Ne kadar süre içtin canım ve kaç kilo verebildin?
Yaklaşık 2 ay düzenli içtim.
7-8 kilo verdim ama tabiki sadece onunla değil.
Ama sonradan çok bıraktım ve aldım geri kiloları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar süre içtin canım ve kaç kilo verebildin?
Yaklaşık 2 ay düzenli içtim.
7-8 kilo verdim ama tabiki sadece onunla değil.
Ama sonradan çok bıraktım ve aldım geri kiloları.
Arkadaşlar miğdenizi delmeye mi çalışıyorsunuz :) Ben sirke formulü ile 15 kilo verdim ama sizin gibi değil.. sabahları aç karnıma kocaman bir bardak suya 1 yemek kaşığı bal atıp 2 yemek kaşığıda elma sirkesi koyuyorsunuz elmalı oralet gibi birşey oluyor onu içiyorsunuz.. sırf su ile sirke içiirmi yapmayın.. yazık midenize..
ben bunu nasıl kullanılacağını bilmiyosun bir bardak elma sirkesini içmeye kalktım fakat içemedim yani içtim ama geri çıtı çok afedersiniz
tadı çok kötü ya bunu çözümlemek için tatlandırıcı flan yok mu :::// ıyıyıyııyyy
Kızlar bi ara bende içiyodum 1 bardak suya 2 tatlı kasıgı elma sirkesi 1 tatlı kaşıgı bal koyuyordum Ahmet Maranki'nin tarifiydi buda. Bide ben içine sonradan yarım limon sıkmaya başlamıştım limonata gibi oluyodu sirke tadıda pek belli olmuyodu
Kızlar bi ara bende içiyodum 1 bardak suya 2 tatlı kasıgı elma sirkesi 1 tatlı kaşıgı bal koyuyordum Ahmet Maranki'nin tarifiydi buda. Bide ben içine sonradan yarım limon sıkmaya başlamıştım limonata gibi oluyodu sirke tadıda pek belli olmuyodu
Valla işe yaradı diyebilirim herkeste söylüyordu zayıflamıssın diye şimdi bıraktım bol bol yedim aldım yine kilo ama olsun bi ara yine başlarım belkimsonuc ne peki sende ? :44:
Tam bilmiyorum ki canım ya ama yazın başlamıştım ramazanda bıraktım malum sabahları oruclu oldugumuz içinthank you very much :) ne kadar süre içtin peki ?