden yukarısı gayet zayıf ama alt taraf kilolu.Kalçalar var bacaklarımda biraz kalın.Zayıf,güzel vücutlu kızları görünce artık bende zayıflamalıyım dedim böyle bir hırslandım yani anlayacağınız.Ve bu sefer başarmak istiyorum.Elma sirkeli suyu aç karnına mı içmek daha faydalı yoksa tok karnına mı? Birde sabah-öğlen-akşam yani 3 defa tüketilse nasıl olur?

Kızçeler artık bende katılıyorum aranıza...:)
kilom 50-53 arasında gezinip duruyor boyumda 1.64 beni görenler zayıfsın falan diyorlar ama evet haklılar belden yukarısı gayet zayıf ama alt taraf kilolu.Kalçalar var bacaklarımda biraz kalın.Zayıf,güzel vücutlu kızları görünce artık bende zayıflamalıyım dedim böyle bir hırslandım yani anlayacağınız.Ve bu sefer başarmak istiyorum.Elma sirkeli suyu aç karnına mı içmek daha faydalı yoksa tok karnına mı? Birde sabah-öğlen-akşam yani 3 defa tüketilse nasıl olur?

Midene zararı dokunabilir tatlım sabah kahvaltıdan önce ve gece yatmadan önce iç ılık su içmeyi unutma :80:

tatlım bir bardak sıcak suyun içine 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 3 adet karanfil ve 1 tatlı kaşığı bal. karıştır. soğumasını bekle. bu da selülitlere iyi geliyor diye duymuştum

Ben yaklaşık 5-6 ay önce denedim bu yöntemi ve çok faydasını gördüm.
İlk başta tadı kötü gelsene alışılıyor 1 haftada hatta sonradan hoşuma da gitmeye başladı.
Ayrıca normalde mide problemim olmasına rağmen hiç bir yan etkisi olmadı.

Back